Antena Meniu Search
x

Patru persoane împuşcate într-un club de noapte din Marbella, Spania. Atacatorul a fost înjunghiat

Patru persoane au fost împuşcate şi o alta a fost rănită cu un cuţit într-un club de noapte din Marbella, sudul Spaniei, a anunţat luni poliţia. 

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 16:05

Captură video
Patru persoane împuşcate într-un club de noapte din Marbella, Spania - Youtube

Două dintre persoanele împuşcate sunt în stare gravă, respectiv un bărbat şi o femeie de origine irlandeză, a anunţat poliţia într-un comunicat. Persoana care a fost înjunghiată ar fi tras focul şi este arestată în prezent, relatează news.ro. Atacatorul este în stare gravă, cu răni la piept şi la cap, se mai menţionează în comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia nu a precizat cauza atacului care a avut loc duminică după miezul nopţii în Marbella, un oraş popular de vacanţă de pe Costa del Sol din Spania. Poliţia nu a dezvăluit numele celor implicaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Patru persoane împuşcate într-un club de noapte din Marbella, Spania. Atacatorul a fost înjunghiat