Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste şi o veste bună

Horoscop 2 octombrie 2020. Astrologii anunţă veşti bune în plan amoros pentru unii nativi ai zodiacului, în acesastă zi.

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 13:37

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Nativii Raci au nevoie de motivaţie.
  • Săgetătorii s-au îndepărtat de cei dragi.

Horoscop 2 octombrie 2020 Berbec

Generozitatea cuiva față de tine ar putea acoperi o conștiință vinovată. Începeți prin a-i întreba ce i-a determinat să fie atât de amabili și să vă fac astăzi pe plac. Răspunsul pe care vi l-ar putea da s-ar putea să vă surprindă, dar să vă şi dezamăgească. Adevărul poate fi unul care vă poate frânge inima, îns ăeste mult mai important decât o minciună spusă cu blândeţe. Puteți într-adevăr să vă descurcați cu adevărul şi aşa veţi fi în stare să puteţi lua şi o decizie.

Horoscop 2 octombrie 2020 Taur

"Cărţile" pe care le joacă oamenii din jurul vostru devin destul de competitive şi s-ar putea să pierdeţi dacă nu vă menţineţi poziţia. Implicaţi-vă în proiecte importante şi daţi dovadă de profesionalism la serviciu. Astfel, superiorii vor observa dedicarea cu care vă exercitaţi atribuţiile în interiorul companiei ş ivor fi mai mult decât încântaţi să vă ofere un bonus ori o mărire de salariu. 

Horoscop 2 octombrie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să se gândească foarte atent la următoara mişcare pe care o vor face. Astrologii anunţă veşti bune din punct de vedere sentimental, însă trebuie să luaţi o decizie. Dacă persoana faţă de care nutriţi sentimente puternice este potrivită pentru voi, aveţi curajul de a-i spune. Un secret amoros vă va aduce doar suferinţă, iar şansele de a simţi şi această persoană focul iubirii sunt imense. 

Horoscop 2 octombrie 2020 Rac

Ești în situația de a schimba viața cuiva, însă acest lucru este posibil doar dacă rămâi sincer cu ceea ce simți și ești onest. Marea întrebare este dacă tu ești pregătit pentru schimbare, căci te va afecta în mod direct. Dacă simți că e momentul potrivit să faci acest lucru, atunci deschide-ți inima. Nu te mai pierde în discuții inutile, mici bârfe, care nu fac decât să îți încetinească ritmul. Fii empatic și oferă sprijin celor care au nevoie de el.

Horoscop 2 octombrie 2020 Leu

Ai nevoie de o motivație în viața ta și nu te lași până nu identifici una. Când crezi că ești cel mai aproape de țelul propus, lucrurile se schimbă și toate planurile îți sunt date peste cap. Pune întrebările corecte și fii onest când îți planifici viitoarele mutări. Adaptează-te din mers și nu refuza o sarcină doar pentru că ți se pare neimportantă. Acum nu e momentul să fii pretențios sau leneș.

Horoscop 2 octombrie 2020 Fecioară

Rutina te apasă și tot ce îți dorești este să ieși din cercul asta vicios. E de înțeles, însă ai grijă să nu creezi o dramă doar de dragul de a ieși din anonimat. Lasă-te înconjurat doar de emoții pozitive, vorbește cu oameni care au o influență benefică asupra ta. O călătorie te-ar putea ajuta să ieși din această stare.

Horoscop 2 octombrie 2020 Balanță

Orice moment dur prin care treci acum se va netezi în curând, într-o bună dimineață, așa că nu ar trebui să pierzi prea mult timp îngrijorându-te de aceste lucruri. Întoarce-ți gândurile spre mâine, când toate acestea se vor sfârși și lucrurile vor fi mult mai bune. Nu puteți avea o zi bună în fiecare zi, dar cu siguranță puteți alege să vă concentrați asupra lucrurilor pozitive în loc de cele negative. Și dacă singurul lucru pozitiv din viața ta acum este speranța, atunci așa să fie.

Horoscop 2 octombrie 2020 Scorpion

Sunteți încă într-o fază a vieții în care stabilitatea este mult mai importantă pentru voi decât asumarea riscurilor, indiferent de recompensa primită. Este o zi minunată să petreci mai mult timp cu membrii familiei și cu alte persoane care te cunosc pe de-a-ntregul. Oamenii încercați și adevărați din viața ta nu sunt plictisitori pentru tine în acest moment. Sunt reconfortantanți! Aveți șansa să extindeți și mai mult aceste relații strânse. Toată lumea este pregătită să vorbească și să împărtășească un nivel cu totul nou de sine.

Horoscop 2 octombrie 2020 Săgetător

Poate că nu v-ați dat seama, dar v-ați îndepărtat de oamenii din jur de ceva vreme. Acum trebuie să încercați să vă conectați, în loc să evitați asta, dacă doriți să mențineți câteva relații importante. Vă relaționați bine cu alte persoane atunci când vă puneți în rolul de ascultător, așa că ar trebui să vă implicați în conversații. Când auzi ceva care îți atârnește emoțiile, ascultă.

Horoscop 2 octombrie 2020 Capricorn

Energia pe care o simte Capricornul astăzi este cel puțin stimulantă, dar ai grijă să nu o consumi dintr-o dată! Luați-o încet și bugetați-vă timpul. Nu există niciun motiv să vă grăbiți sau să alergați prea repede. Exercițiul fizic este un lucru bun, dar încearcă să îl menții rezonabil și nu te împinge prea departe. Nu este momentul să începi o nouă rutină de antrenament. Pentru a menține acest sentiment revigorat, savurați-l.

Horoscop 2 octombrie 2020 Vărsător

Vărsătorul crează ceva artistic astăzi. Nu trebuie să fie o capodoperă, dar orice act de creație vă va face să vă simțiți destul de împliniți și să vă puneți zâmbetul pe buze toată ziua. În loc să cumpărați cuiva o felicitare, de ce să nu creați una? Nu este nimic mai bun decât să faci să zâmbească pe cineva,  cu ceva făcut de tine. Împărtășirea viziunilor tale artistice cu alte persoane, oricât de slabe ai crede că sunt, este o adevărată insipirație.

Horoscop 2 octombrie 2020 Pești

Pentru Pești, este un lucru bun că au atât de multă energie în jurul său, deoarece ar putea exista unele modificări de ultim moment, care îți cer cooperarea. Știi cum să fii deschis la schimbare mai bine decât o fac majoritatea oamenilor, așa că s-ar putea să vrei să fii atent la cineva care nu poate face ajustarea cât mai ușor. Este posibil să aibă nevoie de o mână de ajutor. Recunoștința lor s-ar putea plăti în moduri surprinzătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste şi o veste bună