Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 decembrie 2019. Veste importantă în dragoste şi un gest neaşteptat

Horoscop 16 decembrie 2019. Bucurie mare în familia unor nativi, mai ales din punct de vedere sentimenal. Veştile primite vă vor schimba categoric viziunea asupra vieţii, dar şi planurile de viitor.

de Redactia Observator

la 15.12.2019, 17:55

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019 vine cu veşti bune în dragoste - Antena 1

Horoscop 16 decembrie 2019. Bucurie mare în familia unor nativi, mai ales din punct de vedere sentimenal. Veştile primite vă vor schimba categoric viziunea asupra vieţii, dar şi planurile de viitor. 

În afaceri, unii nativi vor avea parte de o perioadă benefică, bună pentru noi strategii sau pentru a semna contracte importante. 

Horoscop 16 decembrie 2019 Berbec

Berbecii au ocazia de a demonstra persoanei iubite că au sentimente puternice. Fiţi tandri, înţelegători, nu vă sfiiţi să vă surprindeţi jumătatea cu mici atenţii în momente spontane. Bucuraţi-vă de clipele frumoase împreună. Spre sfârşitul zilei veţi primi o veste destul de importantă, dar aveşi grijă cum interpretaţi informaţiile venite.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 16 decembrie 2019 Taur

Taurii trebuie să înveţe să îşi asume riscuri, indiferent de domeniul în care vor să pună anumite dorinţe în aplicare. Pentru a vă materializa un vis, trebuie să aveţi curaj, perseverenţă şi intuiţie. Dacă veţi da mereu înapoi şi veţi pune o mie de întrebări, nu veţi face decât anulaţi orice şansă de a obţine succesul.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 16 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de clipe de neuitat alături de prieteni în această zi. Ieşiţi din casă, bucuraţi-vă de timpul frumos, dacă este cazul, participaţi la evenimente culturale sau pur și simplu staţi la un suc cu cei dragi. S-ar putea să întâlniţi în mod spontan o persoană foarte interesantă, alături de care veţi simţi interes emoţional. Aveţi curaj şi spuneţi ceea ce gândiţi.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 16 decembrie 2019 Rac

Nativii Rac vor afla o veste foarte importantă în familie. Cel mai probabil, o rudă îndepărtată vă va lăsa o moştenire considerabilă, fără ca măcar relaţia dintre voi să fi fost apropiată. Gândiţi-vă bine ce veţi face în acest sens. Nu cheltuiţi banii înainte să vă stabiliţi câteva obiective clare. S-ar ptuea ca aceasă sumă să vă ajute în materializarea unui vis pe care nu aţi avut ocazia să vi-l îndepliniţi. 

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 16 decembrie 2019 Leu

Dacă cineva vă caută astăzi, nu ezitaţi să-i ieşiţi în întâmpinare. Este tipul acela de zi în care orice faptă bună făcută aduce o uriaşă mulţumire de sine. Iar cei din jurul vostru ştiu că vă pot apela cu încredere pentru ajutor, indiferent de domeniu. Asta însă nu înseamnă că trebuie să exageraţi cu efortul depus pentru că spre finalul zilei s-ar putea să vă resimţiţi serios din cauza oboselii acumulate.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 16 decembrie 2019 Fecioară

Abordaţi cu încăpăţânare fiecare discuţie, iar acest lucru s-ar putea să vă coste. Lăsaţi de la voi pentru că altfel spiritele se încing şi există riscul de a intra în conflict cu persoane de ajutorul cărora veţi avea nevoie mai târziu. Cu răbdare se trece mare sau cel puţin se depăşesc momentele de impas care apar astăzi mai ales în problemele legate de muncă. Seara nu uitaţi să o dedicaţi persoanei iubite care are mare nevoie de atenţia voastră.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 16 decembrie 2019 Balanţă

Aveţi nevoie de încredere în voi pentru a face faţă presiunilor la care sunteţi supuşi în această perioadă. Subalternii dau dovadă de lipsă de disciplină şi riscaţi ca toate oalele să se spargă în capul vostru. Căutaţi să vă impuneţi punctul de vedere fără a trece la penalizări. Binele echipei primează însă asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vă sacrificaţi, mai ales în condiţiile în care nu toţi trag la aceeaşi căruţă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 16 decembrie 2019 Scorpion

Este un moment favorabil de a sta pe margine şi a-i observa pe ceilalţi cum se agită inutil din probleme care în mod cert nu sunt atât de importante. Aveţi timp suficient să vă bucuraţi de frumuseţea vieţii şi chiar să demaraţi un proiect de suflet, care în cele din urmă o să vă aducă mai multă satisfacţie personală, decât financiară. Iar banii chiar nu sunt o problemă atâta vreme cât vă păstraţi stăpânirea de sine şi valorificaţi alte momente favorabile.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 16 decembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt plini de energie şi vor să facă în orice moment câte ceva. Chiar dacă în ultima perioadă nu ai stat foarte bine la capitolul comunicare, astăzi, reuşeşti să te faci foarte bine înţeles. Horoscopul spune că astăzi trebuie să eviţi orice conflict. Este recomandat să eviţi discuţiile în contradictoriu, mai ales cu persoana iubită. Nu este cea mai bună zi pentru a face declaraţii de dragoste. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 16 decembrie 2019 Capricorn

Capricornii sunt exrem de optimişti. Ai grijă, însă, ca această stare să nu nu contravină realității. Nu te abate de la planurile pe care le-ai făcut pentru astăzi, fiindca este posibil să apară ceva probleme care să necesite o reacție la fulger. Mare atenţie şi la cheltuieli, nu te întinde mai mult decât ai plapuma, pentru că viitorul nu sună prea bine, iar economiile sunt şi ele la sfârşit. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 16 decembrie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători ar fi bine să refuze ieşirea în aer liber. Există riscul unor probleme de sănătate, mai ales că o răceală îţi dă târcoale de câteva zile. Însă nu trebuie să te izolezi. Îţi poţi face planuri pentru diseară, eventual o cină romantică alături de persoana iubită. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 16 decembrie 2019 Peşti

O veste îi dă peste cap pe nativii Peşti, care sunt nevoiţi să-şi schimbe planurile. O invitaţie la film sau o sărbătoare în familie de care nu ştiai te obligă să amâni tot ce avea i de făcut astăzi. Chiar dacă nu este o veste proastă, iar agitaţia din jur o să te obosească, lucru greu de dus, mai ales la începutul unei săptămâni de lucru. Chiar dacă onorezi invitaţia, încearcă să nu te epuizezi prea tare.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 decembrie 2019. Veste importantă în dragoste şi un gest neaşteptat