Antena Meniu Search
x

Video Un virus, posibila cauză a sutelor de îmbolnăviri misterioase din Râşnov. Două probe de apă au fost trimise la laborator

Misterioasa îmbolnăvire a sute de localnici din Râşnov ar putea avea drept cauză un virus. Este una dintre variantele luate în calcul de autorităţi, care aşteaptă încă rezultatele tuturor analizelor. O anchetă a deschis şi poliţia după ce Observator a prezentat cazul.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.07.2021, 21:35

Vezi și

Sfaturile autorităţilor sanitare sunt simple. Oamenii trebuie să spele temeinic legumele şi fructele pe care le cumpără, să le gătească acolo unde este posibil şi să nu uite de regulile elementare de igienă personală. În acest moment, Direcţia de Sănătate Publică a oraşului Braşov aşteaptă analizele făcute pe cele două probe de apă potabilă prelevate din Râşnov. Între timp, Inspectoratul Poliţiei Judeţene prin Poliţia Staţiunii Râşnov a deschis o anchetă penală care este instrumentată sub coordonarea unui magistrat de pe lângă Judecătoria Zărneşti şi în care fapta investigată este de infectare a apei. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Un virus, posibila cauză a sutelor de îmbolnăviri misterioase din Râşnov. Două probe de apă au fost trimise la laborator