Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 iunie 2021. Veşti bune din străinătate şi o ceartă în dragoste pentru unele zodii

Horoscop 15 iunie 2021. Astăzi Luna face o cuadratură cu Lilith, adică Luna Neagră, ceea ce înseamnă că pe plan emoţional vom oscila între pozitiv şi negativ.

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 15:31

Vezi și

Horoscop 15 iunie Berbec

Berbecii, însă, sunt în mare formă şi foarte bine susţinuţi în tot ce este legat de bănci sau de bani, în special banii partenerului. Poate îl ajutaţi privind o investiţie sau un împrumut.

Horoscop 15 iunie Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la ceartă şi stres. Mai ales în raport cu femeile să fiţi atenţi, pentru că pot apărea conflicte de proporţii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 14 iunie Gemeni

Comunicarea îi ajută pe Gemeni în relaţii, indiferent de natura lor. O zi relaxantă şi liniştită în care vă definiţi mai bine şi identitatea.

Horoscop 15 iunie Rac

Racii primesc veşti bune din străinătate. Posibil să luaţi decizii privind o plecare peste hotare sau să vă axaţi pe studiu şi tehnologie.

Horoscop 15 iunie Leu

Ca şi taurii, Leii trebuie să fie atenţi la conflictele cu o femeie sau cauzate de o femeie. Şi la capitolele cheltuieli şi comunicare ar fi bine să fiţi prevăzători.

Horoscop 15 iunie Fecioară

Fecioarele au o zi plină de evenimente. La job s-ar putea să fiţi stresaţi, dar dacă aveţi de rezolvat chestiuni legate de contracte, documente sau procese, va fi floare la ureche.

Horoscop 15 iunie Balanţă

Azi s-ar putea ca Balanţele să se certe cu persoana iubită. Cei care au o poveste de dragoste la serviciu, trebuie să aibă grijă pentru a nu fi create probleme care vă pot afecta activitatea.  

Horoscop 15 iunie Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă la relaţia cu autorităţile, pentru că există riscul unor amenzi sau conflicte.

Horoscop 15 iunie Săgetător

Nativii Săgetător au parte de tensiuni la serviciu. Nu sunteţi foarte coerenţi în acţiunile voastre, iar comunicare vă încurcă, aşa că mare grijă ce cuvinte folosiţi.

Horoscop 15 iunie Capricorn

Nativii Capricorn au parte astăzi de un amalgam de vești, surprize și stări, fie ele pe plan financiar sau amoros. De asemenea, timpul liber pe care vi-l alocați vă poate ajuta să puneți la cale o afacere sau să o extindeți pe cea existentă.

Horoscop 15 iunie Vărsător

Nativii Vărsător au parte de o zi potrivită pentru domeniul financiar. Aţi putea semna nişte acte, încheia anumite contracte sau înţelegeri din sfera profesională. 

Horoscop 15 iunie Peşti

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Peştilor au o intuiţie care depăşeşte orice limită. Nu vă concentrați numai pe afaceri și oferiți mai multă atenție partenerului. Treceți printr-o perioadă agitată care vă poate afecta relația și sănătatea.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 iunie 2021. Veşti bune din străinătate şi o ceartă în dragoste pentru unele zodii