Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 mai 2018. Bani nesperaţi şi o dragoste interzisă

Horoscop 22 mai 2018. E o zi în care norocul răsare neaşteptat pentru unele zodii şi aduce câştiguri financiare, satisfacţie în carieră şi şanse nesperate în dragoste. Mare atenţie însă! Pentru unii nativi, este o marţi cu obstacole. Le veţi depăşi, dacă vă încărcaţi cu energie pozitivă.

Horoscop, 22 mai 2018. Dragoste interzisă, bani din cer și un diagnostic cumplit - Observator

Horoscop 22 mai 2018. E o zi în care norocul răsare neaşteptat pentru unele zodii şi aduce câştiguri financiare, satisfacţie în carieră şi şanse nesperate în dragoste. Mare atenţie însă! Pentru unii nativi, este o marţi cu obstacole. Le veţi depăşi, dacă vă încărcaţi cu energie pozitivă.

Iată previziunile astrologice ale unei zile atipice de marţi pentru toate zodiile: 

Horoscop 22 mai 2018 Berbec

Ar fi bine să stai deoparte de treburile casnice. Motivul e simplu. Sunt oameni care au nevoie urgentă de tine și s-ar putea să petreci toate ziua pe drumuri. Tot ce-ți mai lipsește e o casă dezordonată, în care curățenia e pe jumătate făcută. Însă stai fără griji, ajutorul pe care îl dai nu va fi uitat. Când va veni greul vei ști că ai pe cine să te bazezi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 22 mai 2018 Taur

Taurul va cunoaște o persoană alături de care va intra în sfera muzicii, a picturii și a literaturii. E genul de moment care te inspiră să-ți schimbi viața, mizând pe creativitate și spirit artistic. Partea cea mai bună e că nu visezi cu ochii deschiși, ai șanse mari să-ți îndeplinești dorințele, mai ales dacă începi să iei lucrurile în serios. E posibil ca, în aventura ta, să obosești pe la jumătatea drumului. Mergi înainte și vei reuși!

Horoscop 22 mai 2018 Gemeni

Se anunță o zi extrem de obositoare, plină cu experiențe dintre cele mai diverse. Singura modalitate de a rămâne calm și motivat este de a înțelege că, indiferent de ceea ce faci, rezultatele se vor lăsa așteptate. Partea bună este că vei cunoaște o persoană care, pe nesimțite, se va strecura în sufletul tău. Chiar dacă ești într-o altă relație, tentația e pur și simplu prea mare. Și recompensa pe măsură. Ascultă-ți inima, deciziile în dragoste nu se iau după calcule precise.

Horoscop 22 mai 2018 Rac

Racii își jură că, de astăzi înainte, se vor concentra numai pe carieră, cel puțin până când vor câștiga o sumă consistentă de bani. Dacă ești unul dintre cei care mai mult plănuiesc decât acționează, mare atenție. Entuziasmul dispare după câteva ore și vei rămâne singur în fața obstacolelor. Să nu îți fie frică să apelezi la ajutorul unor colegi mai experimentați. Expertiza lor s-ar putea dovedi crucială pentru a merge mai departe pe drumul către succes. Lucrurile trebuie luate pas cu pas și, zi după zi, altfel nu se poate.

Horoscop 22 mai 2018 Leu

Pentru nativii din Leu o veste neaşteptată s-ar putea să le afecteze entuziasmul. Cineva apropiat - prieten sau rudă - va primi un diagnostic serios, iar asta vă va face să suferiţi. Şi, totuşi, nu cădeţi pradă emoţiilor, mai degrabă încurajaţi-l. Folosiţi-vă de optimismul care vă caracterizează şi daţi-i o mână de ajutor. Un sfat, o vorbă bună ar putea să răstoarne munţii. Şi vă va face şi pe voi să vă simţiţi mulţumiţi!

Horoscop 22 mai 2018 Fecioară

Clipe de seninătate pentru Fecioare. Viața curge lin, fără prea multe probleme, iar tu vei reuși să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Vei fi surprins de un gest drăguț al unui copil, care îți va face un cadou surprinzător. Mai spre seară afli că o persoană care ți-a făcut rău în trecut are probleme foarte mari. Deși ești tentat să te bucuri de situație, te gândești că nu ești genul de om care să se profite de răul altora. Ba, mai mult, îți trece prin cap că ai putea să ajuți...

Horoscop 22 mai 2018 Balanță

Oricât ai încerca să scapi, astăzi vei fi pus în fața unor alegeri. O persoană apropiată te va lua la o discuție serioasă și, dacă vei evita un răspuns sincer și tranșant, îți vei complica situația. Trebuie să dai dovadă de maturitate și să spui adevărul până la capăt, chiar dacă e neplăcut. Vei simți un sentiment de eliberare și vei putea să mergi mai departe cu conștiința curată.

Horoscop 22 mai 2018 Scorpion

Scorpionii se gândesc la tot felul de artificii pentru a face bani în plus, iar asta se dovedește a fi o sarcină grea. Pe lângă serviciu, care îți ocupă o mare parte din zi, va trebui să găsești surse alternative de venit. Partea bună e că o mică avere ți-a picat deja în mâini, motiv pentru care ai impresia că ești pe drumul cel bun. Te gândești să investești orice bănuț și să te abții de la cheltuieli, indiferent de cât de mult ți-ar dori.

Horoscop 22 mai 2018 Săgetător

Marți e o zi destul de grea pentru săgetători. Simți o senzație de oboseală, iar asta te pune pe gânduri. Realizezi că nu e normal să fii atât de epuizat, mai ales că această oboseală nu pare a fi cauzată de serviciu. E ceva diferit, aproape înspăimântător, iar mintea îți fuge imediat la diagnostice dintre cele mai grave. Nu e cazul să te panichezi, însă va trebui să mergi la un medic.

Horoscop 22 mai 2018 Capricorn

Capricornul este deopotrivă rușinat și mulțumit de gestul unui străin. Vei fi invitat din senin la o cafea, după care vor curge laudele la adresa ta. De ce, nici tu nu știi prea bine. Mai mult, persoana alături de care îți petreci ziua pare a avea un interes ascuns. Nu e vorba de iubire, dar nici de o simplă amiciție. Acest partener misterios pare a se bucura când îți face pe plac. Dacă te simți confortabil mergi înainte, s-ar putea să câștigi un prieten loial!

Horoscop 22 mai 2018 Vărsător

Tentațiile sunt peste tot, iar tu va trebui să reziști. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Așa e, pare misiune imposibilă, dar cu seriozitate vei reuși. Nu este cazul să-ți riști locul de muncă și proiectele la care ai lucrat atât de mult pentru câteva clipe de plăcere. Încearcă, pe cât posibil, să tranformi această energie în ceva productiv, care aduce bunăstare.

Horoscop 22 mai 2018 Pești

Mare atenție, e cuvântul de ordine al zilei. Este posibil să pierzi un lucru foarte important, precum cheile de la apartament sau cardul de credit. Trebuie să fii foarte concentrat pentru a evita o situație care te-ar putea pune pe drumuri zile întregi, în cel mai bun caz. O cafea tare și câteva clipe în care îți organizezi ziua ar putea face minuni. Ideea este să te analizezi în fiecare moment al zilei. Vei ajunge, ușor-ușor, să îți recapeți încrederea în tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 mai 2018. Bani nesperaţi şi o dragoste interzisă