Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrână din Mureș îngrozită de telefoanele fostului soț, de care e divorțată de 10 ani: "Te fac pastă de mici!"

O bătrână din Mureș e îngrozită de telefoanele fostului soț, de care e divorțată de 10 ani: "Te fac pastă de mici!", i-a transmis bărbatul, care nu se sperie nici de condamnarea primită deja pentru aceleași fapte.

de Cosmin Stăniloiu

la 04.10.2020 , 19:00

Reghin, Mureș Bătrâna s-a recăsătrit și asta l-a scoți din minți pe fostul ei soț, care o terorizează - Dailycaring.com
  • Fostul bărbat al femeii are deja două condamnări pentru aceleași fapte.
  • Mesjele de pe telefon i-au îngrozit și pe judecători.

O femeie din judeţul Mureş a trăit un adevărat calvar după ce a decis să divorţeze de bărbatul cu care a fost căsătorită 45 de ani. Acesta a hărţuit-o şi i-a transmis cele mai cumplite ameninţări,ani la rând. Bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost condamnat la un an, o lună şi zece zile de închisoare de Judecătoria Reghin, pentru hărţuire şi ameninţare. 

Aceasta este a doua condamnare pe care bărbatul o primeşte pentru acelaşi gen de fapte comise împotriva fostei soţii, scrie Adevărul. Bătrânul a fost pus sub acuzare în cel de-al doilea dosar chiar în timp ce era judecat după prima plângere a fostei soţii. A continuat să îi transmită ameninţări chiar şi după prima condamnare din dosar (cinci luni cu suspendare).  

Deşi au divorţat încă din 2010, în urmă cu trei ani, când a aflat că fosta lui soţie s-a recăsătorit cu un alt bărbat, bătrânul a început să o terorizeze. De altfel, femeia, trecută de prima tinereţe, a decis să divorţeze din cauza violenţelor fizice şi psihice pe care le-a îndurat ani la rând în familie.  

Articolul continuă după reclamă

"După despărţirea în fapt, inculpatul în mod constant a ameninţat-o pe fosta soţie cu acte de violenţă, respectiv că  „o omoară ca pe Elodia”, că „o face pastă de mici când o prinde pe drum”, că „o tranşează” , creându-i o stare de temere permanentă. Persoana vătămată a sesizat Poliţia Ibăneşti cu mai multe plângeri penale pentru faptele de ameninţare şi hărţuire.

Pe acelaşi subiect

După ce inculpatului i s-a comunicat sentinţa de divorţ, acesta a sunat-o  spunându-i că  „va merge la ea şi o taie”, că „ va arunca focuri şi bombe peste ei”, că „va trage pielea de pe ea”, ameninţări care prin  conţinutul lor au creat părţii civile o stare de temere.", se menţionează în hotărârea Judecătoriei Reghin. 

Urmare a primelor plângeri formulate de femeie, în noiembrie 2018, bătrânul a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare pentru hărţuire şi ameninţare. După pronunţarea sentinţei, bărbatul și-a contactat telefonic fosta soţie și a continuat să o amenințe: "io să-mi taie trenul carnea, dacă mă mâniu, zbor la tine, acolo vin cu focuri şi cu bombe, auzi tu?!"

Deşi a admis că faptele sunt grave, instanţa din Reghin a apreciat că nu se impune executarea pedepsei, chiar dacă inculpatul a mai beneficiat de o condamnare cu suspendare. Judecătorii au apreciat că un program de supraveghere, impus pe un termen de trei ani, este suficient pentru reabilitarea inculpatului.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » Bătrână din Mureș îngrozită de telefoanele fostului soț, de care e divorțată de 10 ani: "Te fac pastă de mici!"