Antena Meniu Search
x

Sinaia a rămas fără curent electric zeci de minute, din cauza unui copac prăbuşit. Avarie în tot oraşul

Staţiunea Sinaia a rămas vineri fără electricitate preţ de câteva zeci de minute, după ce un arbore a căzut peste firele reţelei de alimentare cu energie. Spitalul Orăşenesc Sinaia funcţionează folosind generatoare, iar între timp alimentarea a fost reluată parţial în oraş.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 17:52

Pană de curent în Sinaia
Pană de curent în Sinaia - Primăria Sinaia (scop ilustrativ)

Întregul oraş Sinaia a rămas fără alimentare cu energie electrică, vineri după-amiază, începând cu ora 16:00, după ce un copac a căzut peste firele de alimentare din zona Poiana Ţapului. Situaţia a durat timp de câteva zeci de minute. Între timp, alimentarea în staţiune a fost reluată parţial. Autorităţile locale au precizat că spitalul din oraş îşi desfăşoară activitatea folosind generatoare.

O avarie a lăsat fără curent electric zeci de mii de români

Zeci de mii de consumatori din judeţul Prahova au rămas fără curent electric, vineri, din cauza avariilor produse ca urmare a căderilor masive de zăpadă. Vineri după amiază numărul abonaţilor rămaşi fără energie electrică este de peste 6.500. Zona montană a judeţului este sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, în timp ce pentru restul judeţului meteorologii eu emis Cod galben.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Sinaia a rămas fără curent electric zeci de minute, din cauza unui copac prăbuşit. Avarie în tot oraşul