Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut între Gura Humorului şi Suceava

Vremea din ultimele zile a dat mari bătăi de cap şoferilor din toată ţara. Un accident spectaculos a avut loc ieri dimineaţă, între Gura Humorului şi Suceava. O cameră de bord a surprins momentul în care un tir iese de pe carosabil şi se răstornă în şanţ. Imaginile au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 22.03.2021, 16:08

Un tir s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ din cauza vântului Vezi și
  • Primăvară cu zăpadă de jumătate de metru
  • Un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului puternic
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deşi mulţi aşteptau ieşirea primilor ghiocei, primăvara îşi face simţită prezenţa cu zapădă de aproape un metru. Şi astfel, la mijlocul lui martie, ninsoarea a îngropat mai multe zone din ţară. Drumurile blocate, trenurile întârziate şi penele de curent sunt doar o parte din problemele cauzate de capriciile iernii târzii, care se încăpăţânează să mai rămână o vreme pe la noi. În Suceava, viscolul a "tras pe dreapta" zeci de tiruri de peste trei tone.

Din cauza vântului un tir din Cluj a derapat şi a ajuns în şant pe drumul ce leagă Gura Humorului de Suceava. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, în apropiere de localitatea Iliseşti. Tirul era încărcat cu materiale de construcţii. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit.

Imaginile au fost surprinse de către un şofer care se află chiar în spatele tirului. 

Avertizările meteorologilor au fost prelungite până sâmbătă. Însă ploile, ninsorile şi vântul năprasnic vor face parte din peisaj încă o săptămână. Abia de săptămâna viitoare vremea se va îmbunătăţi. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Petrescu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut între Gura Humorului şi Suceava