Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 mai 2018. Bani mulți, invidie și un dar al destinului

Horoscop 14 mai 2018. Această zi va aduce emoție pentru cei care nu sunt pregătiți pentru noua săptămână de lucru și se întorc direct de la distracție. Și pe bună dreptate, pentru că salariul îl câștigi făcându-ți munca foarte bine, nu adormit sau mahmur.

Horoscop 14 mai 2018. Bani mulți, invidie și un dar al destinului
Horoscop 14 mai 2018. Bani mulți, invidie și un dar al destinului - Observator.tv

Horoscop 14 mai 2018. Această zi va aduce emoție pentru cei care nu sunt pregătiți pentru noua săptămână de lucru și se întorc direct de la distracție.

Și pe bună dreptate, pentru că salariul îl câștigi făcându-ți munca foarte bine, nu adormit sau mahmur. Cel mai bun sfat pentru astăzi este să îți faci treaba cât de bine poți și să ai o atitudine pozitivă. Vei da un exmeplu, pentru că nimeni nu vrea să vadă triști la început de săptămână.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul va avea astăzi probleme din cauza invidiei. Veți aprecia tot ceea ce ați reușit să realizați, apoi comparați rezultatul cu ce a făcut o altă persoană apropiată de dvs. și decideți că trebuie să vă îmbunătățiți modul de lucru. De fapt, ar fi un impuls lăudabil, dacă n-ar fi altceva decât o invidie simplă. Încearcă să te scapi de ea, deoarece acest sentiment rău te va împiedica pe drumul spre noi victorii. Orice faci din invidie nu-ți va folosi niciodată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 14 mai 2018 pentru Taur

Taurul va fi bântuit de suspiciuni toată ziua. Veți analiza din nou comportamentul partenerului dvs. de căsătorie și veți ajunge la concluzia că ascunde ceva de la dvs. Să trăiești într-o stare de suspiciune și frică nu este recomandabil pentru tine și, prin urmare, fă totul pentru a ajunge la adevăr cât mai curând posibil. Vorbiți cu jumătatea dvs și încercați să obțineți răspunsuri despre ce vă consumă.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii pe 14 mai 2018 sunt prinși într-o minciună cu o persoană experimentată de la muncă. Această persoană va înțelege imediat minciuna și își dă seama de ce încercați să faceți. Nu insistați în minciună pentru că altfel s-ar putea ca situația să degenereze. Mai bine spuneți clar frica voastră întregului colectiv, că sunteți îngrijorat despre faptul că cineva o să vă saboteze în drumul spre promovare. Și nu sunteți departe de adevăr.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Rac

Racul pe 14 mai va trebui să treacă printr-o examinare foarte specială. Veți fi interogat de partenerul dvs. pentru a afla sigur dacă vă amintiți cele mai importante promisiuni făcute la începutul relației. Dacă vă aflați brusc într-un impas, încercați să-i distrageți atenția cu ceva de la aceste investigații, cum ar fi un compliment sau un cadou frumos. Poate de data asta o să meargă, dar data viitoare nu mai merge, așa că pregătiți niște răspunsuri bune pentru întrebările ridicate astăzi.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Leu

Leul își va aminti această zi ca pe una luminoasă, când doar câteva secunde trec de la apariția unui nou vis la punerea sa în aplicare. Iar asta are legătură cu ce se va întâmpla mai pe seară. Un alt lucru este că toate aspirațiile dvs. de astăzi vor fi destul de banaleși se vor concentra pe finanțe sau pe cumpărături. De exemplu, veți vedea un obiect pe internet, te îndrăgostești imediat de el și seara îl vei primi la un preț bun în timp ce faci cumpărături.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi ar trebui să fie atentă pentru a evita anumite subiecte în conversația cu partenerul. De exemplu, la întrebarea unde ai fost timp de 3 ore, poți să spui că te-ai întâlnit cu o rudă apropiată, pe care nu uita să o suni înainte, ca să știe ce să spună. Doar așa poți să scapi basma curată din situația complicată în care te-ai băgat. Ți-au trebuit 2 femei, pentru că dragostea uneia nu-ți era de ajuns. Oi fi tu inimă mare, dar ai grijă ce faci, poate le pierzi pe amândouă.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Balanță

Balanța va găsi această zi destul de supărătoare. Nu numai că veți avea de făcut la lucru o grămadă de favoruri pentru colegi, dar în această seară veți fi lipsiți de o odihnă bine meritată. Tot zen-ul se rupe după ce una dintre rude sau prieteni vă cere să aveți grijă de copilul său. Copilul, desigur, vă va încânta cu imediata lor atingere, dar nu veți putea găsi imediat abordarea corectă și veți fi obligat la o răbdare de fier. Asta după o zi teribilă de muncă.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi primesc un mare dar al destinului. Acesta va fi un obiect cumpărat de la prietenul sau colegul dvs. Vorbim despre ceva cu adevărat mare (poate o mașină). Cel mai mare bonus pentru dvs. este că un prieten vă va vinde acest obiect pentru foarte puțini bani. Astfel, veți putea salva economiile familiei, care va fi motivul principal pentru entuziasm.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul 14 mai 2018 va fi furios pe tot ceea ce se întâmplă în jurul lui. În același timp, nici colegul tău, pe care tu îl cerți în mod nejustificat, nici cel mai apropiat vecin, merită un astfel de tratament. Încercați fie să împiedicați apariția unei agresiuni din partea dvs., fie să remediați cât mai curând consecințele acestei furii. Cuvintele cele mai simple și cele mai sincere vă vor ajuta; de exemplu, "Îmi pare rău, nu am vrut să te jignesc, am o stare proastă".

Horoscop 14 mai 2018 pentru Capricorn

Această zi îl va surprinde pe Capricorn cu evenimentele sale. Veți experimenta atât de multe lucruri, pe care le-ar putea întâmpina alte persoane într-un an. Veți descoperi că o mulțime de persoane ale sexului opus vor o relație cu dvs, primiți un cadou de la unchiul dvs. iubit, vă schimbați locul de muncă, cumpărați ocazional un bilet de loterie, care vă va aduce un premiu destul de decent. Toate coincidențele misterioase ale zilei nu pot fi numărate, deoarece nu se vor termina până târziu seara.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi își va creste semnificativ popularitatea cu ajutorul internetului. Acest lucru se va datora postării pe care ați făcut-o recent în rețelele sociale. Este vorba de un video popular și informațiile despre dvs. vor fi incluse în noul său review. Puțin mai târziu, o mulțime de oameni vor începe să vină la pagina dvs. (unii cu o grămadă de complimente, alții cu comentarii, alții doar pentru a se familiariza și a vorbi). Într-un fel sau altul, vă veți bucura de ceea ce se întâmplă.

Horoscop 14 mai 2018 pentru Pești

Pestii astazi se vor confrunta cu o problema mica la munca. Veți găsi dificultăți în utilizarea unui nou dispozitiv, implementat la ordinele șefului dvs. Veți petrece mai multe ore să vă familiarizați cu această mașinărie, dar tot nu veți face ceea ce doriți. Aveți doar o cale de ieșire - să cereți ajutorul colegului dvs. cu care v-ați certat. Uitați de conflictul recent, după care ați încetat să mai vorbiți și chemați această persoană să vă învețe ce trebuie să știți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 mai 2018. Bani mulți, invidie și un dar al destinului