Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 septembrie 2018. Lecție prețioasă, momente de confuzie și o dilemă în dragoste

Horoscop 15 septembrie 2018. Secretul acestei zile este găsirea unui echilibru între dorințe și oportunități. Vin șanse mari în dragoste, însă, înainte de a profita de ele, sunt lucruri ce trebuie rezolvate. Altfel ne vom lovi de obstacole de ordin administrativ, ultimul lucru de dorit într-o relație pasională.

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018
Horoscop 15 septembrie 2018 - Observator

Horoscop 15 septembrie 2018. Secretul acestei zile este găsirea unui echilibru între dorințe și oportunități. Vin șanse mari în dragoste, însă, înainte de a profita de ele, sunt lucruri ce trebuie rezolvate. Altfel ne vom lovi de obstacole de ordin administrativ, ultimul lucru de dorit într-o relație pasională.

Sunt posibile și momente de confuzie, generate de emoții puternice. Cine va avea puterea să treacă peste suspiciuni va descoperi că, de fapt, stresul este adevăratul inamic.

Horoscop 15 septembrie 2018 Berbec

Berbecii învăță o lecție prețioasă astăzi. Povestea lungă și plictisitoare a unui amic te adoarme la propriu, așa ca ești nevoit, contrar firii tale, să găsești o scuză și să pleci. Preferabil, cât mai rapid și cât mai departe. Vei învăța cu această ocazie că este bine să împărtășești experiențe, dar trebuie să fii mereu atent la reacția celor care te ascultă. Ce e prea mult strică. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 15 septembrie 2018 Taur

Taurii au o dilemă. Să-și urmărească pasiunea mistuitoare sau să facă ceea ce trebuie? O idee bună ar fi să pună osul la treabă, pentru că problemele nu prea se rezolvă singure, mai ales dacă sunt legate de curățenie, haine, chestiuni administrative. A sta pe gânduri nu e o soluție, mai ales că spre seară se anunță o întâlnire de gradul 0. Ultimul lucru pe care și l-ar dori acești nativi ar fi vizita unei persoane atrăgătoare, foarte probabilă - de altfel, într-o locuință în deplină dezordine! Dragostea trece și prin... sufragerie! Una preferabil curată.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 15 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor fi copleșiți cu atenție de către cei dragi, fără un motiv anume. Asta face experiența acestui weekend și mai plăcută, știind că familia te apreciază pentru toate eforturile tale, nu doar în urma unui eveniment. Dacă simți că poți vorbi deschis nu ezita să abordezi subiecte mai sensibile, probleme care ți-au stat pe suflet. Vei găsi înțelegere.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 15 septembrie 2018 Rac

Racii găsesc echilibrul perfect între dorințe și oportunități. Se vor opri puţin din orice activitate pentru a mai pune o cărămidă la ridicarea unuia dintre visurile lor, concentrându-se asupra lucrurilor care pot aduce rezultate rapide. Nu îşi neglijează, însă, nici familia. Weekendul vine cu lucruri pozitive şi timp de calitate alături de cei dragi, aşadar o petrecere în familie ar fi binevenită.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 15 septembrie 2018 Leu

Leii dau de probleme, dar care nu sunt ale lor. Din dorinţa de-a da o mână de ajutor, riscă să uite de responsabilităţile şi planurile lor pentru weekend, ceea ce ar putea să genereze ceva emoţii în plus, mai ales când harababura de moment ar putea să îi afecteze şi pe cei apropiaţi. Seara se liniştesc apele, iar compania persoanei iubite vă va face să vă bucuraţi de lucrurile simple.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 15 septembrie 2018 Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă grijă la relaţiile cu cei dragi. Familia va pune mare preţ pe verticalitatea acestor nativi, aşa că sunt de evitat certurile mărunte sau ultimatumurile. Încercaţi să nu luaţi lucrurile prea în serios. Astfel, ați putea scăpa de conflicte mai vechi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 15 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o zi memorabilă şi de foarte multă relaxare. Astăzi este vorba doar despre relaxarea minţii şi a trupului. Spre după-amiază veţi pleca într-o mică excursie. Când veţi plănui ruta, trebuie să vă gândiţi până la cel mai mic detaliu. Este foarte important ca la sfârşitul acestei excursii să nu fiţi obosiţi. Puteţi alege să mergeţi la un picnic, să vă vizitaţi bunicii sau pur şi simplu să vă plimbaţi într-o zonă frumoasă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 15 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii se bazează, astăzi, pe redecorarea casei. Acest lucru vă va aduce foarte multă satisfacţie. Pentru a reuşi să redecoraţi o parte din casă, trebuie să mergeţi la cumpărături. Pe drum vă puteţi întâlni cu prieteni vechi cu care nu v-aţi mai văzut de foarte mult timp. Bucuraţi-vă de timpul petrecut în compania acestora. Seara va fi dedicată familiei. Încercaţi să discutaţi cu cei dragi acele subiecte sensibile pe care le evitaţi de ceva vreme.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 15 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor deveni, astăzi, paranoici. Veţi fi implicaţi în prea multe conversaţii şi veţi încerca să înţelegeţi orice subtilitate, chiar şi acolo unde acestea nu există. Veţi deveni suspicioşi şi veţi crede că oamenii ascund lucruri de voi. Această paranoia nu vă va aduce nimic bun, iar sfatul astrelor este să vă bucuraţi de timpul liber şi să nu mai analizaţi cuvintele în profunzime. Pentru a contracara acest comportament, este indicat să meditaţi, să vă păstraţi temperamentul şi să fiţi buni.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 15 septembrie Capricorn

Astăzi, Capricornii se vor simţi ca nişte copii. Vor experimenta a doua copilărie. Sunt răutăcioşi şi fac glume, nu neapărat dintre cele mai bune. Din păcate, nu toată lumea va aprecia umorul. Este bine să ţină cont de un sfat: să aibă întotdeauna tact. Această zi este potrivită pentru a ajusta tot felul de lucruri în sfera prieteniei. Dacă sunt convinşi că efortul depus nu va aduce satisfacţie, Capricornii ar face bine să renunţe la anumite prietenii.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 15 septembrie Vărsător

Vărsătorii vor avea o zi proastă. Partenerii lor se vor plânge de faptul că membrii familiei acestor nativi sunt plictisitori şi rutinaţi. Dacă sunt singuri, Vărsătorii ar trebui să petreacă şi să se simtă bine. Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să nu caute companie în alte persoane. Pot face schimb online de e-mailuri cu cineva.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 15 septembrie Peşti

Pentru Peşti, cea mai dificilă sarcină a acestei zile va fi căutarea unui confident. Vor dori să fie încurajați şi consiliați. Vor vrea ca cineva să-i facă să uite de probleme. Din păcate, toate rudele și prietenii Peştilor vor fi preocupați de vieţile lor nici unul dintre ei nu va fi deschis pentru aceşti nativi. Peştii nu trebuie să dispere, îşi pot fi ei înşişi de ajutor. Trebuie să citească sfatul psihologilor despre cum să devină mai interesanți și mai atrăgători. Aceşti nativi trebuie să-şi facă timp pentru a se îngriji de propriul aspect.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 septembrie 2018. Lecție prețioasă, momente de confuzie și o dilemă în dragoste