Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după victoria istorică a Simonei Halep la Wimbledon

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a avut o primă reacție după victoria istorică a româncei la Wimbledon, 6-2, 6-2 cu Serena Williams. 

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a avut o primă reacție după victoria istorică a româncei la Wimbledon
Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a câştigat finala Wimbledon - Twitter

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a avut o primă reacție după victoria istorică a româncei la Wimbledon, 6-2, 6-2 cu Serena Williams. 

"Simona a jucat incredibil. A fost unul dintre acele meciuri în care îţi iese totul. A respectat un plan clar. Brad Gilbert (n.red. - expert ESPN) a fost ca un ghimpe în spatele meu. 'Să stea mai retrasă pe primul serviciu!', a spus el. Nu eu i-am transmis asta, dar a primit cumva mesajul", a spus Darren Cahill, pentru ESPN.

Chiar şi Daniel Dobre, antrenorul campioanei de la All England Club, a recunoscut că Darren a evut un rol important în reuşita Simonei.

"Este incredibil, nu atât victoria, ci modul cum a jucat, cum a crezut în jocul ei, modul în care nu a aşteptat greşelile adversarei, modul cum a servit în momentele importante. Pe de altă parte, nu este numai victoria mea, suntem o echipă mare. Foarte important a fost, în opinia mea, Teo Cercel, preparatorul fizic care colaborează de mult timp cu Simona.

Pe acelaşi subiect

L-am avut pe Darren care ne-a ajutat atât de mult şi nu am cuvinte pentru ceea ce a făcut. Domnul Ţiriac ne-a susţinut şi el. Dar Simona a fost cea mai importantă, este atât de independentă şi poate face lucruri mari singură. Am crezut că poate câştiga turneul după meciul cu Azarenka, care jucase atât de bine. După meciul cu Azarenka am început să credem", a declarat Daniel Dobre, potrivit GSP.

Simona Halep a câştigat finala de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Românca a câştigat meciul cu Serena Williams în numai 55 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Prima reacţie a lui Darren Cahill, după victoria istorică a Simonei Halep la Wimbledon