Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 august 2018. Iubire complicată, bani şi un prieten înşelat

Horoscop 19 august 2018. Astăzi, starea de spirit tristă va ameninţa mulţi oameni, fie că este vorba despre dragoste, afaceri sau sfera personală. Luptă contra acestei stări. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să-ţi strici weekend-ul.

Zodiacul pentru 19 august 2018
Horoscopul pentru 19 august 2018. Iată ce prevestesc astrele - Observator.tv

Horoscop 19 august 2018. Astăzi, starea de spirit tristă va ameninţa mulţi oameni, fie că este vorba despre dragoste, afaceri sau sfera personală. Luptă contra acestei stări. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să-ţi strici weekend-ul.

Comunicați, iubiți și căutați orice lucru pozitiv pe care viaţa voastră îl poate prezenta. Există mii de motive pentru a zâmbi.

Horoscop 19 august 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul va dedica în această zi problemelor personale. Veți fi constant deranjați de unele probleme și, prin urmare, stare dvs. de bine se va schimba foarte repede. Distras de convorbiri nesfârșite la telefon și de vizitele oaspeților neinvitați, veți avea tot felul de senzații. Dar, veţi afla şi unele ştiri, despre care prietenii și vecinii se vor grăbi să vă informeze. Una dintre aceste informaţii te va surprinde cu adevărat. Veți afla că fostul dvs. partener se pregătește pentru o nuntă cu cunoștința dvs. comună (sau prieten).

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 19 august 2018 Taur

Taurul astăzi nu trebuie să fie isteric, nerezonabil sau furios față de soartă. Cererea de beneficii adresată destinului nu va realiza nimic bun. Nu trebuie să vă lamentaţi sau să cereţi vieţii şansa la bogăţie. Încercaţi să lucraţi către această direcţie, aplicând o atitudine pozitivă şi o dorinţă de schimbare în mai bine. Există șansa, oricine o are, doar că este dificil de pus în aplicare un plan care presupune răbdare în acest sens. Memorați ideile care apar și chiar nu uitați să le discutați cu un adevărat profesionist în probleme de afaceri și economie.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 19 august 2018 Gemeni

Gemenii pe 19 august 2018 vor lua o decizie foarte importantă cu privire la viitorul familiei lor. Veți înțelege că sunteți obosit să credeți și să așteptați ca partenerul dvs. constant o să scape de obiceiurile lor proaste. Desigur, veți încerca din nou să vorbiți sincer cu el, dar din nou refuză să vă asculte argumentele. Ei bine, judecați, atunci dacă obiceiurile pentru jumătatea dvs. sunt mai importante decât o relație de familie fericită. Seara, e posibil să-ţi faci valiza şi să te muţi la părinţi o perioadă.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 19 august 2018 Rac

Această zi va aduce Racului o uşoară teamă. Trecutul și prezentul se vor intersecta. Mai exact, partenerul dvs. anterior și actual de relaţie se vor întâlni accidental și vor începe să comunice destul de strâns. Vă veţi găsi într-o situaţie imposibilă, fără să știi cum să-i spuneți fiecăruia că sunteți împotriva unei astfel de comunicări. Situația este clarificată de unul dintre prietenii tăi. Vei înţelege astfel că cei doi pot comunica teoretic unul cu celălalt într-un mod prietenos. Practic, rămâne de văzut.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 19 august 2018 Leu

Leul astăzi nu ar trebui să arate o autocritică excesivă. Fiți mai loiali față de voi înșivă, iar ceilalți nu vă vor vedea imperfecţiunile. Menţineţi o atitudine pozitivă, menită să vă ofere încredere. Dacă este nevoie, apelaţi la un specialist pe dezvoltare personală. Această persoană ştie ce butoane să apese ca să vă scape de o eventuală depresie. Este foarte important să abordaţi o atitudine mai îngăduitoare.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 19 august 2018 Fecioară

Fecioara astăzi va fi prezentă în cadrul unui eveniment unic, organizate de unul dintre membrii dvs. La început vă veți face griji că probabil nu o să vă placă această întâlnire. Dar nu, această seară va reuni oameni de toate vârstele și nu va trebui să îţi faci griji de singurătate. Aici vă veți întâlni cu o persoană care va reflecta aproape perfect ideile dvs. Este posibil chiar să formaţi un cuplu după această seară, ceea ce este total neaşteptat.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 19 august 2018 Balanţa

Balanţa pe 19 august nu ar trebui să facă promisiuni cu voce tare. Dacă nu le poți respecte, atunci vei fi văzut ca o persoană cu o gura mare, care vorbește mult și face puţin. Înainte să promiteți oricui ceva, măsurați-vă capacitățile și dorințele reale. Poate că cel mai corect lucru pentru dvs. nu este să vă oferiți serviciile pentru ceva ce nu puteţi face. O persoană care este cu adevărat interesată de serviciile dvs. s-ar putea să fie tare dezamăgită.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 19 august 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi nu vor fi destul de elocvenți pentru a-și exprima în mod clar gândurile lor cele mai intime. Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să scrieți o scrisoare, sau mesaje, persoanei pe care doriți să o cunoașteți. Există toate șansele ca aceasta să vă dea un răspuns pozitiv, iar sentimentele reale vor lua naştere între voi. Un alt punct important al acestei zile va fi bugetul personal. Controlează-te constant, fără să-ți permiți cheltuieli inutile.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 19 august 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi trebuie să renunțe la comportamentul egoist. Lăsați rudele voastre să participe activ la elaborarea unui plan pentru sărbătorile de familie, care au o importanță deosebită pentru dumneavoastră. Gândiți-vă că va fi extrem de inconfortabil dacă acești apropiați se supără și vă vor arăta la sărbătoare chipurile lor triste. Luați în considerare toate dorințele, nu numai meniul, ci și lista persoanelor pe care doresc să le vadă printre invitați.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 19 august 2018 Capricorn

Capricornii află că această duminică nu va fi amintită pentru ceva remarcabil. Veți petrece această zi în agitația de zi cu zi și numai târziu seara veți avea ocazia să vă relaxați puțin. Vă petreceți timp liber, ascultând muzică sau comunicând cu diverse persoane. Aici veţi cunoaşte o persoană deosebit de distractivă, care o să vă amuze foarte tare. Totuşi, trebuie să vă gândiţi că nu orice zboară se mănâncă şi că unii oameni sunt aşa numai în public. Mare grija pe cine admiraţi.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 19 august 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi nu vor ierta un anumit act indraznet. Din interes amoros, decideți să începeți o poveste de dragoste cu persoana pe care cel mai bun prieten sau prietena şi-o doreşte sincer. Cel mai rău dintre toate este faptul că această persoană se îndrăgostește cu pasiune de tine și va începe să se uite la prietenul tău (sau la prietena ta) destul de indiferent. Vorbește sincer cu persoana respectivă și explică-i că ai făcut o mare greșeală, oferindu-le speranțe și promisiuni false.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 19 august 2018 Peşti

Pestii vor petrece 19 august 2018 la o petrecere. Aici, vă permiteți să vă eliberați complet de toate barierele interne și de legăturile serioase, inclusiv uitând că sunteți o persoană adultă. Te vei distra cu toata inima, sperând ca acest eveniment nu se va termina niciodata. Din păcate, mai devreme sau mai târziu veţi ajunge la concluzia că tot ce e frumos se termină repede.Te vei întoarce acasă și din nou vei apărea în această lume în rolul unei persoane foarte respectabile.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Horoscop » Horoscop 19 august 2018. Iubire complicată, bani şi un prieten înşelat