Video

Mai multe cabluri de telefonie dintr-o localitate din Mureş, distruse din cauza vremii

De Mihaela Uretu.
Publicat: 24.03.2021, 15:57.
Actualizat: 24.03.2021, 16:05

Vremea capricioasă a făcut ravagii în mai multe zone din România. Mai multe cabluri au căzut şi au blocat o stradă dintr-o localitate din Mureş. Imaginile au fost trimise pe Fii Observator.

Fire de cablu căzute din cauza vremii în localitatea Daneş

Cabluri rupte, cu asta se confruntă o localitate din Mureş după vremea capricioasă din ultima perioadă. Din cauza furtunii şi a vântului puternic, mai multe cabluri au căzut în apropierea unui bloc şi astfel, a fost blocată o întreagă stradă din localitatea Daneş.

Oamenii se plâng că au făcut numeroase sesizări, însă nu au fost băgaţi în seamă de către reprezentanţii firmei respective.

Localnic: "Mai multe cabluri ale celor zac pe jos încă de când a nins foarte tare, de pe 17. Trebuie să ocolim acele cabluri, nu putem trece cu maşinile, iar cei mici nu se pot juca deloc pe afară. Nici măcar maşina de gunoi nu poate să vină. Au fost făcute numeroase sesizări şi nimeni nu a făcut nimic."

Mai multe zone din România s-au aflat sub cod galben de ninsori

Aproape toată România s-a aflat săptămâna trecută sub cod galben şi portocaliu de ninsori. În mai multe zone din ţară a nins abundent, iar vântul a suflat cu putere.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected]lag.ro.