Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 decembrie 2019. Test de foc în dragoste

Horoscop 18 decembrie 2019. Nu de puține ori dragostea vine la pachet cu teste dintre cele mai complexe, special concepute pentru a-ți testa răbdarea, perspicacitatea și ambiția. Cei care pică la primul obstacol o vor face cu siguranță și mai târziu, atunci când apar problemele

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 12:32

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de miercuri, 18 decembrie 2019 - Observator.TV

Horoscop 18 decembrie 2019. Nu de puține ori dragostea vine la pachet cu teste dintre cele mai complexe, special concepute pentru a-ți testa răbdarea, perspicacitatea și ambiția.

Ideea este să nu renunți prea ușor. Cei care pică la primul obstacol o vor face cu siguranță și mai târziu, atunci când apar problemele.

Horoscop 18 decembrie 2019 Berbec

Berbecii nu ar trebui să fie surprinși dacă vor primi o veste rea sau un refuz ferm din partea unei ființe dragi. E posibil ca momentul ales să fie nepotrivit sau ca respectiva persoană să aibă probleme pe care nici măcar nu ți le poți imagina. Pe cât posibil, încearcă să afli ce se întâmplă cu adevărat și să oferi ajutorul, chiar dacă te simți, la rândul tău, rănit sau ignorat.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 18 decembrie 2019 Taur

Ziua de miercuri va fi un adevărat test al răbdării pentru nativii din zodia Taur, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. La serviciu tensiuni acumulate în timp ar putea stârni un scandal de toată frumusețea, iar nici persoana iubită nu pare a se simți în largul ei. Veștile bune vin abia spre seară, când un eveniment neașteptat ar putea schimba complet atmosfera.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 18 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii săgetați de Cupidon nu ar trebui să se lase bătuți, chiar dacă persoana pe care au pus ochii pare rece ca gheața și complet dezinteresată. Este posibil ca totul să fie un test bine pus la punct, tocmai pentru a le scoate la iveală ambiția și determinarea. În orice caz, fii sincer, dar nu copleșitor. Și apoi așteaptă, s-ar putea să ai parte de o surpriză uriașă.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 18 decembrie 2019 Rac

Racii ar putea fi victimele unei tentative de manipulare care, dacă nu va fi depistată la timp, ar putea avea efecte dezastruoase în plan personal. Înainte de a spune "da" unei propuneri irezistibile, întrebă-te ce ai cu adevărat de câștigat. Este vorba despre binele tău? Merită riscul? Dacă răspunsul la aceste întrebări este negativ ar fi cazul să te retragi, înainte de a suporta consecințele.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 18 decembrie 2019 Leu

A judeca şi a critica nu sunt străine de tine, dar le faci faţă cu multă graţie. Indiferent dacă remarcile negative sunt îndreptate spre tine sau nu, eşti capabil să îţi păstrezi sângele rece şi în acelaşi timp să nu te influenţeze în munca ta. Şi asta pentru că ştii exact care e valoarea ta. Păstrează atitudinea aceasta toată ziua. E mult mai productivă decât răutăţile spuse de unii, aşa că munceşte cu mândrie.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 18 decembrie 2019 Fecioară

Atunci când cineva devine agresiv dar nu eşti tu cel vizat, ai tendinţa să rămâi liniştit şi tăcut. Dacă nu e aşa astăzi şi e vorba despre tine direct, încearcă să îţi păstrezi calmul. E posibil ca opiniile unora să fie foarte tăioase, în ceea ce te priveşte. Aminteşte-ţi că la sfârşitul săptămânii vei fi plin de dragoste şi de susţinerea celor dragi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 18 decembrie 2019 Balanţă

Eşti primul care ascultă şi foarte bun la asta, atunci când cineva e negativist. Asta pentru că poţi să păstrezi o mentalitate obiectivă asupra situaţiei şi să rămâi departe de aceste discuţii. Chiar şi atunci când tu eşti subiectul lor. Pur şi simplu, ai o uşurinţă admirabilă de a te pune în pielea altora şi asta te ajută. Şi mai ştii că cuvintelor lor sunt doar proiecţia propriilor lor greutăţi. Aşa că indiferent dacă veştile de astăzi sunt bune sau rele, rămâi imparţial.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 18 decembrie 2019 Scorpion

Nu prea eşti amabil atunci când ţi se spune ce să faci, mai ales dacă mesajul vine de la cineva a cărui autoritate nu o recunoşti şi nu o respecţi. E posibil ca astăzi să te afli exact într-o astfel de situaţie. Cel mai bine ar fi să îţi muşti limba. Ultimul lucru pe care îl vrei e să spui ceva ce nu mai poţi schimba apoi. Ai muncit din greu să ajungi unde eşti acum şi ce e mai bun abia urmează. Nu strica asta pentru o dispută stupidă.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 18 decembrie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au tot felul de temeri şi simt aceleaşi lucruri şi în ochii celor dragi. Poate această stare de fapt are legătură cu schimbările care au avut loc în viaţa ta personalăm pe plan sentimental. Astrele îţi recomnadă să îţi schimbi atitudinea dacă asta provoacă o aversiune continuă. Seara, ai face bine să te gândeşti la ce vei face de Crăciun și de Anul Nou.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 18 decembrie 2019 Capricorn

Dragi Capricorni, aveţi şansa să obţineţi tot ce vă doriţi. Fie că este jobul mult visat, fie că este o piesă vestimentară scumpă sau o seară romantică alături de persoana iubită. Astrele îţi recomandă o schimbare de look. Asta te-ar putea ajuta în a-ţi atinge obiectivele, punându-te în centrul atenţiei.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 18 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu au o stare prea bună, iar asta le-ar putea compromite planurile pentru ziua de azi. Ai grijă, ar putea să apară ceva probleme de sănătate. Chiar dacă nu îţi stă în fire, este momentul oportun să ceri ajutor. Seara, o să primeşti veşti bune care îţi vor schimba atitudinea. O veste legată de o moştenire îţi va schimba cu siguranţă starea de spirit.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 18 decembrie 2019 Peşti

Peştii devin nostalgici, odată cu apariţia în viaţa lor a unei persoane din trecut. Ai grijă, pentru că relaţia actuală ar putea avea de suferit. Nu intra în panică şi încearcă să te comporţi cât mai natural. Nu rata şansa de a avea o relaţie alături de persoana de care v-aţi îndrăgostit.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 decembrie 2019. Test de foc în dragoste