Antena Meniu Search
x

Nervoși că li s-a cerut să poarte mască, doi români din Italia au provocat haos într-un supermarket din Italia

Doi români au provocat haos într-un supermarket din Crema, o localitate din apropierea orașului Milan din Italia. Bărbații s-au luat la bătaie cu un agent de pază și au început să arunce cu coșuri de cumpărături, supărați că li s-a cerut să poarte mască.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.09.2020, 21:58

bătaie într-un supermarket din Crema, Italia
Încăierare într-un supermarket din Italia - captură video RadioSavana via Twitter
  • Scandal provocat de doi români, în localitatea Crema din Lombardia
  • A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a calma spiritele

Incidentul a avut loc într-un centru comercial din Crema, duminică seara, în jurul orei 18:30, ora locală. Din primele informații obținute de poliție și potrivit unei relatări oferite de Radio Savana, totul s-a întâmplat după ce doi români au intrat în mall fără a purta măști de protecție, în contextul în care Lombardia a fost grav afectată de pandemia de coronavirus, în perioada martie-aprilie.

Agenții de pază le-au cerut celor doi să se protejeze, însă, în loc să-și pună măști, românii au devenit agresivi. Unul dintre ei a pus mâna pe coșurile de cumpărături și a început să arunce cu ele, iar în doar câteva secunde scandalul s-a transformat într-o bătaie generală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agentul de pază a încercat să calmeze spiritele, însă fără succes. Ba, mai mult, scrie publicația ilprimatonazionale.it, unul dintre români a părăsit supermarketul și s-a dus spre mașina personală, de unde ar fi revenit înarmat. Acesta a fost însă imediat imobilizat.

Polițiștii sosiți la fața locului au reușit în cele din urmă să calmeze spiritele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Nervoși că li s-a cerut să poarte mască, doi români din Italia au provocat haos într-un supermarket din Italia