Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 martie 2019. Secret copleșitor în dragoste

Horoscop 21 martie 2019. Vești copleșitoare în dragoste, pentru mai multe zodii. Un secret ieșit la iveală schimbă complet atmosfera, iar situația pare fără ieșire. Se recomandă prudență, în astfel de situații delicate. Sub impulsul momentului se pot lua decizii definitive, dar greșite.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 13:04

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 21 martie 2019 - Observator

Horoscop 21 martie 2019. Vești copleșitoare în dragoste, pentru mai multe zodii. Un secret ieșit la iveală schimbă complet atmosfera, iar situația pare fără ieșire.

Se recomandă prudență, în astfel de situații delicate. Sub impulsul momentului se pot lua decizii definitive, dar greșite.

Horoscop 21 martie 2019 Berbec

Berbecii trăiesc la intensitate maximă această zi. O mărturisire dramatică a persoanei iubite le dă lumea peste cap și habar nu au cum să reacționeze. Pe de o parte, admiră sinceritatea, însă acest secret tulburător le dă fiori și sentimentul că totul s-a sfârșit. Nativii din zodia Berbec ar face bine să nu reacționeze la cald. Situația se va mai liniști spre seară.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 21 martie 2019 Taur

Taurii sunt cu capul în nori și nu au chef decât de distracție. Asta deși sunt încă multe lucruri de rezolvat, iar problemele apar la tot pasul. Însă dorința li se va împlini spre seară, când e posibil să primească o invitație în oraș de la un prieten apropiat. Care, surpriză, nu vine singur, ci alături de o persoană foarte atrăgătoare. Dacă există chimie s-ar putea naște o frumoasă poveste de iubire.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 21 martie 2019 Gemeni

Gemenii trăiesc cu senzația că ceva rău s-ar putea petrece în orice moment. De unde vine acest sentiment, nici ei nu știu. În orice caz, această stare îi ghidează în toate acțiunile, așa că nu se recomandă discuții intense sau răspunsuri tranșante, în special în dragoste. Spre seară atmosfera se va schimba complet, mai ales că vin vești bune cu privire la bani din partea celor dragi.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 21 martie 2019 Rac

Sfatul zilei e să fii obiectiv cu tine însuţi. E important, mai ales că se prefigurează succese care ar putea să îţi crească egoul. Dacă nu eşti sigur de sentimentele tale, ai răbdare şi observă mai atent ce se întâmplă. Nu cere altora să răspundă la întrebările pe care tu ţi le pui. Spre seară se prefigurează o vizită la vecini sau la un prieten apropiat şi ai putea primi acolo o veste bună.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 21 martie 2019 Leu

Nu e o zi potrivită să te grăbeşti să pui în practică ideile îndrăzneţe pe care le-ai avut în ultima vreme. Cel mai bine, pune accent pe conservatorism şi ai grijă ca cei de lângă tine, care te-au ajutat cu aceste idei, să primească partea lor de merite, de respect şi de încredere. Daca eşti singur, e timpul să dai o şansă interesului romantic arătat de o persoană de la care nu te aşteptai la aşa ceva.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 21 martie 2019 Fecioară

E nevoie ca astăzi să găseşti un compromis între dorinţele şi capacităţile tale de a le îndeplini. E posibil să fii nevoit să amâni o parte dintre proiectele tale ambiţioase. Dar nu e un motiv de tristeţe. Cel mai bine e să dedici ziua căutării unor parteneri de încredere pentru problemele pe care le ai de rezolvat. Spre seară ai putea să pui la cale o cină romantică, să ieşi din starea de oboseală acumulată peste zi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 21 martie 2019 Balanţă

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o surpriză majoră. Un obiect valoros pe care l-aţi pierdut de foarte mult timp va apărea de nicăieri. Totul în timp ce veţi face o curăţenie generală în casă. Deşi vă pierduserăţi toată încrederea că îl veţi recupera vreodată, astăzi veţi fi surprinşi. În altă ordine de idei, veţi fi cuprinşi de o stare generală fără chef, însă totul se va schimba după ce vă veţi întâlni cu prietenii.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 21 martie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi, astăzi, să nu judece persoanele din jurul lor după aparenţe. Aşa cum bine ştiţi, aparanţele pot fi înşelătoare, motiv pentru care încercaţi să analizaţi oamenii şi din alte puncte de vedere pentru a descoperi de fapt cine sunt. Veţi descoperi persoane foarte interesante, alături de care aţi putea porni o nouă afacere profitabilă. Oferiţi respect pentru a primi respect.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 21 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor fi, astăzi, în formă. Veţi avea răspunsuri pentru toate întrebările şi există o mare şansă să câştigaţi ceva foarte valoros. Un premiu, o moştenire sau o vacanţă. Aveţi încredere în intuiţia voastră şi veţi afla că aveţi dreptate. Nu trebuie însă să exageraţi pentru că v-aţi putea trezi în mijlocul unui conflict cu mai multe persoane. Conflict în care nu vreţi să fiţi în niciun moment. Drept urmare, astrele vă recomandă să fiţi prudenţi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 21 martie 2019 Capricorn

Capricornii nu vor întâmpina mari probleme, astăzi. Va fi destul de ușor pentru tine să gestionezi toate sarcinile pe care le-ai planificat. Singurul tău motiv de îngrijorare este propriul egoism. Nu le cere celor din jur să-ţi cânte laude pentru orice victorie pe care o obţii. Fii modest. Vei obţine mai multe beneficii. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 21 martie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt bruiaţi non-stop de apeluri telefonice, vizite ale unor persoane necunoscute, conversații cu prietenii şi colegii sau mesaje text de la rude. Ai putea să închizi telefonul dacă vrei să ai puţină linişte ca să te poţi concentra la probleme impoartante. Ziua are toate șansele de a se termina cu rezultate productive. Seara, te poţi răsfăța cu un masaj.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 21 martie 2019 Pești

Peştii pierd, astăzi, lucruri. Sau există acest risc. Ai grijă pe unde mergi şi unde îţi laşi obiectele de valoare. În plus, apreciează fiecare moment din viaţa ta. Fă-ţi timp pentru tine şi pentru a-ţi restabili echilibrul emoțional. Câteva ore de somn, un masaj sau un film bun îţi pot aduce energie pozitivă. Ai putea, de asemenea, să încerci noi produse culinare sau să te relaxezi în natură.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 21 martie 2019. Secret copleșitor în dragoste