Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 ianuarie 2020. O rază de speranță în dragoste

Horoscop 1 ianuarie 2020. Noul an vine cu așteptări mari, dar și obstacole ce de multe ori sunt doar rodul imaginației. Cu toate acestea, o rază de speranță pare a face lumină acolo unde, până nu demult, nu se putea distinge nimic.

de Redactia Observator

la 31.12.2019, 14:02

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de miercuri, 1 ianuarie 2020 - Observator

Horoscop 1 ianuarie 2020. Noul an vine cu așteptări mari, dar și obstacole ce de multe ori sunt doar rodul imaginației. 

Cu toate acestea, o rază de speranță pare a face lumină acolo unde, până nu demult, nu se putea distinge nimic.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Berbec

Berbecii au toate motivele să mulțumiți de ceea ce au realizat în ultimul an. Mai ales că așteptările lor au fost foarte ridicate, iar resursele puține. În plus, nici de obstacole și dezamăgiri nu au dus lipsă nativii din zodia Berbec, ceea ce face ca fiecare succes să fie cu atât mai important. Pentru cei care nu și-au găsit împlinirea pe plan sentimental, lucrurile se vor rezolva la momentul potrivit. Folosește prima zi din 2020 pentru a te privi cu sinceritate. Dacă tu nu te iubești, cine să o facă?

Horoscop 1 ianuarie 2020 Taur

Taurii au sentimentul că ceva deopotrivă minunat și înspăimântător este pe punctul de a se produce și nu sunt departe de adevăr. O veste neașteptată sau un mesaj de o sinceritate copleșitoare i-ar putea duce cu mintea departe, la situații pe care le considerau imposibile în urmă cu puțin timp. Pentru unii nativi din Taur, este o zi de-a dreptul magică, în care ar putea cunoaște în sfârșit persoana pe care o merită.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii schimbă planurile cu o viteză amețitoare și nu este exclus să se trezească în locuri dintre cele mai bizare, cu oameni despre care nu știu mai nimic. În fond, pentru cei în căutarea sufletul pereche sau dornici de o aventură, nu este o idee tocmai rea. Mare atenție, însă, la excese. Dorința de senzații tare s-ar putea transforma într-un morman de regrete.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Rac

Racii și-ar putea petrece o mare parte din zi rezolvând problemele altora, o ipostază care le convine de minune. Încearcă, pe cât posibil, să te pui pe primul loc și să găsești timp pentru a îți face ordine în gânduri. Dacă primești o invitație tentantă nu ezita nicio clipă să îi dai curs. S-ar putea întâmpla lucruri minunate și ai putea cunoaște oameni cu adevărat speciali.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Leu

E recomandat să începi anul pariind doar pe farmecul personal. Mai ales dacă te gândeşti să prezinţi idei noi sau eşti interesat în 2020 de o angajare cu un salariu mult mai profitabil. E important să nu uiţi însă că nu doar cuvintele sunt importante, ci şi acţiunile. Aşa că poţi să dai o mână de ajutor celor care au nevoie, chiar dacă nu te simţi pe deplin refăcut după petrecere.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Fecioară

Nici nu a început bine anul şi tot la finanţe te gândeşti. Însă vei dovedi astăzi că poţi răspunde de unul singur celei mai dificile întrebări. Şi răspunsul te va ajuta să depăşeşti deficitul financiar şi să scapi familia de datorii. Dacă eşti singur, ai şansa să câştigi inima unei anumite persoane, mai ales dacă reuşeşti să pui întrebările potrivite.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Balanţă

Nu e recomandat ca astăzi să îţi asumi îndatoririle şi puterile altora. Există o mare probabilitate să scapi situaţia de sub control. Asta ar putea duce la incidente imprevizibile, mai ales acasă. Lasă astăzi orice aveai programat să faci şi ia-ţi timpul liber necesar ca să îţi refaci forţele. Vacanţa promite să meargă mai bine decât ai visat vreodată.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Scorpion

Scorpionii sunt puși pe distracție și nimic nu îi poate opri. În fond, dacă în prima zi din an nu te distrezi după pofta inimii, atunci când? Problema este că tentațiile se ivesc la tot pasul și nu puțini sunt cei pe punctul de a ceda. Regula de aur: dacă ai îndoieli cu privire la ceva sau instinctul îți spune că nu e corect, ar fi bine să te oprești. Nu au intrat zilele în sac.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Săgetător

Pentru Săgetătorii care simt nevoia de a purta o discuție sinceră despre viitor momentul este cum nu se poate mai potrivit. Atât pentru cei aflați într-o relație de cuplu, cât și pentru cei singuri. Anumite gânduri nu ies la suprafață decât în urma unor conversații pline de semnificație, cu persoane în care ai încredere. Nu te feri să îți deschizi sufletul, chiar dacă pare greu.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Capricorn

Nativii zodiei Capricorn încep anul cu gândul la unele schimbări în carieră. Vă simțiți plini de energie și pregătiți să faceți pasul înainte către această schimbare. Veți simți că, în aceste planuri, veți avea parte și de sprijinul celor apropiați. Chiar dacă veți avea unele ezitări la început, ar fi bine să nu ratați oportunitățile care vi se vor ivi. În familie, astăzi, puteți fi deschiși față de cei dragi. Sfaturile lor, mai ales dacă sunt critice, v-ar putea fi de mare folos, spune horoscopul.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Vărsător

Vărsătorii ar putea beneficia de aceste zile libere pentru a reînnoi legăturile cu vechii prieteni. O vizită sau o ieșire în oraș v-ar putea aduce bunadispoziție, în compania unor persoane alături de care ați petrecut atâtea momente plăcute. În familie, e un moment bun pentru a da uitării unele dispute. Noul an poate fi și un nou început, mai bun.

Horoscop 1 ianuarie 2020 Peşti

Pentru Pești începutul de an ar putea veni cu vești bune în plan financiar. Vă puteți folosi de această perioadă liniștită pentru a vă pune la punct idei ce v-ar putea aduce câștiguri ce vor rotunji bugetul. În viața personală, entuziasmul și forma bună în care vă simțiți  ar putea avea un efect benefic și asupra celor din jurul vostru. Bunadispoziție se va regăsi în reuniunile cu prietenii, cu rudele sau în compania persoanei iubite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 ianuarie 2020. O rază de speranță în dragoste