Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 august 2018. Dragoste cucerită, bani şi dorinţe fierbinţi

Horoscop 18 august 2018. Această zi va fi dominată de un fond energetic inegal în dragoste, afaceri sau viaţă personală. Din această cauză, nu se vor sincroniza foarte bine dorințele cu oportunitățile.

Zodiacul pentru 18 august 2018
Horoscopul pentru 18 august 2018. Iată ce prevestesc astrele - Observator.tv

Horoscop 18 august 2018. Această zi va fi dominată de un fond energetic inegal în dragoste, afaceri sau viaţă personală. Din această cauză, nu se vor sincroniza foarte bine dorințele cu oportunitățile.

O parte din activitățile planificate ar trebui imediat amânate pentru mai târziu, într-un moment în care potențialul dvs. energetic va fi mult mai mare. Comunicarea vă aduce beneficii deosebit de pozitive.

Horoscop 18 august 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul va profita de această sâmbătă cu înțelepciune. Decideți să cheltuiți o sumă importantă de bani, dar este numai în beneficiul dumneavoastră şi e total justificată. Starea de sănătate se va îmbunătăţi dramatic după această sămbătă, iar investiţia de azi va fi un punct de cotitură în viaţă. Veţi spune tuturor cât de important este să se acţioneze la momentul potrivit pentru sănătatea personală, iar multe persoane cu aceeaşi problemă vor veni să le sfătuiţi cum să procedeze.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

 Horoscop 18 august 2018 Taur

Taurul pe 18 august 2018 ar trebui să-și petreacă ziua în natură. Profitaţi de aceste ultime zile ale verii și faceți totul pentru a le face memorabile. Cea mai bună idee este să vă vizitați prietenii care trăiesc undeva în afara orașului. Nu uitați să faceți această excursie împreună cu membrii familiei dvs., pentru că fiecare dintre ei are nevoie de o eliberare emoțională. Personal, ieșirea va contribui la realizarea obiectivului principal şi anume eliminarea stresului emoțional acumulat din cauza muncii grele.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 18 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor fi adevărații favoriți ai Fortunei. Veţi primi mai multe daruri scumpe, provocând astfel o furtună de emoţii în sufletul vostru. Pentru a nu goni acest noroc fantastic, rămâi tu însuți și în nici un caz nu produce schimbări în comportamentul tău. Nu uitați că, dacă cineva este mult mai puțin norocos decât tine, nu înseamnă că acea persoană nu merită dreptul la fericire. Sfatul important este să nu refuzați să vă împărțiți norocul cu cineva, dacă această persoană o cere.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 18 august 2018 Rac

Racul din 18 august îşi va fi aminti această zi ca una simplă și pozitivă, concepută exclusiv pentru lenevie. Nu veți face prea multe în cursul zilei, eliminând oboseala acumulată în timpul celor cinci zile de muncă. Punctul înalt al acestei zile pentru tine va fi un eveniment la care vei merge în compania celeilalte jumătăți. Perechea voastră va face senzație. Cei care se adună acolo cu voi vă vor întreba secretul armoniei familiei și veți împărtăși cu bucurie acest lucru cu ei.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 18 august 2018 Leu

Pentru Leu, un eveniment reper al acestei zile va fi o cunoaștere neașteptată. În rețelele sociale, veți adăuga o persoană care are un aspect deosebit și un caracter unic. Dacă ești singur, nu refuza nici o oportunitate de a merge însoţit de această persoană la o reuniune. Dar, dacă inima voastră nu este liberă, atunci în această persoană veți găsi un adevărat prieten și o persoană asemănătoare. Se pare că gusturile și interesele dvs. coincid foarte mult.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 18 august 2018 Fecioară

Această zi îi va oferi Fecioarei posibilitatea de a scăpa complet de oboseală. Veți petrece sâmbăta la domiciliu și vă veți bucura de programul TV preferat. Seara va exista un eveniment deosebit, generat de una dintre rudele tale, care pur şi simplu provoacă tot felul de probleme. Fireşte, doar logica ta poate rezolva situaţiile, aşa că rupe-ţi puţin timp şi stinge un conflict, care, în loc să-ţi răpească puţin timp ca să fie rezolvat, s-ar putea să te afecteze în mod direct mai mult timp. 

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 18 august 2018 Balanţă

Balanta astazi este blocata într-o depresie destul de periculoasă dacă nu este eliminată la timp. Cu ascunderea de probleme în interiorul tău nu veți obține nimic bun. Fugind de aceste probleme, veți pierde șansa de a influența cumva situația. Acţiunea în acest sens, cât mai curând posibil, vă ajută să vă simțiți mai bine. Încă se mai poate rezolva problema, dacă nu vă îndoiți și nu așteptați niște daruri de soartă. Apropo, circumstanțele vor fi de susținere din partea prietenilor, dacă aveți curajul de a acționa.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 18 august 2018 Scorpion

Scorpionii își petrec ziua cu nervi, fără să încerce să-și ascundă iritarea. Totul te va deranja: vecinul zgomotos, cântatul păsărilor, vremea însorită și obiceiurile partenerului tău. O să începeţi să vă vărsaţi frustrările către un hobby-ul de-al jumătăţii tale, iar asta nu e indicat deloc. Oricum, starea ta nervoasă va fi sursa tuturor problemelor azi. Să nu te surprindă faptul că toată lumea o să încerce să te evite sau să-şi petreacă ziua departe de tine. 

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 18 august 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi obține pacea emoțională completă. Faceţi abstracţie de problemele dvs. personale și de problemele pe care vi le vor împărtăși unii dintre prietenii dvs. apropiați. Acum, pentru dvs., problema numărul unu este o stare de sănătate nesatisfăcătoare, provocată de stres constant. Separat de lumea exterioară, deconectați telefonul și alte mijloace de comunicare. Apoi, găsiți o activitate care vă va ajuta să vă relaxați pe deplin.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 18 august 2018 Capricorn

Capricornul pe 18 august 2018 nu ar trebui să se grăbească. Dacă este vorba despre ceea ce se întâmplă în destinul vostru personal, atunci graba este cu atât mai inadmisibilă. Persoana căreia i-ați propus să începeți o poveste de dragoste va cântări în balanţă totul. Poate că sunt înspăimântați de un fapt din trecutul dvs. recent şi este foarte posibil ca aceasta să fie o chestiune a comunicării dvs. cu fosta dvs. jumătate. Dacă nu puteți scăpa complet de aceste amintiri, atunci nu sunteți pregătiți pentru o nouă relație.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 18 august 2018 Vărsător

Mulți vor condamna Varsatorul astăzi pentru o îmbrăcăminte neobișnuită sau pentru părul lor. Nu vă faceţi probleme, pentru că nu aceasta este realitate. De fiecare dată când cineva vine cu ceva nou, prima reacţie este una care nu încurajează. În scurt timp veţi primi termeni laudativi la adresa ideii vestimentare. Se pare că porniţi o nouă modă. Vă puteți ajusta ideea, dacă veţi continua să aranjați garderoba dvs. cu ajutorul unor stilisti profesioniști sau site-uri speciale dedicate tendințelor modei.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 18 august 2018 Peşti

Pestii sunt destinați să își schimbe complet atitudinea în sfera financiară. În viața ta va exista un incident care îţi va arăta adevăratul preț al banilor. Vă dați seama că nu puteți cheltui tot ce aveți în prezent și că este extrem de important să aveți un cont bancar special pentru o urgență. Acest cont îl veţi face chiar acum. Veți transfera suma necesară, făcându-vă astfel o promisiune strictă că o zecime din totalul veniturilor dvs. va fi trimisă aici.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Horoscop » Horoscop 18 august 2018. Dragoste cucerită, bani şi dorinţe fierbinţi