Antena Meniu Search
x

5 zodii care te vor iubi necondiționat, indiferent de greutăți

Iată 5 zodii ale căror sentimente rămân la fel de puternice indiferent de greutăți

5 zodii care te vor iubi necondiționat, indiferent de greșeli
5 zodii care te vor iubi necondiționat, indiferent de greșeli - Hepta

Se spune că cine vrea să fie iubit necondiționat ar trebui să-și ia un cățel. Și în parte e adevărat. Pentru cei mai mulți oameni dragostea este ca o simplă tranzacție. Cât oferi, atât primești. Poate chiar mai puțin. Nu e de mirare că, atunci când viața ii pune la încercări, dau bir cu fugiții și găsesc tot felul de scuze pentru a-și justifica decizia.

Există, însă, și persoane care dau dovadă de loialitate în toate situațiile și pentru care dragostea nu ține cont de împrejurări. Eroi ai căror fapte rămân necunoscute, acești nativi nu-și pierd cumpătul în timpul crizelor, nu-și plâng de milă atunci când totul pare pierdut și, poate cel mai important, nu reproșează niciodată decizia de a ține cu dinții de relație. Iată 5 zodii ale căror sentimente rămân la fel de puternice indiferent de greutăți:

Taur

Taurul trăiește și moare pentru dragoste. Acești nativi adoră să iubească și își transformă partenerul într-un adevărat templu. Încăpățânați până la cer, nu vor accepta niciodată ca problemele să le răpească ceea ce au mai scump: persoana iubită. Cu cât viața devine mai grea, cu atât vor fi mai motivați. În adâncul sufletului taurul iubește intens și necondiționat, iar ultimele puteri și le va da nu pentru a se salva, ci pentru a-și proteja jumătatea.

Rac

Cunoscut pentru sensibilitatea sa, racul va face tot posibilul pentru a-și ocroti căminul, așa cum îl înțelege el. E un romantic incurabil, de modă veche, și își va iubi partenerul fără nicio condiție, chiar și atunci când greșelile acestuia par de neacceptat. Spre deosebire de taur, racul nu va accepta să intre într-un duel din care ar putea să iasă învins, preferând să se retragă cu o clipă înaintea dezastrului, dar poți fi sigur că te va iubi în continuare, de la distanță, cu o pasiune mistuitoare.

Săgetător

Săgetătorul îți iubește partenerul precum un alpinist iubește muntele. E deopotrivă optimist și curajos, deși, în unele momente, riscurile par a fi prea mari. Dragostea îi dă putere să meargă înainte și va face din ea centrul propriului univers. Când viața îl va duce într-o situație limită, săgetătorul va reacționa pe loc, cu o claritate ce nu trădează nicio urmă de frică sau dubiu. E genul de om care știe precis unde trebuie să ajungă cu persoana iubită și nu fuge atunci când apar problemele.

Pești

Peștii trăiesc pentru a iubi, e atât de simplu. Pentru ei, iubirea are și o latură platonică, pură, spirituală. Din acest motiv nu vor da niciodată înapoi în fața obstacolelor de ordin practic, atât timp cât există măcar o soluție. Deși pentru Pești acest mod de a înțelege dragostea poate fi dureros, pentru partener e ca o binecuvântare. Să fii iubit de un nativ din această zodie e un cadou de care te bucuri mereu și o garanție că sentimentele vor rămâne la fel de puternice indiferent de situație.

Fecioară

Pentru fecioare devotamentul e o noțiune atât de complicată, încât uneori dă în egoism. Reacția lor firească în fața obstacolelor e să rămână în relație, deoarece nu reușesc să se desprindă emoțional. Cauza? Deopotrivă orgolioși și calculați, acești nativi nu vor accepta totul din partea persoanei iubite, precum Peștii, dar nici nu vor pleca fără a fi 100% convinși că e decizia corectă. E felul lor de a răspunde provocărilor și, chiar dacă motivul nu e cel corect, consecința va fi aceeași: vor sta alături de partener până când situația va deveni de-a dreptul imposibilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » 5 zodii care te vor iubi necondiționat, indiferent de greutăți