Antena Meniu Search
x

Doi români din Suceava, soț și soție, striviți intenționat cu mașina în Anglia: "Ioaneee, l-a omorât!" (video)

Doi români din Suceava, soț și soție, au fot striviți intenționat cu mașina în Anglia. Imaginile filmate imediat după impact sunt cumplite "Ioaneee, l-a omorât!"

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.10.2020, 17:38

Doi români din Suceava
Cei doi români ar fi fost victima unei răzbunări a unui consătean din icovu de Sus - Captură video
  • Bărbatul care i-a atacat a coorât din mașină și i-a lovit când erau căzuți deja.
  • Poliția îl caută, ar fi fugit în România.

Doi români au fost grav răniți, după ce un șofer a dat intenționat cu mașina peste ei. Incidentul s-a petrecut pe 19 septembrie, în Wolverhampton, în jurul orei 19.00.

Potrivit celor care au asistat la scena violentă, citați de Ziarul Românesc, cel care a dat cu mașina peste cele două persoane, soț și soție, a coborât apoi de la volan și a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav.

Un prieten de-al celor doi spune că cel care i-a lovit cu mașina avea un conflict mai vechi cu bărbatul. Cei trei ar fi din aceeași localitate, Vicovu de Sus, județul Suceava.

"Îl amenințase cu mai mult timp în urmă că îl omoară, de la niște vorbe spuse de alții, nicidecum de acești oameni.", a spus bărbatul, penru sursa citată.

Pe acelaşi subiect

VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL CU ROMÂNII ÎNTINȘI PE JOS

Imaginile video de după incident îi arată pe cei doi soți prăbușiți la pământ, iar paramedicii le acordă îngrijiri medicale. Bărbatul care i-a lovit ar fi fugit între timp în România și e căutat de poliție.

Victimele sunt încă internate în spital. Potrivit aceleiași surse, asupra rudelor acestora se fac presiuni pentru ca plângerile penale să fie retrase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi români din Suceava, soț și soție, striviți intenționat cu mașina în Anglia: "Ioaneee, l-a omorât!" (video)