Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 august 2018. Bani, pasiune secretă și o decizie periculoasă

Horoscop 7 august 2018. Victorii majore, astăzi. Potențialul energetic al acestei zile va fi adaptat la victorii și la reflecții plăcute în dragoste, sănătate sau bani. Seara, ar trebui să ai grijă de tine. Sportul, masajul și dieta potrivită sunt cele mai bune scenarii pentru această seară.

Zodiac 7 august 2018
Horoscopul 7 august 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 7 august 2018. Victorii majore, astăzi. Potențialul energetic al acestei zile va fi adaptat la victorii și la reflecții plăcute în dragoste, sănătate sau bani.

Seara, ar trebui să ai grijă de tine. Sportul, masajul și dieta potrivită sunt cele mai bune scenarii pentru această seară.

Horoscop 7 august 2018 Berbec

Berbecul nu va lua măsuri astăzi pentru a-și salva relația. Cearta cu cealaltă jumătate va deveni și mai intensă atunci când vei primi un mesaj text cu cuvintele "Cred că totul se încheie între noi". Puteți să vă strângeți toată voința într-un ultim efort și să începeți o conversație de la inimă la inimă cu dragostea voastră. Dar nu, nu vrei să faci asta. Această persoană, pe care tu o iubești sincer, te va părăsi, iar tu nu vei face nimic s-o împiedici. Parțial corectă atitudinea, pentru că și tu ai greșit.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 7 august 2018 Taur

Pentru Taur, prioritatea pe 7 august 2018 va fi căutarea unor oameni asemeni lor. Acești oameni vor fi necesari pentru a vă dezvolta în mod corespunzător noul proiect, legat de afacere sau de sfera creativă. Nu căutați ajutoare de la străini (acest lucru nu este sigur). Este mai bine să treceți prin agenda personală cu toți prietenii. Dacă vă amintiți care dintre ei poseda acele calități, care sunt atât de necesare pentru potențialul dvs. de succes, sunteți salvat.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 7 august 2018 Gemeni

Gemenii vor petrece această zi fără prea mult efort, chiar cu lene. La locul de muncă veți avea probleme în a face lucruri care necesită mult efort și atenție. Trebuie să vă concentra chiar și asupra a celui mai simplu lucru. Aceasta constă în lucrurile cele mai banale, dar pe care le faceți într-o manieră destul de mediocră. Nimeni nu te critică pentru această neglijență, deoarece tot restul forței de muncă, în absența unui supraveghetor superior, se va comporta la fel.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 7 august 2018 Rac

Racul astăzi va încerca să se depășească. Ne referim la ceva care nu are o expresie materială. Posibil să încercați să cuceriți pe cineva care nu manifestă interes pentru dvs. sau intenționați să-i seduceți partenerul unei vechi cunoștințe. Acest obiectiv pe care l-ați stabilit, orice ați putea spune, nu este destinat să fie realizat. Renunțați la această idee încă de la început. Gândiți-vă la ce vor duce aceste încercări și dacă ar trebui să vă riscați reputația. Nu e o idee bună.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 7 august 2018 Leu

Pentru Leu, astăzi nu este potrivită pentru creșterea activității fizice. În această marți vi se recomandă să vă desfășurați activitățile în liniște și pace. Salvați potențialul vostru, deoarece seara va fi mare nevoie de el. Va trebui să rezolvați o problemă foarte dificilă legată de viitorul relației dvs. marital. Nu este puțin probabil ca această problemă să vă ia multă forță (mai mult decât orice sarcină fizică).

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 7 august 2018 Fecioară

Această zi va aduce Fecioarei o serie întreagă de schimbări pozitive. Veți vedea un foc al dorinței arzând în ochii unei persoane pe care ați urmărit-o mult timp. Prindeți momentul. Acum strângi roadele tuturor complimentelor semnificative și manifestarea interesul tău, care este mai mare decât o simplă comunicare prietenoasă. Există toate șansele ca această marți să vă trimită direct într-o poveste de dragoste, ca urmare a faptului că tu și iubita ta sunteți pe deplin convinși că ați fost creați unul pentru celălalt.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 7 august 2018 Balanță

Balanța astăzi ar trebui să evalueze cât mai mult posibil acțiunile celor dragi. Unii dintre ei se numesc prietenii vostri devotați doar în cuvinte. De fapt, această personalitate înșelătoare este un ipocrit, iar în spatele tău se angajează în bârfe, despre care tu afli în mod regulat. Descoperirea trădătorului este foarte ușoară. Este persoana care îți oferă complimente mai multe și mai des decât oricine altcineva. Îndepărtează această persoană nevrednică de la tine.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 7 august 2018 Scorpion

Scorpionii pe 7 august încalcă în mod accidental intimitatea altei persoane. Din cauza unei curiozități, care nici măcar nu este a ta, vei pune o întrebare incomodă. După ce ați intrat în viața privată a acestei persoane, veți începe să regretați ce sa întâmplat. Aveți două căi. Prima și cel mai simplu este să vă controlați toate cuvintele, fără a lăsa lucrurile insensibile să iasă din gură. Dacă se întâmplă o astfel de situație, cereți-i scuze persoanei și încercați să schimbați conversația într-o direcție neutră.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 7 august 2018 Săgetător

În această marți, Săgetătorul va gândi mult următorul pas. Veți fi chemat de o persoană cu care tocmai ați încheiat o relație. Fostul dvs. partener va spune că regretă despărțirea și că este gata să încerce să reînceapă relația. Din toate părțile, ia în considerare această opțiune și calculați toate avantajele și dezavantajele reîmpăcării. Gândește-te așa. Dacă te-a părăsit o dată și a fost așa cum a fost, ce o ține să nu facă așa din nou? E ca și cum pune din nou toporul deasupra capului, după ce a căzut deja și ți-a tăiat o ureche.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 7 august 2018 Capricorn

Pe 7 august 2018 numai efortul Capricornului îl va forța să se concentreze asupra muncii. Veți fi mult mai preocupați de dialogul care a avut loc cu o zi înainte. Conștient de faptul că nu are nici un rost, veți urmări fără întrerupere ceasul, așteptând întâlnirea anticipată. Persoana care te ține treaz, privindu-te de somn, odihnă și pace, în cele din urmă aruncă lumină asupra a ceea ce se întâmplă. Îți va da un răspuns pozitiv, după care inima ta va exploda de fericire.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 7 august 2018 Vărsător

Varsatorul astazi va fi acuzat de absenta excesiva a gandirii. Întotdeauna vei întârzia, vei uita lucruri importante și, de asemenea, vei pierde mesajele telefonice și apelurile care au fost foarte importante pentru oricine dorește să te contacteze. Cauza absenței voastre va fi bunăstarea fizică nesatisfăcătoare. Oferă-ți odihnă completă, astfel încât corpul tău să se recupereze pe deplin. Dacă este necesar, luați timp liber pentru a petrece această zi culcată în pat.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 7 august 2018 Pești

Peștii azi vor fi uimiți de acțiunile noului lor iubit sau fan. Această persoană va refuza să aștepte să-i dați un răspuns clar. El va spune tuturor că sunteți împreună și vă va menționa pe pagina sa socială. Vei fi surprinsă de această veste când unul dintre prietenii tăi comuni te sună să te informeze. Veți exploda cu indignare, iar persoana care a proclamat această relație va fi forțată să scrie o retragere.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 august 2018. Bani, pasiune secretă și o decizie periculoasă