Antena Meniu Search
x

Simona Halep a facut o plecăciune în faţa lui Kate Middleton, după finala de la Wimbledon: "Ai jucat extraordinar!"(Video)

Simona Halep a fost felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, după ce a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.07.2019, 13:11

Simona Halep a facut o plecăciune în faţa lui Kate Middleton, după finala de la Wimbledon - captura video YouTube / The Wimbledon Channel

Simona Halep a fost felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, după ce a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon.

În drumul spre balconul clădirii de la Wimbledon, unde urma să prezinte trofeul în faţa fanilor din arena londoneză, Simona Halep s-a întâlnit cu Ducesa de Cambridge.

Toată un zâmbet şi vizibil emoţionată, românca aproape că a ratat-o pe Kate Middleton, care venise la vestiare ca s-o felicite. Un oficial de la Wimbledon a intervenit rapid îndreptându-i atenţia Simonei spre Ducesa de Cambridge.

Kate Middleton s-a arătat impresionată de felul în care a jucat Simona, care a răspuns cu o plecăciune.

"Ai făcut un meci incredibil, a fost cu adevarat impresionant. Felicitari pentru felul în care ai jucat. Ai fost o încântare!", i-a transmis Kate Middleton sportivei noastre.

Apoi românca a urcat la balconul clădirii de la Wimbledon, unde a prezentat trofeul în faţa fanilor din arena londoneză, unde s-au aflat foarte mulţi români.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a câştigat finala de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Românca a câştigat meciul cu Serena Williams în numai 55 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep a facut o plecăciune în faţa lui Kate Middleton, după finala de la Wimbledon: "Ai jucat extraordinar!"(Video)