Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 iulie 2020. Vise împlinite și un moment de sinceritate

Horoscop 2 iulie 2020. Nu este niciodată prea târziu pentru o discuție sinceră cu partenerul de viață sau cu propria persoană. Astfel de momente întăresc relațiile și aduc armonia, chiar dacă, pe moment, par a fi copleșitoare.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 13:28

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 2 iulie 2020 - iStock / Getty Images
  • Săgetătorii flirtează prin priviri
  • Lecție prețioasă învățată de Gemeni

Horoscop 2 iulie 2020 Berbec

Se anunţă clipe relaxante pentru Berbeci, în care toate merg ca pe roate. Pe plan sentimental, o surpriză din partea partenerului de viaţă sau o veste neaşteptată ar putea transforma ziua într-una de povestit nepoților. Şi cei singuri ar putea avea parte de evenimente neprevăzute, în special dacă dau curs unor invitaţii ce par, la prima vedere, banale.

Horoscop 2 iulie 2020 Taur

Taurii ar putea trece prin schimbări majore pe plan personal. Pare a fi moment propice pentru a rezolva probleme vechi şi apăsătoare, ce i-au ţinut pe nativii din Taur într-o stare de tensiune şi i-au împiedicat să se bucure din plin de viaţă. Nu ezita să iei deciziile necesare, chiar dacă pe moment ţi-ar putea crea o stare de disconfort sau chiar tristeţe.

Horoscop 2 iulie 2020 Gemeni

Gemenii învaţă o lecţie preţioasă. Este uşor să fii dezamăgit de propria persoană şi să speri mereu la mai bine, însă fără a face nimic concret. Dar este greu, în schimb, să faci orice sacrificiu necesar pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti şi a trăi împăcat. Fericirea necesită efort, iar pentru unii nativi din zodia Gemeni această mică revelaţie va reprezenta un punct de cotitură.

Horoscop 2 iulie 2020 Rac

Chiar dacă de cele mai multe ori reușești să obții tot ceea ce îți dorești, astăzi planetele nu-ți sunt favorabile și te vei lovi de numeroase obstacole. Dă-le mai multă atenție celor din jur și încearcă să te apropii de colegii de serviciu. Nu e cazul să intri în amănunte despre viața ta amoroasă, însă un pic de sporovăială la birou nu strică nimănui.

Horoscop 2 iulie 2020 Leu

E o zi mare pentru Lei, care astăzi își pot vedea visele cum li se împlinesc. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți taie avântul. Citește și explorează pentru a-ți hrăni imaginația. Îndrăznește să încerci ceva interesant și ieși puțin din zona ta de confort. Nu e o treabă ușoară, însă trebuie să îndrăznești să crezi în visurile tale.

Horoscop 2 iulie 2020 Fecioară

Un membru al familiei sau persoana iubită îți va capta întreaga atenție, astăzi. Sunteți pe aceeași lungime de undă, iar asta vă va consolida relația. Fă tu primul pas spre o discuție sinceră și deschisă. Nu ezita să îi ceri ajutorul, dacă simți că îți poate fi alături.

Horoscop 2 iulie 2020 Balanță

Să ceri prietenilor sfaturi în dragoste, sau orice fel de sfaturi, e ceva ce faci regulat, pentru că apreciezi părerile constructive. Astăzi însă, dacă ceri prea multor oameni părerea s-ar putea să ajungi să fii coplești și confuz. Așa că mai degrabă renunță la opiniile altora și încearcă să meditezi singur și să descoperi amănuntele care contează. Încearcă să lași viața ta să fie mai dezordonată și lucrează la încrederea în tine. Greșelile pe care încerci să le eviți s-ar putea să fie tocmai secretele procesului evoluției tale.

Horoscop 2 iulie 2020 Scorpion

Ești plictisit de rutină și începi să o lași mai moale cu obiectivele pe care le-ai avut în vedere când te-ai apucat de fitness? Atunci încearcă să pui mai mult suflet în antrenamente și ai mai multă grijă ce alegeri alimentare faci, pentru a urma o cale sănătoasă. Poți încerca inclusiv câteva mișcări noi de dans. Sau o combinație de pilates și box, exerciții diversificate. Eimportant pentru latura ta senzuală să începi să te apropi mai mult de arta pregătirii alimentelor.

Horoscop 2 iulie 2020 Săgetător

Chiar dacă purtați o mască, sunteți capabili de un contact vizual semnificativ, mai ales cu acea persoană a cărei privire seducătoare ai evitat-o cu sinceritate. E o zi în care poți filtra cu succes fără să spui vreun cuvânt. Bazează-te pe puterile magnetice ale atracției și fii îndrăzneți în privința dorințelor tale. Lasă limbajul corpului să vorbească despre cât de intens simți cu sufletul. Deschide o conversație și ai grijă să fii mai interesat de răspunsuri, decât de întrebări.

Horoscop 2 iulie 2020 Capricorn

Nativii zodiei Capricorn nu vor sub nicio formă să iasă din zona lor de confort. Chiar dacă lucrurile nu stau bine nici în pan sentimental și nici financiar, nu vrei să riști nimic. Preferi să stai în colțul tău, liniștit, și să aștepți ca totul să vină de la sine, fără nici cel mai mic efort. Sfatul astrelor pentru tine este să fii mai curajos. Încearcă să trăiești mai periculos și să spargi liniștea cu care te-ai obișnuit. 

Horoscop 2 iulie 2020 Vărsător

Joi, Vărsătorii se simt epuizați și vor o perioadă de relaxare, în care să nu mai audă de nicio îndatorire și niciun proiect. Vrei să-ți reîncarci bateriile și abia aștepți să vină weekendul, ca să-ți pui în ordine gândurile. Ai foarte multe decizii de luat și lucruri de terminat, însă nu este nicio tragedie dacă dai o fugă până la mare și te duci să te relaxezi la soare. 

Horoscop 2 iulie 2020 Pești

Astăzi, nativii zodiei Pești vor fi copleșiți de emoții foarte puternice. O persoană care te place de foarte multă vreme face primul pas, ești luat prin surprindere și nu știi cum să reacționezi. Horoscopul te sfătuiește să fii sincer și să lași lucrurile să curgă de la sine. Nu te grăbi, fii calm și ai încredere în propriul instinct. Foarte important, gândește-te de două ori înainte de a acționa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 iulie 2020. Vise împlinite și un moment de sinceritate