Antena Meniu Search
x

Video Primăvară atipică în România; Imagini cu ninsoarea din mai multe oraşe din ţară, trimise pe Fii Observator

Iarna îşi face de cap în mai multe oraşe din România. Deşi calendaristic primăvara trebuia să îşi intre de mult timp în drepturi. Mai multe imagini cu zăpada suprinsă în ultimele zile au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 24.03.2021, 18:18

Ninge fără încetare în mai multe oraşe din România Vezi și
  • A nins în mai multe oraşe din ţară
  • Primăvara este doar în calendar, iarna încă îşi face de cap
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Primăvara se lasă aşteptată. În mai multe oraşe  din ţară a nins serios în ultimele zile. Imagini cu fulgii imenşi de zăpadă au fost surprinse de către mai mulţi cititori. Aceştia ne-au trimis pe Fii Observator cum ninsoarea îşi face de cap la ei în oraş. 

Aproape toată ţara s-a aflat în ultima perioadă sub cod galben sau portocaliu de vânt puternic şi ninsori. În aceste zone a nins abundent, iar vântul a suflat cu putere.

Şoselele de la munte au arătat ca-n mijlocul iernii. Drumarii au lucrat la foc continuu. Şi asta deşi în mod normal la mijlocul lunii martie se pregăteau să retragă utilajele de dezăpezire în garaje.

Din cauza stratului consistent de zăpadă de pe crestelele montane mai multe trasee turstice au fost închise. Iar unde nu a nins, a plouat toată ziua.

Pe acelaşi subiect

Potrivit ultimei informări date de către cei de la  Administrației Naționale de Meteorologie, din după-amiaza zilei de miercuri și pe timpul nopții va ninge și este posibil să apară descărcări electrie în același timp, fiind vorba despre un fenomen care are loc extrem de rar.

Meteorologii anunță că abia la finalul lunii martie ne vom bucura cu adevărat de venirea primăverii. 27 martie este estimată ca fiind data în care scăpăm de vremea rea și începem să simțim o încălzire a temperaturilor. 

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Primăvară atipică în România; Imagini cu ninsoarea din mai multe oraşe din ţară, trimise pe Fii Observator