Antena Meniu Search
x

"I-a rupt o bucată din mușchi". Un bărbat din Florida, mușcat de un aligator, după ce a confundat reptila cu un câine

Un bărbat din Florida a juns de urgenţă la spital, după ce a fost atacat de un aligator. Americanul spune că a mers spre repilă fiindcă o confundase cu un câine.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.06.2022, 16:12

Un bărbat din Florida, mușcat de un aligator, după ce a confundat reptila cu un câine
Un bărbat din Florida, mușcat de un aligator, după ce a confundat reptila cu un câine - Shutterstock

Potrivit celor care investighează acest caz, totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineţii, după ce bărbatul care se afla în apropierea unui motel din North Port a văzut în tufişuri ceea ce credea că este un câine, scrie The Guardian.

A confundat reptila cu un câine

Bărbatul „a observat o siluetă întunecată mișcându-se de-a lungul tufișurilor ”și a crezut că este un „câine cu o lesă lungă”, a declarat purtătorul de cuvânt al șerifului din Sarasota, Douglas Johnson.

Victima şi-a dat seama însă că nu este vorba de un câine, în momentul în care a fost atacat. Reptila lungă de 7 metri l-a muşcat pe acesta de picior. „A încercat să scape în acel moment și a simțit că aligatorul i-a rupt o bucată din mușchi/țesut”, a adăugat Johnson.

Bărbatul a fost dus la spital, acolo unde a fost tratat pentru rănile sale, iar aligatorul a fost capturat și dus la o fermă locală. „Victima a fost externată din spital și se așteaptă să se însănătoșească complet cât mai repede”, a adăugat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » "I-a rupt o bucată din mușchi". Un bărbat din Florida, mușcat de un aligator, după ce a confundat reptila cu un câine