Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 ianuarie 2020. Gest de neuitat în dragoste

Horoscop 17 ianuarie 2020. Se anunță o zi plină de surprize romantice și idei care înseninează chipuri. Pentru norocoșii zodiacului, o invitație făcută cu sufletul la gură ar putea da naștere unei frumoase povești de dragoste.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 13:34

Horoscop - Nadina Zissu
Horoscopul zilei de vineri, 17 ianuarie 2020 - Observator

Horoscop 17 ianuarie 2020. Se anunță o zi plină de surprize romantice și idei care înseninează chipuri.

Pentru norocoșii zodiacului, o invitație făcută cu sufletul la gură ar putea da naștere unei frumoase povești de dragoste.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Berbec

Berbecii care au nevoie de puțin romantism în viața lor ar trebui să privească cu atenție cercul de prieteni și amici pe care îl frecventează. S-ar putea să descopere cu surprindere că împărtășesc aceleași trăsături și obiceiuri cu o persoană care, până acum, nu le-a atras deloc atenția. Nativii din Berbec care se gândesc că o invitație deschisă ar putea strica o prietenie să nu-și facă griji inutile. Toate se întâmplă cu un motiv.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii care ascultă cu atenție cuvintele celor din jur ar putea afla informații prețioase despre modul în care sunt percepuți în societate. Și nu este exclus ca părerea acestor nativi despre propria persoană să fie cu mult sub ceea ce demonstrează zi după zi. O percepție greșită este un inamic redutabil, nu lăsa iluziile să îți afecteze stima de sine și încrederea în viitor.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Taur

Taurii trec prin transformări profunde, iar momentul nu este tocmai prielnic. Probleme par a veni din toate părțile, iar unii nativi ar putea experimenta sentimente de slăbiciune și neputință. Astfel de situații sunt cât se poate de firești și se rezolvă de cele mai multe ori de la sine, atât timp cât există răbdare. Nu este indicat să iei decizii radicale sau să îți imaginezi că așa va fi mereu. Cu cât mai puternică furtuna, cu atât mai strălucitor soarele de după.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Rac

Pentru nativii din zodia Rac, astăzi, a vă urma impulsurile ar putea fi o strategie riscantă. Chiar daca, de obicei, vă bazați pe instinctul vostru, acum, în cazul unor decizii mari, ar putea să nu fie tocmai rezultatul pe care îl doriți. Înainte de a face pasul înainte, v-ați putea consulta și cu apropiații voștri. Sfaturile celor cu experiență s-ar putea dovedi foarte utile.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Leu

Astăzi, cei din zodia Leu s-ar putea să nu se simtă prea confortabil în spații aglomerate sau la evenimente zgomotoase, cu mulți invitați. Ați putea alege în schimb compania unuia sau a doi prieteni apropiați. Ați putea avea parte de momente foarte plăcute, cu conversații relaxante, alături de oameni care vă consideră o persoană specială. 

Horoscop 17 ianuarie 2020 Fecioară

Pentru Fecioare, dacă sunt momente în care își vor dori să aibă parte de o zi ușoară, astăzi ar putea fi o oportunitate. Aveți puterea să rezolvați fără probleme proiectele pe care le derulați și să găsiți rapid soluțiile. În plan profesional, acesta ar putea fi un avantaj, spune horoscopul. Poate ar fi un bun moment ca să vă remarcați.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Balanţă

Echilibrul vă defineşte, iar astăzi cei din jurul vostru vor avea nevoie de sfaturile voastre. Un conflict în familie, un conflict între prieteni sau o ceartă care durează de mult timp îşi va găsi astăzi rezolvare mulţumită vouă. Apelaţi la experienţa voastră şi încercaţi să vă sfătuiţi cu toţi cei în care aveţi încredere. La final veţi fi eroul zilei.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Scorpion

Nativii din Scorpion vor trece, astăzi, printr-un mare hop al vieţii. Chiar dacă nu vă consideraţi pregătiţi pentru o astfel de lovitură, trebuie să reuşiţi să găsiţi resursele necesare pentru a merge mai departe. În special, trebuie să aveţi grijă de cei din jurul vostru, care pot fi, în unele cazuri, mult mai afectaţi decât voi. Viaţa vi se va schimba total, însă veţi descoperi că tot răul va fi spre bine.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Săgetător

O surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite vă va însenina ziua şi, în acelaşi timp, vă va schimba viitorul. Nu este nimic din ceea ce vă aşteptaţi, ci va fi mult mai uriaş. Aşteptaţi cu interes surpriza şi nu uitaţi să mulţumiţi persoanei iubite pentru că a fost alături de voi, atât la bine, cât şi la greu.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Capricorn

Singurul disconfort al Capricornilor, astăzi, va fi legat de starea de sănătate. În rest, nu trebuie să-ţi faci prea multe griji. Dacă vrei să mergi la cumpărături sau să achiziţionaţi ceva online, ar fi bine să-ţi verifici mai întâi economiile. Astrele îţi recomandă să fii cumpătat şi să nu cumperi lucruri de care nu ai nevoie. De asemenea, horoscopul recomandă să te abţii de la certuri cu partenerul de viaţă. Astăzi, argumentele tale vor fi interpretate greșit.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de weekend şi nu se gândesc decât la călătoria scurtă plănuită la începutul săptămânii. Astăzi, îţi faci noi prieteni şi cunoştinţe care te vor ajuta în carieră, în viitorul apropiat. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie şi eşti în căutarea fericirii, vineri s-ar putea ca soarta să-ţi surâdă. Seara, este posibil să ai parte de un eveniment neplăcut, care va afecta serios bugetul familiei.

Horoscop 17 ianuarie 2020 Pești

Astăzi, Peştii sunt extrem de conflictuali. Trebuie să înveţi că anumite probleme se pot rezolva doar cu multă răbdare. Dacă îţi stă în putere să schimbi anumite lucruri, fă-o, însă nu exagera şi nu-ţi impune punctul de vedere cu forţa. Sfatul astrelor este să-ţi petreci ziua departe de casă. Astfel, eviţi anumite conflicte care pot apărea în relaţia de cuplu. Seara, fă o vizită celui mai bun prieten sau ieşi cu el la un film. Câteva ore de relaxare sunt binevenite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 ianuarie 2020. Gest de neuitat în dragoste