Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 octombrie 2020. Bucurie, atmosferă de vacanţă şi veşti bune în iubire

Horoscop 1 octombrie 2020. Astrologii au veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 30.09.2020, 14:35

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Nativii Gemeni au parte de mai mult timp liber.
  • Nativii Peşti au nevoie de ajutor la serviciu.

Horoscop 1 octombrie 2020 Berbec

Dacă te opreşti şi te gândeşti puţin la lucrurile care  te înconjoară, îți vei da seama că cele mai mari bătălii din viața ta au fost cele de voință. Deci, dacă întâmpini un conflict astăzi, ține cont de acest lucru. Concentrează-te şi oferă-ţi şansa de a lupta până la capăt pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile. Nu accepta compromisuri doar pentru a păstra pacea şi liniştea. 

Horoscop 1 octombrie 2020 Taur

Nu există „prea târziu” atunci când îţi doreşti cu adevărat. Dacă drumul pe care l-ai ales nu e cel potrivit pentru tine, opreşte-te şi schimbă direcţia. Întotdeauna poţi face modificări pentru tine, dar trebuie să îţi asumi şi riscul de a mai pierde. Până la urmă important este să ai încredere în tine, să încerci şi să înveţi ceva din fiecare experienţă. 

Horoscop 1 octombrie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni au parte de mai mult timp liber, aşa că au ocazia perfectă de a-şi pune ordine în gânduri. Fiţi sinceri cu voi, aşezaţi-vă la masă şi aşterneţi pe o hârtie lucrurile pozitive şi pe cele negative, pentru a găsi o soluţie cât mai bună de a scăpa de probleme. Cereţi sfaturi familiei, vorbiţi cu prietenii şi contemplaţi, meditaţi la viaţa pe care v-o doriţi şi la schimbările pe care trebuie s le faceţi pentru a obţine succesul Astrologii au încredere că veţi reuşi. 

Horoscop 1 octombrie 2020 Rac

Problema banilor te preocupă intens astăzi. Cifrele nu mint iar tu ai nevoie în acest moment de o schimbare de perspectivă. Nu îți face griji. Asta nu înseamnă că trebuie să îți schimbi total stilul de viață, ci doar va trebui să acorzi mai multă importanță cheltuielilor pe care le faci. Începe prin a-ți prioritiza nevoile și alege să investești doar în lucrurile/experiențele care îți aduc un real beneficiu.

Horoscop 1 octombrie 2020 Leu

Evită să iei decizii importante, ba chiar riscante, astăzi. Ai grijă la oportunitățile ce-ți sunt prezentate și încearcă să descoperi la ce fel de riscuri te expui, înainte de a lua o decizie. Dacă simți că nu este momentul potrivit, mai bine îi informezi pe ceilalți de acest lucru. Amânarea unei decizii este, uneori, cea mai bună soluție pe termen lung.

Horoscop 1 octombrie 2020 Fecioară

Ziua începe domol, cu mici cadouri care îți pot îndulci orele petrecute la birou. Nu te relaxa, totuși, prea tare. Rămâi vigilent și ia act de toate schimbările care se petrec în jurul tău. Rezolvă-ți sarcinile și evită să te implici în dramele de la birou (oricând de tentant ar suna). Ziua se sfârșește fără evenimente notabile, iar seara va fi una liniștită.

Horoscop 1 octombrie 2020 Balanță

Ca un burete nou, creierul tău este pregătit să absoarbă orice prinde în calea lui. Mereu ai crezut că învățatul e distractiv, dar acum ai putea să te distrezi atât de mult învățând ceva nou încât vei avea nevoie de câteva zile să te recuperezi. Pregătește-te pentru o revelație șocantă, un anunț intrigant sau o declarație încântătoare care să îți stârnească imaginația și să îți urce nivelul de energie. Sunt vești bune care vin în direcția ta și ar putea implica o tranziție majoră.

Horoscop 1 octombrie 2020 Scorpion

S-ar putea să te trezești fără direcție azi, dar asta nu e neapărat un lucru rău. Ești probabil într-o zonă de așteptare, așteptând momentul potrivit. Lucrurile din jurul tău se mișcă într-un mod impredictibil. În loc să te avânți și să speri la ce e mai bun, ar fi inteligent din partea ta să faci un pas în spate și să lași lucrurile să se așeze întâi. Ai o viziune interesantă asupra lucrurilor, una pe care ar trebui să o ai în vedere mereu.

Horoscop 1 octombrie 2020 Săgetător

Motorul tău ar putea avea ceva probleme să fie pus în mișcare azi. Dacă evenimentele de azi nu sunt suficient de inspiraționale, preia inițiativa și agită un pic lucrurile. În timp ce aștepți ca lucrurile să se întâmple mai târziu, fă ceva neașteptat azi. Surprinde pe cineva cu un apel telefonic sau e-mail. Fiecare zi poate fi așa cum îți dorești, așa că exersează-ți această putere să transformi ziua așa cum vrei să fie.

Horoscop 1 octombrie 2020 Capricorn

Norocul vostru se schimbă astăzi, ceea ce ar putea fi un lucru bun mai degrabă decât rău. Dacă ați fost recent binecuvântaţi cu o mare cantitate de bani, fântâna norocului ar putea începe să se usuce pentru voi, dar nu vă faceţi griji, veţi primi curând o veste bună. În schimb, dacă aţi simțit că nimic nu mai merge de ceva vreme în plan amoros, pregătiţi-vă pentru o schimbare drastică în acest sens. Uneori este mai bine să mergeţi pe drumuri separate dacă nu mai simţiţi fericire în cuplu. 

Horoscop 1 octombrie 2020 Vărsător

Vă puteți aștepta să începeți această zi cu multă energie, atât de multă încât s-ar putea să săriți din pat și să dansați prin cameră, bucuroşi de tot ce vă înconjoară. Există o mulțime de emoții, idei și speranțe care înoată în jurul vostru chiar acum și vă oferă o energie debordantă. Astrologii au veşti bune pentru voi spre finalul zilei. Descoperiţi singuri surpriza!

Horoscop 1 octombrie 2020 Pești

Nativii Peşti au nevoie de ajutor la serviciu. Cereţi sfatul colegilor, ori de ce nu, apelaţi la superiori dacă aveţi o problemă căreia nu-i găsiţi sub nicio formă o rezolvare. Este un lucru înţelept iar cei din jur vor aprecia faptul că aţi avut curajul de a vă recunoaşte nevoia de ajutor, nicidecum nu trebuie să vă simţiţi vulnerabili. Spre seară persoana iubită ori un prieten foarte drag vă va face o vizită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 octombrie 2020. Bucurie, atmosferă de vacanţă şi veşti bune în iubire