Antena Meniu Search
x

O gravidă din Bistrița Năsăud și-a pus capăt zilelor după ce a ieșit din izolare. Tânăra revenise din Austria

O tânără în vârstă de 27 de ani a fost găsită fără viață, în anexa unei locuințe din localitatea Nepos, comuna Feldru. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care femeia a recurs la acest gest.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.04.2020, 09:52

O gravidă din Bistrița Năsăud și-a pus capăt zilelor după ce a ieșit din izolare
O gravidă din Bistrița Năsăud și-a pus capăt zilelor după ce a ieșit din izolare - Pixabay
  • Tânăra și-a pus capăt zilelor într-o anexă a locuinței sale.
  • Femeia era gravidă și tocmai ieșise din izolare, după ce a revenit în țară din Austria.

Incidentul a fost confirmat de Poliție.

„Astăzi, ora 13.23, polțiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul ca,  în anexa unei locuințe din localitatea Nepos a fost găsită spânzurată o femeie. La fața locului au fost efectuate manevre de resuscitare însă, din păcate, aceasta a decedat. A fost identificată ca fiind o tânără în vârstă de 27 de ani”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit gazetadebistrița.ro.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului.

Femeia era însărcinată și revenise din Austria, unde s-a stabilit împreună cu soțul ei. Cei doi tocmai ieșiseră din perioada de izolare impusă în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O gravidă din Bistrița Năsăud și-a pus capăt zilelor după ce a ieșit din izolare. Tânăra revenise din Austria