Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Erai un înger frumos și sensibil". O tânără studentă la Conservator a sfârșit sub roțile tramvaiului la Bruxelles, în Belgia

Destinul unei tinere studente s-a frânt la doar 28 de ani, în urma unui tragic accident la Bruxelles, în Belgia. Ella Petnichenko, o ucraineană din Harkov, studia la Conservatorul Regal din Liège, iar visul ei era să cânte operă pe marile scene ale lumii.

De Veronica Micu la 06.11.2021, 18:49

Tragedia a avut loc marți seara, la Bruxelles, în Belgia, într-o zonă numită Lesnoy. Acolo, frumoasa Ella Petnichenko, despre care profesorii spun că era o "studentă genială", a sfârșit sub roțile tramvaiului. Tragedia a fost anunțată pe pagina de Facebook a Conservatorului Regal din Liège, acolo unde Ella studia pentru a deveni o strălucită cântăreață de operă.

"Dragi colegi, dragi elevi, dragi prieteni. Cu mare tristețe am aflat în această dimineață moartea accidentală a domnișoarei Ella Petnichenko, studentă genială la canto. În acest context tragic, toate gândurile noastre sunt alături de familia sa și de cei dragi, cărora le transmitem cele mai sincere condoleanțe", a scris directorul general al universității, Guido Jardon, pe Facebook.

Sute de mesaje de condoleanțe pentru Ella Petnichenko

Pe acelaşi subiect

Prietenii, familia, dar foștii colegi și profesori nu pot crede că Elle nu mai este. Pe rețelele de socializare curg neîncetat sute de mesaje de condoleanțe.

"Frumoasa mea Ella, inima mea este frântă, șocată, devastată... Trebuia să cânți azi la concursul Vinas din Paris!!!! Știam că ești specială, și nu doar pentru talentul tău orbitor: erai un înger sensibil, frumos și curajos. Mi-am imaginat viitorul tău luminos, plin de succes și muzică, nu mi-am putut imagina că soarta va fi atât de crudă cu tine!! Mulțumesc vieții care mi-a oferit plăcerea de a te cunoaște și de a-ți atinge sufletul... Dumnezeu sa te odihnească în pace îngerul meu", a scris pe Facebook prietena ei, Patricia.

Facebook

Ella a plecat să studieze în Belgia în urmă cu trei ani, după ce a absolvit Universitatea Națională de Arte din Harkov, Ucraina. După absolvire, fata a decis să-și continue studiile muzicale în străinătate.

"Studenții precum Ella sunt foarte rari. Era o fată foarte educată, foarte talentată și foarte motivată. Știa foarte bine engleza. În timpul studiilor, a lucrat ca profesoară de engleză. Dar acest lucru nu a interferat niciodată cu studiile, ea a venit mereu mai departe, la cursuri", a declarat Svetlana Klebanova, profesoară de canto, pentru publicația Obozrevatel.

Ella avea în față o carieră solo strălucită

Toți cei care au cunoscut-o pe Ella spun că ar fi putut avea o carieră solo excelentă în străinătate. Pentru aceasta avea toate datele - aspect, talent, curiozitate, intenție. Deja, în Belgia, ucraineana a înregistrat mai multe videoclipuri în care interpretează solo lucrări de operă cunoscute.

Din păcate, o tragedie cumplită i-a frânt aripile. Poliția din Bruxelles investighează acum cauzele care au dus la moartea prematură de tinerei. 

Potrivit rtl.be, care a publicat o imagine de la locul accidentului, nenorocirea a avut loc marți seara la 19.45, circulația tramvaielor liniilor 82 și 97 fiind întreruptă între stațiile Wiels și Saint-Denis.

RTL.be

Vatmanul a fost dus la spital în stare de șoc. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Erai un înger frumos și sensibil". O tânără studentă la Conservator a sfârșit sub roțile tramvaiului la Bruxelles, în Belgia