Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 septembrie 2018. Joc de seducție, noroc și o supradoză de cinism

Horoscop 18 septembrie 2018. Propria minte este, de obicei, cel mai mare inamic al omului. În dragoste, afaceri sau relații personale, gândul la eșec poate transforma o ocazie unică într-o mare dezamăgire. Cei care vor reuși să treacă peste impulsurile de moment, provenite din orgoliu sau teama de respingere, își vor îndeplini toate dorințele.

Horoscop 18 septembrie
Horoscopul zilei, 18 septembrie 2018 - Observator

Horoscop 18 septembrie 2018. Propria minte este, de obicei, cel mai mare inamic al omului. În dragoste, afaceri sau relații personale, gândul la eșec poate transforma o ocazie unică într-o mare dezamăgire.

Cei care vor reuși să treacă peste impulsurile de moment, provenite din orgoliu sau teama de respingere, își vor îndeplini toate dorințele. Sunt momente bune și pentru jocuri de seducție, însă atenție, nu vă lăsați pradă prea ușor! Cursa e mai frumoasă decât premiul!

Horoscop 18 septembrie 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecii sunt concentrați doar la succesul personal, ca drum sigur către fericire. Pe plan romantic, berbecii vor realiza că, de fapt, nimic nu stă între ei și o dragoste adevărată, atât timp cât lasă la o parte prejudecățile. Trebuie doar să-și găsească ritmul și să înțeleagă că propria minte este singurul inamic pe care îl au. Dacă vor reuși să scape din capcanele pe care și le întind singuri chiar și cele mai îndrăznețe dorințe vor deveni realitate.

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 18 septembrie 2018 Taur

Taurii vor fi nevoiți să improvizeze pentru a-și atinge obiectivele. Planurile de acasă nu se mai potrivesc cu cele din piață, după cum spune o vorbă, iar singura cale de a merge mai departe este inspirația de moment. Nu e un lucru rău, cine așteaptă condiții ideale pierde ocazii importante. În plus, ce farmec ar mai avea viața dacă totul ar fi ușor și predictibil? Înainte cu viteză maximă, lucrurile vin de la sine dacă ai curaj să acționezi!

Pe același subiect Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 18 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii trec prin momente stresante la serviciu. O sarcină importantă, despre care acești nativi cred că le-ar putea schimba destinul, îi acaparează complet. Singura problemă e că gemenii, muncitori și organizați, au tendința de a exagera atunci când lucrează sub presiunea timpului. Dacă simți că ești într-o astfel de situație ar fi indicat să te concentrezi mai mult pe partea teoretică, înainte de a acționa. După cum spun croitorii, măsoară de trei ori și taie o singură dată!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 18 septembrie 2018 Rac

Racii nu vor arăta entuziasm astăzi nici în plan personal, nici profesional. Senzația că sunteți inutili va crește de la o oră la oră. Nu disperați, sunt mulți că care pot cădea în starea asta. Fiți buni cu voi, acordați-vă un răgaz. Starea voastră se va îmbunătăți după ce vă veți relaxa.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 18 septembrie 2018 Leu

Leul își va asuma un rol în destinul unui mic grup de oameni astăzi. Ținând cont că ai trecere la aceste persoane, tu vei fi cel însărcinat să duci la bun sfârșit anumite sarcini complexe. Fiți responsabili și atenți. Seara este dedicată relaxării și odihnei. Fiți atenți, cineva ar putea să caute ceartă. Nu interacționați, încercați să vă relaxați cât mai mult.

Ar fi interesant și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 18 septembrie 2018 Fecioară

Fecioara își va stabili obiective importante astăzi. Aveți grijă să nu eșuați. Evitați feed-back-ul negativ. Păstrați-vă energia. Este o zi recomandată mai mult pentru teorie, decât pentru practică. Țineți minte asta și nu vă judecați prea aspru, dacă lucrurile nu merg așa cum ați plănuiți.

Vezi și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 18 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o încredere de sine extrem de ridicată. Veţi simţi că plutiţi, că puteţi rezolva totul într-un mod extrem de simplu şi că puteţi găsi soluţie la orice problemă din lume. Astrele vă recomandă să coborâţi cu picioarele pe pământ şi să fiţi un pic mai rezervat. Oricât de multă încredere aveţi în propriile forţe, unele probleme vă depăşesc. Pentru a nu fi dezamăgiţi de realitate, recomandabil ar fi să vă reveniţi. O persoană dragă vă va ajuta să reuşiţi.

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 18 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi interesaţi, astăzi, de a explora universul din afara pereţilor casei în care locuiesc. Veţi căuta să încercaţi noi experienţe sau chiar să dezvoltaţi un nou hobby. Deşi pentru voi ar putea fi extrem de amuzant, familia nu va aprecia la fel de mult dorinţa voastră de a pierde timp. Trecând peste toate, veţi avea parte de o zi minunată. Astrele arată că veţi avea parte de o experienţă plăcută la... cumpărături. Totuşi, aveţi mare grijă la buget. Aţi putea pierde sume importante.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 18 septembrie 2018 Săgetător

Ziua voastră va fi marcată de o supradoză de cinism. Din păcate, această doză ar putea fi îndreptată către o persoană care ţine la voi, către un prieten. Riscaţi foarte mult să îi jigniţi pe cei din jur şi să folosiţi cuvinte foarte dure. Astrele vă recomandă să îndreptaţi situaţia, cât mai repede posibil, altfel riscaţi să pierdeţi respectul sau încrederea oamenilor. Tot astăzi, veţi începe să construiţi un plan de lungă durată pentru această toamnă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 18 septembrie 2018 Capricorn

Capricornii, astăzi, sunt romantici. Cineva va încerca să-i seducă, însă dacă aceşti nativi nu sunt pregătiţi să aibă o relaţie, sfatul astrelor este ţină garda sus şi să nu lase niciun moment impresia că sunt disponibili. Oamenii vor fi atrași, astăzi, de Capricorni. Ceea ce poate fi speculat la locul de muncă. 

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 18 septembrie 2018 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar putea avea nevoie să se consulte cu un medic. Vor simţi că ceva în organismul lor nu funcţionează cum trebuie şi că au nevoie de mai multă energie. Sfatul astrelor este să meargă la medic şi să facă întocmai ce le prescrie specialistul. Vărsătorii trebuie să se relaxeze şi să aibă încredere în ei înşişi. La locul de muncă, dacă vă puteţi eschiva astăzi, ar fi foarte bine. Mergeţi şi faceţi alte lucruri, plimbaţi-vă, întâlniţi-vă cu prietenii. 

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 18 septembrie 2018 Peşti

Peştilor le zâmbeşte norocul. Astăzi, aceşti nativi au o aură magică. Vor avea sentimentul că tot ce şi-au propus se va materializa şi, în mare parte, nu sunt departe de realitate. Sfatul astrelor pentru Peşti este să-şi canalizeze această energie pozitivă şi să-i ajute şi pe cei din jur. Dacă vor trimite astăzi o cerere sau un mesaj către Univers, Peştii să fie siguri că dorința lor se va împlini.

Vezi și - Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop 18 septembrie 2018. Joc de seducție, noroc și o supradoză de cinism