Antena Meniu Search
x

Moartea tragică a cântăreţei Marilia Mendonça, într-un accident aviatic, a îndoliat Brazilia. Neymar, îndurerat: "Refuz să cred"

Cântăreaţa Marilia Mendonça, în vârstă de 26 de ani, una dintre cele mai iubite artiste dn Brazilia, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic, alături de producătorul ei, unchiul şi doi piloţi ai aparatului de zbor. Numeroase personalităţi, printre care şi Neymar, i-au adus omagii.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 16:33

Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonça a murit într-un accident de avion
Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonça a murit într-un accident de avion - Profimedia

Cântăreaţa Marilia Mendonça, în vârstă de 26 de ani, a murit după ce avionul privat în care se afla s-a prăbuşit în statul Minas Gerais. Vedeta stilului sertanejo, un gen muzical apropiat de country şi foarte popular în Brazilia, şi-a pierdut viaţa alături de  producător, unchiul ei şi doi piloţi ai avionului, relatează news.ro. Potrivit Poliţiei, cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă.

Omagii aduse artistei braziliene Marilia Mendonça

Numeroase personalităţi braziliene au reacţionat după moartea cântăreţei, care şi-a început cariera în 2014 şi a fost una dintre primele femei care s-a impus în seranejo, un gen tradiţional dominat de bărbaţi. 

"Refuz să cred, refuz", a scris pe Twitter Neymar. "Plâng. Nu pot să cred", a reacţioant şi muzicianul Caetano Veloso. Preşedintele Jair Bolsonaro a făcut elogiul "uneia dintre cele mai mari artiste a generaţiei sale"

Pe acelaşi subiect

Ultimul mesaj al cântăreţei, înainte de zborul fatal

Chiar înainte de accident, ea a publicat pe reţelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avion, anunţând "un weekend de spectacole"

Extrem de populară în Brazilia, Marilia Mendonça avea 39 de milioane de urmăritori pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul de ei de YouTube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Moartea tragică a cântăreţei Marilia Mendonça, într-un accident aviatic, a îndoliat Brazilia. Neymar, îndurerat: "Refuz să cred"