Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 ianuarie 2020. Sentimente stranii în dragoste

Horoscop 18 ianuarie 2020. Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii. Este posibil ca anumite decizii luate la momentul nepotrivit să aibă consecințe greu de anticipat. Instinctul, în astfel de situații, rămâne cel mai bun prieten.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 13:12

Horoscop - Nadina Zissu
Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020 - Observator

Horoscop 18 ianuarie 2020. Zi complicată în dragoste, pentru mai multe zodii. Este posibil ca anumite decizii luate la momentul nepotrivit să aibă consecințe greu de anticipat.

Instinctul rămâne cel mai bun prieten. Dacă ceva pare în neregulă, asta înseamnă că există un risc pe care trebuie să-l iei în considerare înainte de a acționa.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Berbec

Berbecii au avea impresia că aspectul lor fizic nu o reflexie corectă a energiei interioare, motiv pentru care unii ar putea recurge la schimbări de look sau ținute dintre cele mai extravagante. Nu lăsa gura lumii să îți dicteze ce trebuie să fii și cum să te comporți. Orice te face să te simți bine este potrivit pentru tine. Puterea este la tine.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Taur

Taurii riscă să își folosească toată energia rezolvând problemele celor din jur, în detrimentul propriului interes. Încearcă să prioritizezi situațiile: pe primul loc ești tu. Dacă nu vei avea grijă de propria sănătate nu vei putea fi de folos pentru nimeni. Din fericire, seara aduce momente romantice alături de o persoană care pare a fi mai mult decât un amic bun. Citește și ascultă printre rânduri. S-ar putea să ai parte de o surpriză uriașă.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Gemeni

Gemenii primesc o veste extraordinară, care le schimbă complet starea de spirit. Noi posibilități par a se deschide, însă atenția trebuie să fie la cote înalte. O decizie riscantă, în special pe plan sentimental, ar putea spulbera o ocazie unică pentru un nou început. Dacă ai dubii cu privire la momentul potrivit pentru a acționa, poate că este bine să mai aștepți.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Rac

Ştii exact care e valoarea ta, dar astăzi te simţi de parcă nimeni altcineva nu o recunoaşte. Dacă te simţi neglijat, neluat în seamă, ignorat, ia aminte care dintre prietenii tăi fac asta. Nu eşti un prieten oarecare şi dacă cineva te face să te simţi astfel, mergi mai departe. Gândeşte-te serios să te desparţi de oamenii negativişti din viaţa ta, vei afla astfel că bine e să nu te mai ocupi de melodramele altora.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Leu

Nu lăsați toată creativitatea să se risipească astăzi. Începeți să faceți ceva cu toate acele idei care v-au venit în minte. Vizitați un magazin de artă, un muzeu sau chiar un magazin de papetărie. În timp ce ești acolo, ceva ar putea să stârnească un gând, care te va conduce la un alt gând, care te conduce către inspirația adevărată! Nu căutați răspunsuri astăzi. Căutați doar căi interesante care vă pot duce într-o zi la un răspuns.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Fecioară

Astăzi îţi va fi ușor să rămâi în ritm cu oamenii din jurul tău, ceea ce este un lucru foarte bun. Fiecare dintre cei importanţi cu care lucrezi merge în ritmul propriu, dar totuși te poți armoniza cu ei. Dacă încerci doar să fii la fel de flexibil ca de obicei, vei avea o zi dulce. Acesta este un moment minunat pentru a trece la conducerea unui grup mare de oameni. Ai harul necesar unui lider bun.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Balanţă

Nativii din Balanţă vor trece, astăzi, prin mai multe stări, iar în general vor fi emotivi. Chiar dacă, în mod normal, sunteţi echilibraţi, astăzi veţi avea o mulţime de sentimente contradictorii sau chiar stranii, iar majoritatea vor fi datorită sau din cauza persoanei iubite. O întrebare existenţială va rămâne fără răspuns, cel puţin până vă veţi sfătui cu cei dragi. Fiţi atenţi la reacţiile pe care le veţi avea pentru că aţi putea strica anumite relaţii construite în timp.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Scorpion

O zi minunată se anunţă pentru nativii din Scorpion. O nouă relaţie, un nou contract sau un nou partener de afaceri se întrevăd, astăzi, pentru voi. Este foarte important să analizaţi cu foarte mare atenţie tot ceea ce urmează să semnaţi ori să faceţi pentru că există riscul să fiţi înşelaţi. Consultaţi-vă cu familia, cu prietenii apropiaţi şI cu persoana iubită şi abia la final luaţi o hotărâre definitivă.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Săgetător

Norocul vă va surâde, astăzi, cel puţin în plan sentimental. Având în vedere că sunteţi dornici să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră amoroasă, la început de an, astăzi planul va fi pus în aplicare. O nouă persoană specială pe care o veţi întâlni într-o situaţie nu tocmai plăcută vă va demonstra că încă există oameni cu suflet. Astfel, veţi fi atât de impresionaţi încât veţi face primul pas.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii trebuie să renunţe la viclenii. Dacă încerci să ascunzi adevărul, nu vei face decât să provoci scandaluri. Există riscul de a provoca certuri majore cu partenerul de viaţă. De asemenea, nu promite nimic dacă nu eşti sigur că te poţi ţine de promisiune. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te relaxezi, o ieşire în oraş cu prietenii sigur te va detensiona.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Vărsător

Vărsătorii sunt norocoşi şi totul le merge ca pe roate. Succesul este la uşă, nu trebuie decât să o deschizi. Lucruri bune se întâmplă şi în viaţa personală, chiar dacă nu vor fi foarte vizibile. Astăzi, nativii Vărsător ar trebui să acorde o mai mare atenţie aspectului lor fizic. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, trebuie să ştii că seara există șansa de a întâlni întâmplător o persoană care ar putea deveni partenerul ideal pentru o relație.

Horoscop 18 ianuarie 2020 Pești

Peştii vor petrece ziua de sâmbătă, 18 ianuarie, gândindu-se la cum pot face rost de venituri suplimentare. Cheltuielile din ultima perioadă au subţiat considerabil bugetul, aşa că un loc de muncă mai bine plătit sau o nouă colaborare sunt idei care îţi vor ocupa gândurile în prima jumătate a zilei. Seara, este posibil să porţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Sfatul astrelor este să fii tu cel care cedează, pentru a nu escalada un conflict nedorit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 ianuarie 2020. Sentimente stranii în dragoste