Antena Meniu Search
x

Horoscop 13 martie 2020. Obstacole transformate în ocazii unice

Horoscop 13 martie 2020. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, a face lucrurile la momentul potrivit elimină probleme care altfel dau mari bătăi de cap. Pentru cei care nu știu dacă și când să preia inițiativa, instinctul este cel mai bun sfetnic. În fond, nimeni nu știe mai bine decât tine ce ar trebui să facă.

de Redactia Observator

la 12.03.2020, 13:38

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de vineri, 13 martie 2020 - iStock / Getty Images

Horoscop 13 martie 2020. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, a face lucrurile la momentul potrivit elimină probleme care altfel dau mari bătăi de cap.

Pentru cei care nu știu dacă și când să preia inițiativa, instinctul este cel mai bun sfetnic. În fond, nimeni nu știe mai bine decât tine ce ar trebui să facă.

Horoscop 13 martie 2020 Berbec

Berbecii vor descoperi că niciun obiectiv nu este prea dificil de atins, dacă se depune efortul necesar. De altfel, rezultatele, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, vor fi direct proporționale cu volumul de muncă depus. Așa că nu te lăsa descurajat dacă anumite dorințe nu s-au împlinit încă și folosește-ti energia pentru lucrurile care chiar contează.

Horoscop 13 martie 2020 Taur

Câteodată singurătatea este o adevărată comoară, după cum vor descoperi Taurii pe propria piele. În toată agitația de zi cu zi gândurile devin amestecate, iar problemele se confundă cu dorințele și aspirațiile. Pune-ți ordine în gânduri și prioritizează ceea ce este important pentru tine. Astfel, vei reuși să transformi obstacolele în oportunități.

Horoscop 13 martie 2020 Gemeni

Când viața îți oferă lămâi, cea mai bună soluție este de a face limonadă. Gemenii nu trebuie să se lase descurajați de circumstanțele nefavorabile, pentru că fiecare problemă vine la pachet cu o ocazie unică. În special în relația de cuplu sau pentru nativii din Gemeni care sunt la început de drum în dragoste. Înarmează-te cu răbdare și folosește toate atuurile de care dispui fără frică. Vei fi uimit de ceea ce vei putea realiza.

Horoscop 13 martie 2020 Rac

Racii să se pregătească sufletește și să preia inițiativa, dacă o persoană le-a pus inima pe jar. Sparge gheața cu încredere, în stilul tău original, folosind imaginația pentru care nativii din Rac sunt recunoscuți. Asta cât timp nu e prea târziu. În dragoste totul este despre momentul potrivit. Ascultă-ți instinctul, iar dacă simți că a sosit clipa pentru a face pasul cel mare nu ezita deloc.

Horoscop 13 martie 2020 Leu

Inima te-a trimis într-o direcție bună, dar acum este timpul să-ți lase creierul să cântărească, în situația actuală. Nu e vorba de faptul că emoțiile nu sunt elemente importante în viața ta, căci sunt, dar acum trebuie să gândești mai mult logic, decât emoțional. Fă o listă a argumentelor pro și contra, cercetează-ți toate opțiunile și acordă-ți timp suficient pentru a face mișcarea corectă. 

Horoscop 13 martie 2020 Fecioară

Mutarea dintr-un loc în altul va fi fără efort pentru voi. Te afli într-o fază extrem de flexibilă în acest moment, iar pentru a rezista, universul se mișcă în așa fel încât toate piesele să cadă unde ai nevoie. Drumul tău va apărea odată ce te apropi de el, astfel încât s-ar putea ca un pic de credință și gândire pozitivă să te ajute să îți păstrezi calmul și încrederea, în câteva momente incerte sau ușor tensionate.

Horoscop 13 martie 2020 Balanță

Este posibil să vezi doar un aspect mic al unei situații uriașe (și în creștere). Ceea ce credeți că este o problemă potențial drastică nu este cu adevărat nimic despre care să nu știți cum să rezolvați. Ceea ce este posibil să nu-ți dai seama este că sunt implicați și alți oameni și au făcut o treabă teribilă ca să ducă lucrurile la final. Dacă faceți un pas înapoi și priviți imaginea mare, va deveni imediat evident că nu totul e pe umerii voștri.

Horoscop 13 martie 2020 Scorpion

Oricât de ilogic pare, o stare de spirit apăsătoare poate fi luminată de gânduri asemenea. Dacă te confrunți cu ceva ce te tulbură și o analizezi cu cât mai multă onestitate, grijile tale se vor estompa. Dar dacă ignori faptul că ceva nu este în regulă în viața ta, aceste probleme nu vor duce nicăieri! Vor rămâne în preajmă, așteptând să vă atragă atenția, și vor fi acolo multă vreme. Gândiți-vă la ele acum și vă veți simți mai bine mai târziu.

Horoscop 13 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie răbdători și să aibă mai multă încredere în ei înșiși ca să poată avea succes. Dacă simți că-ți lipsesc aceste calități, învață să le deprinzi. Toate evenimentele din viața ta se întâmplă cu un scop și te duc fix acolo unde trebuie să ajungi. Învață să-ți învingi temerile și să nu te mai îndoiești. În scurt timp, toate eforturile tale vor fi încununate cu succes. În plan sentimental, vei avea parte de câteva surprize plăcute.

Horoscop 13 martie 2020 Capricorn

Capricornii au în plan lucruri mărețe. Din păcate, ai tendința de a te panica atunci când cei din jur încearcă să te motiveze sau să te influențeze să pornești într-o anumită direcție. Ți-e frică de orice pas, vezi peste tot doar inamici și pericole, deși nu ai niciun motiv de îngrijorare. Sfatul astrelor este să scoți de la naftalină toate resursele pe care le ai și să treci la acțiune.

Horoscop 13 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie mai îndrăzneți. Vrei să ai succes, însă ți-e mai comod să stai în umbră și să nu-ți asumi niciun fel de responsablitate. Dacă nu vrei să preiei cârma, sfatul astrelor este să nu-i influențezi și pe ceilalți cu temerile tale. Cel mai bine ar fi să le stai în preajmă și să furi de la ei ponturi și informații care aă-ți folosească mai târziu. Seara, un prieten îți face o vizită neașteptată și depănați amintiri.

Horoscop 13 martie 2020 Pești

Peștii sunt arțăgoși, astăzi, și par să nu se înțeleagă cu nimeni. Ți-ai face un mare bine dacă ai realiza că problema nu este la cei din jur, ci la tine. Tu ești cel nervos, irascibil și pus pe harță. Din fericire pentru tine, persoanele vizate de tine te iubesc și sunt toleranți. Sfatul astrelor este să-ți ajustezi comportamentul și tonul, pentru a evita conflicte nedorite cu cei dragi. Fii amabil și sociabilt. Vei avea doar de câștigat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 13 martie 2020. Obstacole transformate în ocazii unice