Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 mai 2018. Bani, o cerere în căsătorie şi un cadou neaşteptat

Horoscop 20 mai 2018​. O zi perfectă pentru relaxare în propria locuinţă. Desigur, starea de lenevire nu vă va aduce rezultate productive, dar vă va oferi ceva mai valoros: linişte şi odihnă, lucruri de care nu aţi avut parte prea des în ultimul timp.

Horoscop 20 mai 2018. Bani, invidie şi un cadou neaşteptat
Horoscop 20 mai 2018. Bani, invidie şi un cadou neaşteptat - Observator.tv

Horoscop 20 mai 2018​. O zi perfectă pentru relaxare în propria locuinţă. Desigur, starea de lenevire nu vă va aduce rezultate productive, dar vă va oferi ceva mai valoros: linişte şi odihnă, lucruri de care nu aţi avut parte prea des în ultimul timp.

Bucuraţi-vă de acest timp liber, pentru a vă încărca energetic şi a începe o nouă săptămână de lucru cu entuziasm.

Horoscop 20 mai 2018 Berbec

Berbecul astăzi va fi prea vorbăreț. Dacă vă aflați în apropierea unui "spion", cu siguranță veți dezvălui informaţii incriminatoare de calitate despre dvs., despre rude sau colegi de la muncă. Pentru a nu crea probleme din cauza dorinţei voastre de a vorbi, încercați să direcționați orice dialog pe un canal neutru. Riscaţi altfel să spuneţi lucruri care vor fi folosite împotriva voastră în viitor. Secretele trebuie să rămână secrete, mai ales dacă şi dvs. aveţi câteva. 

Horoscop 20 mai 2018 Taur

Taurul în această zi îşi va ocupa timpul discutând despre fapta uneia dintre rudele apropiate. Într-adevăr, vestea este una care merită lăudată, motiv pentru care veţi face chiar o postare specială pe pagina dvs. de social media. Nu uitaţi însă de afacerile personale. În această zi veţi avea nevoie de o atenţie deosebită din partea partenerului de viaţă, mai ales pentru că vă gândiţi să organizaţi o cerere în căsătorie. Ascultați cu atenție cuvintele și sfaturile utile din partea acestei persoane.

Horoscop 20 mai Gemeni 

Gemeni se simt dezamăgiţi, din cauza faptului că duc o viaţă solitară. Oriunde mergeţi, întâlniţi doar persoane care nu vă inspiră şi nu vă animă starea de spirit. Apropo, dacă purtaţi vreun dialog cu unul dintre foştii parteneri, nu încercaţi să le dovediţi nimic, acest lucru ar fi inutil şi nu vă va aduce satisfacţie pe termen lung, ba chiar s-ar putea să regretaţi această laudă de sine de care nici dvs. nu sunteţi convins. Cel mai potrivit lucru pe care îl puteţi face este să aşteptaţi să treacă această zi, fără să plănuiţi prea multe activităţi. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă la portretul psihologic al persoanelor cu care v-aţi dori să comunicaţi.

Horoscop 20 mai Rac

Racul nu ar trebui să-și deschidă portofelul pentru a face o achiziție spontană în această zi. În primul rând, pentru dvs. acest lucru se va dovedi a fi prea costisitor și în al doilea rând, nu aveți nevoie de produs. Pentru a evita acest capriciu, amintiți-vă de lucrurile care reprezintă într-adevăr o prioritate pentru dvs. Deci, dacă strângeţi bani pentru o mașină nouă, ar merita să riscați să pierdeți banii din cauza achizițiilor nerezonabile?

Horoscop 20 mai Leu

Leul ar trebui să dea dovadă de tact atunci când pregătește un discurs pentru persoana iubită. Ei nu vor fi de acord cu proiectul propus până când nu vor vedea cum îi ajută. Sarcina dvs. este să faceţi tot ce e în puterea dvs. pentru a avansa motivația potrivită. Da, nu va fi ușor, dar puteți să apelați la toată ingeniozitatea dvs. naturală și, cu siguranță, veți trece peste această situaţie, iar lucrurile se vor aşeza în favoarea dvs.

Horoscop 20 mai 2018 Fecioară

Fecioara va avea parte de o surpriză din partea jumătăţii sale, mai exact, va primi un cadou neaşteptat. Când îl veţi deschide, veţi vedea că în spatele ambalajului este exact ceea ce v-aţi dorit de foarte multă vreme, dar este un obiect foarte costisitor, pentru care partenerul dvs. nu are posibilitatea financiară de a-l achiziţiona. Indiferent de acest lucru, nu încercaţi să îl faceţi să se simtă prost pentru că a decis să cheltuiască banii pentru a vă face aduce bucurie, doar spuneţi „mulţumesc” şi apreciaţi gestul.

Horoscop 20 mai 2018 Balanţă

Ușoară tristețe și o mică supărare pentru Balanţă astăzi. Veți observa cum cel mai bun prieten începe să construiască o relație cu persoana pe care i-aţi prezentat-o recent. Vă simţiţi singur din cauza problemelor dvs. amoroase şi consideraţi că era mai bine când petreceaţi timpul doar voi doi. Invidia vă poate afecta starea emoțională, ceea ce înseamnă că trebuie să scăpați de acest sentiment insidios cât mai curând posibil. Bucuraţi-vă pentru reuşita amoroasă a celui mai bun prieten și doriţi-le numai bine.

Horoscop 20 mai Scorpion

Scorpionii au parte de o zi de grădinărit, indiferent că îşi doresc sau nu. Munca pe care va trebui să o faceţi la insistenţa unei rude mai în vârstă are loc într-o livadă. Dacă vă simţiţi cu adevărat incomod să faceţi treaba folosindu-vă mâinile, încercaţi să automatizaţi munca, mergând la un magazin cu ustensile pentru a achiziţiona o maşinărie care să lucreze pământul în locul dvs. Astfel, nu doar că veţi termina treaba mai repede şi mai uşor, dar maşinăria o va ajuta pe viitor şi pe ruda dvs.

Horoscop 20 mai Săgetător

Săgetătorul îşi petrece duminica într-o locație destul de incomodă. Veți fi obligați să însoţiţi un membru senior al familiei dvs. la un eveniment cultural. Datorită diferenței mari de vârstă, dvs. vă veţi plictisi teribil în acest loc, dar ruda dvs. se va simţi foarte bine. Dacă ţineţi mult la această persoană, încercați să vă ascundeți iritarea în orice fel puteți. Spuneţi "Este drăguț" de fiecare dată şi nu vă arătaţi indignarea, altfel o veţi face să se simtă prost.

Horoscop 20 mai 2018 Capricorn

Capricornii îşi vor petrece ziua făcând diferite reparații. Totul va începe când veţi decide să mutaţi lucrurile prin casă şi veţi observa câte defecte ascund acestea. Va fi nevoie de multă muncă, care va dura câteva săptămâni dacă nu găsiți parteneri de încredere. Încercaţi totuşi să apelaţi la vreo rudă sau, de ce nu, la cel mai bun prieten.

Horoscop 20 mai 2018 Vărsător 

Vărsătorul este lipsit de logică în această zi. În primul rând, refuzaţi să folosiţi gps-ul pentru a realiza ruta unei călătorii cu familia şi veţi sfârşi prin a alege un traseu complet greşit. Seara veţi dori să-l ajutaţi pe unul dintre copii la teme, dar nu veţi face decât să-l băgaţi mai rău în ceaţă. Aveţi noroc pentru că daţi dovadă de un farmec natural incredibil, mai ales când vine vorba de ieşit din situaţii tensionate, motiv pentru care veţi fi iertat pentru aceste greşeli.

Horoscop 20 mai Peşti 

Peştii vor face cunoştinţă cu un nou vecin. Această persoană, foarte atractivă, se va arăta dornică de discuţia pe care o purtaţi şi veţi fi fascinaţi de carisma lor naturală. Din păcate, această persoană se va dovedi obositoare, mai ales că, devenind interesată de dvs, nu va ezita să vă deranjeze cu vizitele din diferite pretexte. Aşteptaţi-vă să fiți vizitat de nenumărate ori în această zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscop 20 mai 2018. Bani, o cerere în căsătorie şi un cadou neaşteptat