Antena Meniu Search
x

Video Vremea, tot mai capricioasă în România. În Galaţi a plouat cu grindină

Vremea a devenit capricioasă în ultima perioadă. Deşi suntem în plină primăvară, episoadele de ploaie sunt mult mai des întâlnite decât în anii trecuţi. La Galaţi a plouat cu grindină.

de Mihaela Uretu

la 07.05.2021, 20:02

Vezi și
  • Imagini şi informaţii transmise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Schimbările bruşte de temperatură sunt tot mai des întâlnite în ultima perioadă în ţara noastră. Imaginile cu ploaia cu grindină au fost surprinse joi, la ora prânzului, în localitatea Cuca, din judeţul Galaţi. Acestea au fost trimise pe Fii Observator de către un cititor. 

Cătălin: A plouat cu grindină maxim 5 minute. Dintr-o dată s-a întunecat cerul şi a început să plouă cu piatră. 

ANM a emis o nouă prognoză meteo 

Din fericire, ploaia aceasta cu grindină nu a produs pagube materiale. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Specialiştii au anunţat o răcire puternică în weekend, după care, de săptămâna viitoare, vremea se încălzește din nou.

Pe acelaşi subiect

Valorile maxime se vor încadra între 14 - 17 grade Celsius în estul Dobrogei şi 26 de grade Celsius în Banat şi Crişana. Cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 0 grade Celsius.

Pentru următoarele patru săptămâni, meteorologii spun că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Vremea, tot mai capricioasă în România. În Galaţi a plouat cu grindină