Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 august 2018. Dulce împăcare, jurământ de iubire şi bani

Horoscop 15 august 2018. Ziua de azi aduce o șansă de a întoarce timpul și de a corecta consecințele greșelilor recente, în dragoste, afaceri sau sănătate. Fă primul pas spre împăcare cu persoana cea mai prețioasă pentru tine şi nu te lăsa descurajat de anumite situaţii.

Zodiacul pentru 15 august 2018
Horoscopul pentru 15 august 2018. Iată ce prevestesc astrele - Observator.tv

Horoscop 15 august 2018. Ziua de azi aduce o șansă de a întoarce timpul și de a corecta consecințele greșelilor recente, în dragoste, afaceri sau sănătate.

Fă primul pas spre împăcare cu persoana cea mai prețioasă pentru tine şi nu te lăsa descurajat de anumite situaţii. Azi ai cele mai mari şanse să reuşeşti.

Horoscop 15 august 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Această zi va aduce pentru Berbec preocupări legate de viitorul carierei lor. La locul de muncă va exista un zvon că supraveghetorul tău va fi demis. Temându-te că noul șef va veni la putere împreună cu echipa sa, tu și colegii tăi vă pregătiţi mental pentru a fi concediați. Din fericire, în curând va fi constatat că demiterea persoanei respective nu te amenință nici pe tine, nici pe colegii tăi, nici pe actualul tău șef. El va respinge toate zvonurile, după care tu și colegii tăi vă liniştiţi.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 15 august 2018 Taur

Taurul, pe 15 august 2018, nu este recomandat să fie distras de la datoria profesională, prin agitația care provine de la colegi, la locul de muncă. Acești oameni se certă între ei, generând astfel o adevărată luptă. Cel mai corect lucru pe care îl puteți face în situația actuală este să rămâneţi la neutralitate. Lasati totul sa mearga asa cum este. Mai devreme sau mai târziu, şefii vor pune piciorul în prag și le vor spune colegilor respcetivi să lucreze în mod normal și să nu se mai angajeze în războaie ridicole.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 15 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi ar trebui să se uite mai atent la noul venit, care tocmai a devenit parte a echipei lor de lucru. Această persoană este dotată cu cele mai bune calități, la care ați visat întotdeauna să le vedeți în potențialul dvs. partener. În plus, această persoană are nivelul adecvat de cunoștințe pentru a începe un proiect complex şi dar promițător. În momentul de față, este o idee foarte bună să discutați oportunitatea de a demara o afacere în doi, chiar şi o relaţie.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 15 august 2018 Rac

Racul va petrece această zi într-o dispoziţie romantică și cu nobleţe. Romantismul vă va însoți pretutindeni, chiar și în timpul îndeplinirii datoriei dvs. profesionale. Veți auzi de la colegii de sex opus o mulțime de expresii artistice și comentarii pline de farmec despre aspectul dvs. Acest lucru nu este doar lingușire, ci o laudă destul de justificată. Toți cei din jur vor observa imediat că te-ai transformat în bine, după ce ai scăpat de greutatea excesivă. Vei câştiga fani şi cu noul tău mod de a te îmbrăca.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 15 august 2018 Leu

Leul pe 15 august 2018 va organiza independent un eveniment destul de complex. Veți repara mașina pentru prima dată, veți repara un dispozitiv sau veți pregăti o adevărată capodoperă culinară, pe care toate rudele dvs. o vor aprecia. Oricum, veți avea un motiv să fii mândru de tine, și te poți considera un câștigător. Gustul victoriei nu se va diminua nici după ce veți întâlni o nouă problemă pe care, probabil, o veți elimina cu ușurință.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 15 august 2018 Fecioară

Fecioara azi va căuta contactul cu o anumită persoană. Va fi foarte greu să identificaţi această persoane, la care aveţi un interes romantic deosebit de foarte mult timp. Imediat ce veți afla profilul social al acestei persoane, va fi stabilit un contact destul de strâns între voi. Veți comunica despre totul și despre orice, și este bine înțeles că această persoană este foarte interesată de tine. Deci, începeți o relaţie romantică virtuală, care va intra în limitele practice în foarte scurt timp. Totuşi, mare atenţie la faptul că e destul de departe. Ochii care nu se văd, se uită.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 15 august 2018 Balanţa

Balanța astăzi va uita de promisiunea făcută recent unei rude mai tinere. Pentru ca această persoană să nu-și facă griji că ţi-ai îndeplinit promisiunea, lasă la o parte tot ce era programat pentru această zi şi refaceți-vă ziua pentru a avea câteva ore libere pentru a participa la acest eveniment important. Chiar dacă trebuie să sacrificați ceva surprinzător de important pentru el, nu vă faceți griji, deoarece emoțiile pe care le va avea sunt neprețuite. Mulţumirea sufletească e mai preţioasă, în multe cazuri.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 15 august 2018 Scorpion

Scorpionul va căuta astăzi propriile interese în afara relaţiei pe care o ai de ceva vreme. Dacă nu ai primit atenția și căldura de la jumătatea ta mai bună, vei participa activ la flirturi cu o persoană necunoscută. Desigur, nu le veți spune că aveți nevoie de această aventură doar ca o salvare din plictiseala relaţiei. Fiți vigilenți, deoarece această persoană tânără drăguță se poate îndrăgosti de tine cu pasiune. Nu-i provoca durere și suferință, pentru că momentan nu intenţionezi să rupi relaţia actuală.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 15 august 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi trebuie să apese puţin pedala de frână în toate activităţile. Sunteți destul de obosit la locul de muncă și, prin urmare, vi se recomandă să vă petreceți seara într-un mod cât mai relaxant. Du-te la un film cu partenerul tău de suflet sau mergeţi la o plimbare în parc, dar orice aţi face nu vă angajaţi în discuţii despre trecut. Partenerul gelos va specula imediat această şansă de scandal şi toată relaxarea ta se va duce pe apa sâmbetei.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 15 august 2018 Capricorn

Capricornul astăzi nu va fi prea atent la analiză și calcul. Dacă aveți de gând să planificaţi un buget de familie, există riscul de a face o serie de greșeli majore. Acest lucru nu se va întâmpla dacă aveți o persoană lângă dvs. care are o logică clară. Ca opțiune, amânați orice discuție cu privire la tipurile de întrebări financiare la o dată ulterioară. 

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 15 august 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi va introduce o nouă regulă pentru ei insisi. Refuzi să mănânci anumite mâncăruri şi te pregăteşti să introduci alte reguli stricte care vizează pierderea potențială în greutate. Există toate șansele ca, mai devreme sau mai târziu, să atingeți acest obiectiv, iar corpul vostru va elimina surplusul. Condiția este aceasta: continuă să te motivezi în continuare, dacă eşti implicat serios în combaterea excesului de greutate pentru sănătatea dumneavoastră și nu pentru că este solicitat de partenerul dumneavoastră.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 15 august 2018 Peşti

Pestii pe 15 august 2018 vor face o înțelegere cu propria conştiinţă. După ce comiţi un act imoral, posibil o minciună care te poate salva dintr-o situaţie critică, ce incerca să găseşti justificări pentru gestul tău. Luați ceea ce se întâmplă ca o lecție foarte importantă de viaţă. Acest lucru poate nu te va afecta acum, dar se va întoarce înzecit împotriva ta mai târziu, exact atunci când nu te aştepţi. Mai bine găseşti o modalitate să te eliberezi de această minciună, care te va măcina mult timp.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Horoscop » Horoscop 15 august 2018. Dulce împăcare, jurământ de iubire şi bani