Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 februarie 2020. Tentații uriașe în dragoste

Horoscop 2 februarie 2020. Ultima zi a săptămânii aduce tentații cât pentru un an, în special în dragoste. Pentru cei care au poftă de viață și sunt dispuși să riște este momentul ideal de a trece la acțiune. Doar că lucrurile ar putea să avanseze mult mai rapid decât își pot imagina.

de Redactia Observator

la 01.02.2020, 13:41

Nadina Zissu
Horoscopul zilei de duminică, 2 februarie 2020 - Observator

Horoscop 2 februarie 2020. Ultima zi a săptămânii aduce tentații cât pentru un an, în special în dragoste.

Pentru cei care au poftă de viață și sunt dispuși să riște este momentul ideal de a trece la acțiune. Doar că lucrurile ar putea să avanseze mult mai rapid decât își pot imagina.

Horoscop 2 februarie 2020 Berbec

Berbecii vor avea un sfârșit de săptămână palpitant, în special în sfera dragostei. Un mesaj venit din senin ar putea deschide Cutia Pandorei, iar nu puțini sunt cei care vor risca totul pentru o aventură de neuitat. Cei aflați într-o relație stabilă s-ar putea trezi în fața unor tentații uriașe, așadar se recomandă multă atenție, altfel situația ar putea deveni extrem de delicată.

Horoscop 2 februarie 2020 Taur

Taurii au perfectă dreptate să discute problemele cu cei dragi pentru a găsi soluții, dar asta nu înseamnă că vor scăpa de responsabilitate. În cele din urmă, nimeni nu va face curățenie în urma  lor. În plus, lecția învățată îi va ajuta enorm de mult pe viitor, atunci când se vor confrunta cu situații mult mai complicate. Seara ar putea aduce o veste pe cât de surprinzătoare, pe atât de bună, care ar putea deschide nenumărate oportunități.

Horoscop 2 februarie 2020 Gemeni

Pentru Gemenii care nu se simt la locul lor câteva momente petrecute în singurătate ar putea face minuni. Până și cele mai puternice caractere au nevoie de o pauză, de timp petrecut cu propriile gânduri, departe de agitație și probleme. Nu subestima puterea unei plimbări în natură. Vei reveni energizat și cu moralul la cote înalte. O idee bună ar fi să plănuiești o escapadă alături de cei dragi.

Horoscop 2 februarie 2020 Rac

Racii ar putea avea parte de o mică revelație. O problemă ce le-a stat pe suflet multă vreme pare a se spulbera cu totul, iar asta nu pentru că a fost rezolvată, ci pentru că nativii din Rac realizează că, în spatele ei, a stat de fapt o iluzie. Este modul prin care timpul așează toate lucrurile la locul lor, la momentul potrivit. Pentru nativii din zodia Rac, această experiență îi va îndemna să reconsidere multe aspecte de ordin sentimental.

Horoscop 2 februarie 2020 Leu

Destul de mulți oameni vor fi astăzi în preajma ta și nu se vor sfii să îţi spună în faţă opiniile lor. Vestea bună este că știi să te descurci, cu mult har, în astfel de situaţii. Tot ce trebuie să faci este să asculți ce cred ei și apoi să ignori în totalitate sfaturile lor. Este cel mai bun mod de a te împiedica să te enervezi. Ei gândesc foarte diferit de tine, dar acceptă aceasta cu seninătate.

Horoscop 2 februarie 2020 Fecioară

Unul dintre cei mai apropiați prieteni poate începe un nou proiect și ar putea avea nevoie de sprijinul tău mai mult ca oricând. Ești prea dispus să-l dai, până când vei afla mai multe despre ceea ce urmează să faceţi. Filozofia ta de viaţă e în opoziție directă cu acest proiect. Respectă-i prietenului opiniile și separă-te de problemele pe care le întâmpini. Nu este vorba despre convingerile tale, e despre convingerile lui. Dacă ești prietenul lui, trebuie să îi oferi o încurajare, nu critici.

Horoscop 2 februarie 2020 Balanță

Faci o treabă excelentă atunci când nu laşi frica să îţi ghideze viața! Știi cum să acționezi într-un mod care să te apropie de ceea ce vrei. Păstrează drumul tău astăzi, când vocile din afară încep să vă spună să aveți grijă. S-ar putea să fie corecte în legătură cu o potențială amenințare, dar cu ce te ajută să stai şi să te îngrijorezi?

Horoscop 2 februarie 2020 Scorpion

Dacă sunteți în mijlocul dezvoltării unei noi relații, fiți foarte atenți să nu intraţi prea mult în viața celeilalte persoane chiar acum. Nu doriți să vă pierdeţi sentimentul de independență. Veți avea nevoie de acesta pentru a menține o doză sănătoasă de încredere. Aceasta este însă o perioadă de tranziție minunată în viața ta, iar astăzi este o zi bună pentru a împleti echilibrul dintre viața pe care ţi-o conduci singur și viața pe care o conduci în parteneriate și prietenii.

Horoscop 2 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorul are parte astăzi de un flirt care se transformă foarte repede într-o aventură savuroasă, cu o persoană despre care habar nu aveaţi că are astfel de înclinaţii către dvs. Pregătiţi un cadru romantic şi încercaţi să fiţi cât mai deschişi în conversaţii şi propuneri, iar rezultatul va fi mai mult decât îmbucurător.

Horoscop 2 februarie 2020 Capricorn

Capricornul va da astăzi apropiaţilor câteva vești neașteptate. Planul personal este foarte puternic influenţat de anumite nemulţumiri pe care le aveţi de la partenerul de viaţă, iar decizia dvs. în acest sens va surprinde pe toată lumea. Ai încredere în instinctul tău, pentru că până acum nu te-a înşelat.

Horoscop 2 februarie 2020 Vărsător

Vărsătorul va purta astăzi câteva conversaţii care îl vor deranja foarte tare, cu persoane din imediata sa apropiere. Pregăteşte-te foarte bine pentru acest moment, pentru că rezultatele acestei discuţii pot declanşa un război în interiorul familiei. Ocupă-te de aceste probleme cu inteligenţă şi nu lăsa nervii să-ţi dicteze acţiunile.

Horoscop 2 februarie 2020 Pești

Pentru nativii din Peşti este o zi importantă, pentru că astăzi puneţi bazele unui nou proiect, chiar dacă este momentan doar la nivel de concept. Aveţi o energie puternică, clară, care vă va oferi scânteia de care aveți nevoie pentru a porni pe noua direcţie profesională. Pe plan personal lucrurile nu merg atât de bine, însă cu puţină răbdare totul se va rezolva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 februarie 2020. Tentații uriașe în dragoste