Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut între Gura Humorului şi Suceava

Vremea din ultimele zile a dat mari bătăi de cap şoferilor din toată ţara. Un accident spectaculos a avut loc ieri dimineaţă, între Gura Humorului şi Suceava. O cameră de bord a surprins momentul în care un tir iese de pe carosabil şi se răstornă în şanţ. Imaginile au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 22.03.2021 , 16:08

  • Primăvară cu zăpadă de jumătate de metru
  • Un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului puternic
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deşi mulţi aşteptau ieşirea primilor ghiocei, primăvara îşi face simţită prezenţa cu zapădă de aproape un metru. Şi astfel, la mijlocul lui martie, ninsoarea a îngropat mai multe zone din ţară. Drumurile blocate, trenurile întârziate şi penele de curent sunt doar o parte din problemele cauzate de capriciile iernii târzii, care se încăpăţânează să mai rămână o vreme pe la noi. În Suceava, viscolul a "tras pe dreapta" zeci de tiruri de peste trei tone.

Din cauza vântului un tir din Cluj a derapat şi a ajuns în şant pe drumul ce leagă Gura Humorului de Suceava. Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, în apropiere de localitatea Iliseşti. Tirul era încărcat cu materiale de construcţii. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit.

Imaginile au fost surprinse de către un şofer care se află chiar în spatele tirului. 

Un tir s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ din cauza vântului
Vezi și

Avertizările meteorologilor au fost prelungite până sâmbătă. Însă ploile, ninsorile şi vântul năprasnic vor face parte din peisaj încă o săptămână. Abia de săptămâna viitoare vremea se va îmbunătăţi. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Petrescu și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Momentul în care un tir s-a răsturnat în şanţ din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut între Gura Humorului şi Suceava