Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 august 2018. Iubire pătimaşă, bani şi un prieten viclean

Horoscop 11 august 2018 Această zi va surprinde pe mulți cu simplitatea și imprevizibilitatea ei. Fie că este vorba despre dragoste, noroc, afaceri sau sănătate, orice plan pregăteşti azi va fi total inutil.

Zodiacul pentru 11 august 2018
Horoscopul din 11 august 2018. Iată ce prevestesc astrele - Observator.tv

Horoscop 11 august 2018. Această zi va surprinde pe mulți cu simplitatea și imprevizibilitatea ei. Fie că este vorba despre dragoste, noroc, afaceri sau sănătate, orice plan pregăteşti azi va fi total inutil.

De asemenea, astăzi este o zi foarte bună pentru împăcări. Dacă resimţiţi vreo animozitate faţă de cineva, azi vă puteţi elibera de tot negativisul.

Horoscop 11 august 2018 Berbec

Berbecul astăzi decide să înceapă un proiect de acasă foarte consumator de timp. Dacă nu aveţi cunoştinţe temeinice în domeniu, nu risca să faci ceva la ce nu te pricepi. Angajează o echipa de constructori profesioniști și designeri. Nu căutați persoane care susțin că vor efectua în mod competent această reparație sau construcţie, fără a avea experiență în astfel de activități. Da, va trebui să scoateţi nişte bani din buzunar, dar, de fapt, se dovedește că aceasta este o economie. E mai ieftin să dai nişte bani unor profesionişti decât sa plăteşti reparaţiile unor greşeli ale tale.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 11 august 2018 Taur

Taurul va petrece 11 august bucurându-se de viața personală. După o călătorie lungă, cealaltă jumătate va reveni acasă și veți simți o enormă bucurie. Ţi-a fost foarte dor şi acum în sfârşit poţi să te bucuri de dragostea voastră. Toate celelalte lucruri le vei lăsa pentru mai târziu, hotărând să te concentrezi în întregime pe comunicarea cu sufletul tău. Seara, veți merge la restaurant și toți cei care se uită la voi vor fi încântați de dragostea afişată în ochii dvs. când vă uitați unul la celălalt.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 11 august 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, un eveniment important al acestei zile va fi sosirea unei rude iubite. Vorbiţi timp de mai multe ore, găsind tot mai multe subiecte de discuție. Nu rămâneți tăcut despre viața personală. Ruda dvs. experimentată se va întreba de ce sunteți atât de neglijent în ceea ce privește căsnicia sau romantismul. Vă va oferi sfaturi preţioase despre cum să reaprindeți iubirea în interiorul cuplului dvs. și cu siguranță veți profita de acest sfat chiar azi.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 11 august 2018 Rac

Racul astăzi va refuza o călătorie ca să participe la o întâlnire importantă. Veți dori să vă dedicați sâmbăta pentru îngrijirea sănătăţii, aşa că în programul zilei, în plus față de somnul complet, veţi face o plimbare prin aer curat, o vizită scurtă la plajă și tratamente de înfrumusețare acasă. Seara, unul dintre prietenii dvs. vă va invita la un eveniment distractiv, dar veți răspunde cu un refuz. Veți înțelege că întâlnirile de la miezul nopții nu-i fac bine trupului tău obosit. E un pas excelent şi responasbil, pe care îl faci.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 11 august 2018 Leu

Leul pe 11 august 2018 va lăsa cu îndemânare un dialog foarte complex, dar foarte productiv, într-un final. În ciuda faptului că e weekend, îţi doreşti să rezolvi imediat o problemă care te-a măcinat toată săptămâna. Astfel, în câteva ore vei rezolva în această sâmbătă ce n-ai reuşit toată săptămâna. Rezultatul este unul excelent, pentru că îţi deschide posibilitatea unui câştig suplimentar, deloc de neglijat.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 11 august 2018 Fecioară

Fecioara va petrece această sâmbătă trebăluind prin casă, făcând curat şi pregătindu-se de o vizită anunţată. Seara e timpul pentru petrecere, dar nu o ţii la tine. Vei trudi câteva ore, aşa că nu prea te atrage asemenea gest. Vei merge la petrecerea unui prieten apropiat, dar total fără chef, din cauza muncii depuse la curăţenie. Însă, aici vei întâlni pe cineva care va trezi în tine sentimente uimitoare. Deşi total neinteresantă la început, această persoană ţi se pare tot mai atractivă, culminând cu o invitaţie în oraş.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 11 august 2018 Balanţă

Balanţa luptă astăzi pentru visul său. Vrei să-ţi recâştigi o mai veche relație de dragoste, după ce ţi-ai dat seama ce mare prostie ai făcut şi nu laşi pe nimeni să-ţi stea în cale. Cu curaj, spune-i acestei persoane tot ceea ce simțiți în sufletul tău, chiar şi ceea ce îţi e frică să recunoşti. Aceste revelații vor aduce un rezultat extraordinar, iar dragostea se va aprinde din nou, fiind foarte posibil să deveniți un cuplu chiar astăzi.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 11 august 2018 Scorpion

Această zi îi va da Scorpionului ocazia de a uita de toate necazurile actuale. Dimineața, vechiul dvs. prieten, o persoană foarte veselă, care nu are nicio idee despre ce este descurajarea, va veni la tine acasă. Comunicând cu el, vei înceta să fii afectat de gânduri triste. Mai mult, acest prieten te trage literalmente într-un eveniment nebun, unde te vei distra, ca un copil.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 11 august 2018 Săgetător

Săgetătorul va ţine minte această sâmbăta pentru totdeauna. Vă petreceți ziua liberă la curățenia casei, întocmind o listă de achiziții necesare și o călătorie plăcută la cumpărături. Aici veți întâlni o femeie pe care nu ați văzut-o de mai mulți ani. Veți fi surprins de cât de mult această doamnă a devenit mai frumoasă. Veți avea chiar un nou scop. De azi veţi lua măsuri în privinţa greutăţii voastra, impresionată de schimbările prin care a trecut frumoasa doamnă.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 11 august 2018 Capricorn

Capricornii azi nu au voie să fie egoiști. Atâta timp cât te gândești numai la tine, o persoană dragă va fi singură în lupta cu problemele lor. Nu te va ierta că ai lăsat-o într-o situație atât de dificilă de viață și relația voastră nu va fi niciodată la fel de caldă ca înainte. Sfatul pentru tine este să lași deoparte toate lucrurile pe care nu le consideri esențiale. Ajută-ţi prietenii atunci când au nevoie de tine. După aceea, va fi cam greu să te ajute şi ei, când vei avea nevoie.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 11 august 2018 Vărsător

Varsatorul dedica ziua de 11 august 2018 extinderii orizonturilor. Veți merge într-o călătorie scurtă, iar traseul te va duce în locuri unde nu ați fost niciodată. Invitați o persoană demnă pentru rolul de însoţitor, cineva care să vă aducă bucurie, nu să vă certaţi tot drumul. Astfel, veți face călătoria dvs. nu numai interesantă, ci și romantică. Apropo, există toate șansele ca în această călătorie tu și această persoană drăguță să decideţi să vă numiţi un cuplu.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 11 august 2018 Peşti

Această zi va aduce Peştilor o serie de preocupări legate de sfera financiară. O persoană care a împrumutat recent o sumă destul de mare de bani de la dvs. vă va suna și vă va spune că în prezent nu câștigă bani şi nu are de unde să vă dea banii. Aceasta înseamnă că va trebui să vă luați la revedere visului dvs. de a vă extinde afacerea cu ajutorul acelei sume foarte mari. Aceasta va fi o lecție care vă avertizează împotriva unor astfel de pași riscanți. Nu împrumutați bani până când nu vă asigurați de solvabilitatea celor care îi primesc.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 august 2018. Iubire pătimaşă, bani şi un prieten viclean