Horoscop 1 ianuarie 2021. Atmosferă relaxată, dar şi vizite neaşteptate în prima zi din an

De Redactia Observator.
Publicat: 31.12.2020, 13:50.
Actualizat: 31.12.2020, 13:50

Horoscop 1 ianuarie 2021. Astrele spun că nativii se vor bucura de o zi plină de iubire şi de clipe frumoase alături de cei dragi. Cum atmosfera de sărbătoare încă îşi face simţită prezenţa, energia unora poate atinge cote maxime.

Atmosferă relaxată, dar şi vizite neaşteptate în prima zi din an

Horoscop 1 ianuarie 2021

iStock | Getty Images

Horoscop 1 ianuarie 2021 Berbec

Berbecii ar putea să aibă parte de o surpriză în prima zi din 2021. O vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi sau poate un cadou ar putea încununa o zi de linişte şi pace. Mai ales că respectivul dar poate fi chiar un lucru pe care îl doriţi cu ardoare de ceva vreme. Cum atmosfera de sărbătoare încă inundă casă, vă gândiţi să chemaţi nişte rude la masă, pentru a închina un pahar împreună.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Taur

Taurii se simt încrezători şi se bucură de momente de pace interioară. Aveţi în gând să faceţi o plimbare, pentru a mai scăpa de caloriile adunate de la atâtea mese copioase. Profitaţi de aceste clipe de respiro pentru a pune la cale planuri pentru anul ce tocmai şi-a făcut simţită prezenţa. Însă, nu vă stresaţi nici prea mult. Mai aveţi doar câteva zile libere până vă reîntoarceţi la birou şi vă reapucaţi serios de treabă.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Gemeni

Gemenii sunt puţin supăraţi că a trecut şi Revelionul, dar imaginaţia le zboară la o vacanţă cât mai curând cu putinţă. Deja începeţi discuţiile cu partenerul despre buget şi locurile în care mai puteţi să mergeţi în actualul context. Sunteţi încrezători şi dispuşi să luaţi în calcul diverse variante. Pentru gemenii singuri, o călătorie alături de un prieten este la fel de binevenită. Trebuie doar să deschideţi subiectul.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Rac

Racii sunt loviţi de pofta de hibernare. Poate nu este cea mai bună zi pentru a face activităţi, dar cu siguranţă este o zi bună pentru un ceai sau o ciocolată caldă. Un film bun va completa pachetul. Nu este nimic rău că nu aveţi chef de socializare astăzi, cu atât mai mult că aveţi nevoie şi de timp singuri. Poate pe după-amiază o să chemaţi o cunoştinţă pe la voi care o să vă şi aducă câteva veşti noi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Leu

Noul an vă va aduce bucurii nesperate. Nativii acestei zodii vor înflori în 2021, din toate punctele de vedere. La locul de muncă, eforturile depuse anul trecut vor da roade. Cât de curând s-ar putea să vă treziți cu un bonus pe card și un mesaj de felicitări din partea șefilor. Cei mai ambițioși dintre voi s-ar putea să primiți chiar promovarea mult dorită și să dovediți că puteți să gestionați responsabilități mult mai mari decât în 2020.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Fecioară

Anul 2021 a început în liniște pentru acești nativi. Sunteți plini de energie și v-ați făcut deja planuri de viitor cu cei dragi. Deși anul 2020 nu a fost așa cum v-ați imaginat, aveți toate șansele ca 2021 să vă aducă clipe memorabile. V-ați setat deja prioritățile, sunteți cu planurile pregătite și plini de speranțe. Sunteți deciși să vă schimbați destinul, să investiți mai mult în voi și în hobby-urile voastre.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Balanță

Balanțele se bucură, astăzi, de tihna căminului și de compania celor dragi. Tot ce vă doriți este să vă odihniți, să vă reîncărcați bateriile astfel încât, de luni, să fiți în formă pentru provocările anului 2021. V-ați făcut planuri, aveți dorințe de îndeplinit și cu siguranță sunteți motivați să vă schimbași destinul. Nimic nu se compară cu speranțele pe care le aduce un nou început.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Scorpion

Liniștea este starea care caracterizează această zi pentru nativii scoprion. Vă bucurați de mini-vacanța de început de an, v-ați făcut planuri alături de familie și prieteni și sunteți dornici să începeți să lucrați deja la dorințele pentru 2021. Speranțele și aștepările setate vă motivează să răâneți dedicați planurilor voastre și nimic și nimeni nu v-ar putea perturba traiectoria setată.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Săgetător

Săgetătorii încep Noul An cu schimbări bruşte de atitudine. V-aţi dat seama că dacă abordaţi o mină liniştită nu ajungeţi foarte departe, aşa că e momentul să scoateţi armele la înaintare. Trebuie să puneţi pe primul plan îndeplinirea obiectivului personal şi să lăsaţi de o parte sentimentele altor persoane care ar putea fi afectate de noul vostru mod de a fi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Capricorn

Aveţi parte de surprize care nu sunt tocmai pe placul vostru. V-aţi dori, mai degrabă, ca totul să se desfăşoare conform unui plan bine pus la punct, dar cu cât sunt implicate mai multe persoane în proiect, cu atât trebuie să vă aşteptaţi ca lucrurile să nu decurgă într-un ritm normal. Încercaţi să nu pierdeţi controlul şi să vă bucuraţi de implicarea într-un proiect care vă ţine într-un ritm alert.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Vărsător

Şi Vărsătorii au parte de surprize, dar în dragoste. Şi surpriza cea mai mare vine din partea unei persoane pe care aţi pus ochii de ceva vreme. Este posibil să primiţi un mesaj conform căruia sentimentele sunt reciproce. În cazul acesta, nu ezitaţi să faceţi primul pas. Timpul trece, iar, dacă nu sunt întreţinute corespunzător, sentimentele s-ar putea să nu fie totuşi de durată.

Horoscop 1 ianuarie 2021 Peşti

Nativii Peşti au probleme cu dieta şi trebuie să ia măsuri. Tăiaţi din dulciuri, în special, şi renunţaţi, măcar pentru o perioadă, şi la băuturile alcoolice pentru a obţine un anumit confort personal. Încercaţi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară şi să faceţi mai multe plimbări în aer liber până când temperaturile nu scad sub zero grade. Ideal ar fi ca cea mai mare parte din energie să o obţineţi din natură.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.