Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. Se anunță o zi plină de emoții în dragoste, dar și momente delicate, care au putea zdruncina chiar și cele mai greu încercate relații. Cei singuri ar face bine să se pregătească sufletește, pentru că ar putea să asiste la o mărturisire copleșitoare.

de Redactia Observator

la 13.09.2019, 12:54

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 septembrie 2019 - Observator

Horoscop 14 septembrie 2019. Se anunță o zi plină de emoții în dragoste, dar și momente delicate, care au putea zdruncina chiar și cele mai greu încercate relații.

Cei singuri ar face bine să se pregătească sufletește, pentru că ar putea să asiste la o mărturisire copleșitoare.

Horoscop 14 septembrie 2019 Berbec

Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate momente și încep cu un simplu zâmbet. Trebuie, însă, ca Berbecii să privească cu atenție în jur și, mai important, să renunțe la iluzii.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 14 septembrie 2019 Taur

Taurii au nevoie de o pauză, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Nu este nicio tragedie dacă te deconectezi, preț de câteva zile, de la agitația din jur pentru a-ți pune ordine în gânduri. Puțină claritate ți-ar putea aduce beneficii neașteptate și o nouă doză de optimism. Nu uita să ai grijă de dorințele neglijate și să porți o discuție sinceră cu tine, chiar dacă s-ar putea să auzi lucruri dureroase.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 14 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii care au probleme în relația de cuplu nu vor găsi soluția prin discuții nesfârșite, în care aceleași probleme sunt reluate iar și iar. Nu trebuie găsiți vinovați și nimeni nu este dator nimănui. Secretul este de a stabili, de comun acord, dacă puteți fi fericiți acceptându-vă reciproc defectele, fără a le mai pune pe tapet cu fiecare ocazie. Dacă răspunsul este da, veți reuși să comunicați cu sinceritate, iar pentru sinceritate sunt suficiente câteva minute.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 14 septembrie 2019 Rac

Racul va găsi foarte dificilă ideea de a lăsa garda jos în faţa unui eveniment sentimental, însă trebuie să ştiţi că o persoană foarte dornică să vă asculte se află prin preajmă. Romantismul pluteşte în aer în acest moment şi este destul de tentant să presupunem că această persoană vede în tine un potențial interes de dragoste. Totuşi, dacă este vorba despre un coleg de muncă, recomandarea este să nu vă aruncaţi chiar aşa cu picioarele înainte. Relaţiile începute la muncă se termina deseori foarte prost.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 14 septembrie 2019 Leu

Eforturile nativilor din Leu vor deveni mai ușor de realizat, pe măsură ce este inspirat de toată fericirea din jurul lui. Dar, indiferent de statutul tău amoros, vei avea o zi minunată plină de bucurie și emoție. Este un moment bun pentru a-ți asuma riscuri care, în mod normal, te-ar intimida. Nu uitaţi că felul dvs. de asumat riscuri este diferit de mulți alți oameni și că ar cam trebui să vă gândiţi foarte bine înainte de a face o alegere în ceea ce priveşte un potenţial partener de relaţie.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 14 septembrie 2019 Fecioară

Fecioara are parte de o relaxare totală în această zi. Urmează o mică vacanţă în natură, sau poate o călătorie scurtă într-o zonă rurală, dar deosebit de frumoasă. Natura o linişteşte pe Fecioară aşa cum nimic nu o face, deci, ziua va fi garantat frumoasă. Spre seară o mică petrecere vă oferă un final perfect de zi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 14 septembrie 2019 Balanţă

Un prieten foarte bun îşi va exprima sentimentele faţă de voi, lucru care vă va dezorienta total. Încercaţi să reveniţi şi să asimilaţi informaţiile primite. În cazul în care simţiţi aceleaşi lucru, situaţia este foarte simplă. În caz contrar, riscaţi să stricaţi o prietenie adevărată pentru o pasiune trecătoare. Gândiţi-vă la consecinţele unei astfel de relaţii şi luaţi cea mai bună decizie. În orice caz, pentru voi, astăzi este despre dragoste şi sentimente.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 14 septembrie 2019 Scorpion

Astăzi veţi realiza că ceva lipseşte din viaţa voastră, chiar dacă sunteţi destul de fericiţi. Chiar dacă nu ştiţi ce vă lipeşte, încercaţi să faceţi tot ce puteţi pentru a găsi acel lucru. Nimic nu vă va sta în cale, însă o astfel de atitutine nu este neapărat de ajutor. Fiţi voi înşivă, arătaţi că sunteţi buni şi sensibili, iar lucrurile se vor schimba în totalitate. Viaţa voastră depinde doar de voi şi de deciziile pe care le luaţi. Fiţi cu băgare de seamă!

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 14 septembrie 2019 Săgetător

Nativii din Săgetător vor fi nevoiţi, astăzi, să ajute un prieten aflat în suferinţă. Chiar dacă nu vă doreaţi neapărat acest lucru, este de datoria voastră să oferiţi un umăr pe care prietenul respectiv să poată plânge. Oferiţi un sfat şi faceţi tot ce puteţi pentru a schimba starea de spirit a celui aflat în suferinţă. Există o mică şansă ca între voi să se dezvolte o relaţie mai mult decât de prietenie, motiv pentru care trebuie să fiţi atenţi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 14 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii vor fi surprinşi de un câştig neaşteptat. Puteţi încasa o sumă mare bani pe care însă o veţi cheltui rapid pentru că apar tentaţii cărora n-o să le puteţi rezista. Pot fi lucruri pentru casă, pentru că urmează să o reamenajaţi. În ceea ce privește relațiile, acestea pot deveni destul de tensionate. Sfatul astrelor este să nu vă expuneţi astăzi prea mult, pentru că astfel staţi departe de conflicte.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 14 septembrie 2019 Vărsător

Vărsători, nu uitaţi să vă mai şi distraţi! Profitaţi de weekend şi bucuraţi-vă de viaţă alături de familie şi prieteni. O să aflaţi noutăţi despre un job pe care vi-l doriţi de foarte multă vreme, aşa că vă veţi gândi dacă să vă duceţi sau nu. Seara, vă veţi întâlni cu un prieten vechi, care vă caută şi vă găseşte. Veţi depăna amintiri şi vă veţi bucura de compania acestei persoane.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 14 septembrie 2019 Peşti

Peștii vor avea parte de o mare transformare. Este momentul să schimbi ceva în viaţa ta, indiferent că este vorba de locul de muncă sau relaţia cu partenerul. Prietenii tăi nu vor avea nevoie de atât de multe explicații pe cât crezi, iar cei mai mulți vor fi de partea ta. Sunt lucruri pe care e bine să le rezolvaţi fără întârziere. Nu lăsaţi pe mâine ce poate fi făcut azi!

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare