Antena Meniu Search
x

Video A făcut prăpăd pe o șosea din Mureș, după ce a adormit la volan și a intrat cu mașina pe contrasens. Șoferul a murit pe loc

Accident cumplit pe o şosea din judeţul Mureş! Un bărbat care ar fi adormit la volan, a ajuns cu maşina pe contrasens, unde a acroşat o dubă. Autoturismul a fost proiectat apoi într-o altă maşină, cu care s-a ciocnit frontal, extrem de violent. Maşinile s-au făcut praf, iar şoferul care a ajuns pe contrasens a murit pe loc. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Sorin Tanţoş

la 07.11.2021, 08:53

Vezi și

Accidentul teribil a avut loc ieri după-amiază, pe drumul european E60, între localităţile Văleni şi Găieşti, din judeţul Mureş. 

"Mai mult ca sigur a adormit domnul a intrat pe contrasens, eu am tras puţin volanul în dreapta, dar m-a acroşat la roata stângă spate". 

A fost proiectat apoi într-o altă maşină, iar impactul a fost devastator. Şoseaua a fost acoperită de bucăţi din caroseriile maşinilor, cioburi şi pete de ulei. Şoferul autoturismului care a ajuns pe contrasens, un bărbat de 72 de ani, a murit după câteva minute.

Oana Mateș, medic specialist medicină de Urgență UPU SMURD Târgu Mureș: O victimă de cod roşu găsită în stop cardio-respirator. S-au iniţiat manevrele de resuscitare, drenaj toracic, autotransfuzie, dar contrar străduinţelor noastre pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decesul la locul solicitării.

Pe acelaşi subiect

Un pasager vietnamez a refuzat să fie examinat de medici

În maşina lui se mai afla şi un pasager de origine vietnameză. Amândoi erau angajaţi la o societate comercială din Târgu Mureş, unde lucraseră întreaga săptămână. Se întorceau acum spre casă, la Ploieşti. N-au mai ajuns.

Oana Mateș, medic specialist medicină de Urgență UPU SMURD Târgu Mureș: Un pacient de origine vietnameză a refuzat, sub nicio formă nu a vrut să fie nici examinat. Am apelat şi la translator în care i-am explicat clar riscurile la care se expune, dar sub nicio formă nu a vrut să se deplaseze la spital sau să fie examinat.

Şoferul celeilalte maşini s-a ales şi el cu răni grave şi a fost transportat de urgenţă la spital. 

Plutonier adjutant Sebastian Mocanu, șef garda intervenție Detașamentul Târgu Mureș: Nu a fost pericol de incendiu, dar pentru măsuri de siguranţă s-au deconecat bornele autoturismelor şi a autoutilitarei. 

Cercetarea de la faţa locului a durat până la lăsarea înunericului, iar traficul a fost complet blocat mai bine de 4 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Greu in Romania » A făcut prăpăd pe o șosea din Mureș, după ce a adormit la volan și a intrat cu mașina pe contrasens. Șoferul a murit pe loc