Antena Meniu Search
x

Horoscop 12 august 2021. Fecioarele s-au plictisit de rutină, Săgetătorii trebuie să fie atenţi la datorii

O zi în care întâlnirile şi prietenii joacă un rol important. Este momentul pentru a încerca ceva nou. Nu trebuie să ne lipsească curajul de a acţiona. Iată previziunile astrologice pentru 12 august.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.08.2021, 12:37

Vezi și

Horoscop 12 august Berbec

BERBECII sunt avantajaţi la cumpărături, mai ales de aparatură electrică. Le puteţi face şi online, cert este că negociaţi foarte bine, spun astrele

Horoscop 12 august Taur

TAURII vor întâlni oameni care s-ar putea să exagereze unele situaţii sau chiar să inventeze diverse lucruri. Mare atenţie să nu fiţi induşi în eroare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 12 august Gemeni

Este ziua perfectă ca GEMENII să acţioneze. Fie că este vorba de semnarea unui contract sau să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, nu ezitaţi, dar ieşiţi din zona de confort.

Horoscop 12 august Rac

RACII vor pune accent pe relaţia amoroasă, iar pretenţiile nu vor lipsi. Vă doriţi stabilitate, dar s-ar putea să apară tensiuni cealaltă persoană nefiind tocmai entuziasmată de cerinţele voastre.

Horoscop 12 august Leu

Sfătuitorii zilei sunt LEII. Logica şi acurateţea cu care analizaţi orice situaţie, vă face să vă afirmaţi şi să fiţi recompensaţi. În plus, puteţi rezolva ceva legat de bani.

Horoscop 12 august Fecioară

FECIOARELE s-au plictsiit de rutină, vor să încerce ceva nou, să înceapă o poveste de iubire. Sunteţi susţinute să semnaţi acte, să negociaţi şi să comunicaţi.

Horoscop 12 august Balanţă

Nativii BALANŢĂ se vor evidenţia într-un grup şi vor lua decizii importante legate de o relaţie. Comunicarea este punctul vostru forte azi, prin care clarificaţi tot şi primiţi răspunsurile dorite.

Horoscop 12 august Scorpion

În cazul SCORPIONILOR vorbim despre dragoste, pasiune, senzualitate. Fiţi prezenţi, încercaţi lucruri noi, dar nu uitaţi să ştiţi clar ce vă doriţi.

Horoscop 12 august Săgetător

SĂGETĂTORII trebuie să aibă grijă la amenzi şi la datorii. Poate uitaţi să plătiţi un credit sau nu aveţi banii necesari, iar asta poate atrage sancţiuni.

Horoscop 12 august Capricorn

Este o zi excelentă pentru CAPRICORNI să negocieze sau să rezolve ceva legat de documente, hârtii, contracte. În special în relaţia cu femeile totul merge ca pe roate.

Horoscop 12 august Vărsător

În ceea ce îi priveşte pe VĂRSĂTORI, adevărul va ieşi la lumină. Dacă simţiţi că e nevoie chiar voi să investigaţi, ar trebui să vă urmaţi instinctul.

Horoscop 12 august Peşti

Iar PEŞTII pot avea parte de un nou început. În special într-o relaţie, o asociere, un loc de muncă.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 12 august 2021. Fecioarele s-au plictisit de rutină, Săgetătorii trebuie să fie atenţi la datorii