Antena Meniu Search
x

Tatăl din Baia Mare care a bătut o şoferiţă după ce i-a lovit copilul cu maşina a fost arestat. Cât riscă bărbatul să stea după gratii

Bărbatul care a îmbrâncit-o şi a dat-o cu capul de roata maşinii pe şoferiţa de la Baia Mare, după ce a lovit un copil în timp ce traversa strada prin loc nepermis, a fost arestat. Alte două persoane au fost reţinute de poliţişti şi sunt acuzate de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul arestat este chiar tatăl micuţului lovit de maşină. 

de Cristina Dimulescu

la 13.06.2022, 14:30

Şoferiţă din Baia Mare bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea.
Şoferiţă din Baia Mare bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea.

Şoferiţa din Baia Mare care a fost la un pas să fie linşată de rudele unui copil pe care l-a lovit cu maşina, în timp ce traversa neregulamentar strada, a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale. Ea a fost îmbrâncită şi lovită cu capul de roata maşinii şi doar printr-o minune a reuşit să scape şi să se adăpostească într-un magazin. De acolo, femeia în vârstă de 31 de ani, a sunat la 112, pentru a cere ajutorul. 

Agresorul şoferiţei din Baia Mare a fost arestat 

Tânăra a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au reţinut deja 3 persoane. Este vorba despre 3 bărbaţi cu vârste de 20, 22 și 26 de ani din Baia Mare, Baia Sprie și Coltău. Aceştia au fost duşi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Unul dintre cei trei bărbaţi a fost arestat vineri pentru 30 de zile. Culmea, el este chiar tatăl copilului de şase ani, care se distra în faţa blocului cu mai mulţi copii din cartier, iar în joacă, a sărit dintre maşinile parcate şi a vrut să traverseze strada, printr-un loc nepermis. Bărbatul riscă să stea acum peste 5 ani după gratii. 

Pe acelaşi subiect

Două persoane sunt acuzate de distrugere şi tulburarea ordinii publice

Şi ceilalţi doi bărbaţi sunt acuzaţi de distrugere şi tulburarea ordinii publice. Ei au rămas doar cu 24 de ore de arest. 

Băiatul lovit cu maşina de şoferiţa din Baia Mare a fost evaluat de doctori, care i-au pus piciorul în ghips şi l-au trimis acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Tatăl din Baia Mare care a bătut o şoferiţă după ce i-a lovit copilul cu maşina a fost arestat. Cât riscă bărbatul să stea după gratii