Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste

Horoscop 22 septembrie 2020. Se anunță o zi frumoasă, dar complicată, în special pe plan sentimental. Iar unele zodii o vor simți pe propria piele.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 14:14

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 22 septembrie 2020 - iStock / Getty Images
  • Vărsătorii ar putea să trăiască o nouă poveste de dragoste
  • Nativii din zodia Taur, sfătuiți să nu ia decizii la cald

Horoscop 22 septembrie 2020 Berbec

Berbecii ar putea simți un sentiment de împlinire din ajutorul necondiționat acordat unei persoane dragi. Instinctul le spune că este mai importantă contribuția lor în lume decât propriile interese și plăceri, iar asta e o sursă inepuizabilă de satisfacție personală. De fapt, nativii din Berbec tânjesc după un scop către care să-și canalizeze energia, iar acum au o primă impresie despre cum ar putea arăta acesta.

Horoscop 22 septembrie 2020 Taur

Taurii sunt un mic butoi cu pulbere, iar emoțiile resimțite pe plan sentimental sunt dintre cele mai puternice. În astfel de momente se pot întâmpla multe lucruri, unele extraordinare, iar altele mai puțin plăcute sau chiar cu efecte majore pe viitor. Un sfat bun ar fi să lași presiunea să dispară, încetul cu încetul, iar abia apoi să iei decizii.

Horoscop 22 septembrie 2020 Gemeni

Gemenii ar putea da peste o persoană nu tocmai plăcută, așa că ar fi bine să fii ferm și să tai răul de la rădăcină. Nu oferi nimănui ocazia să devină răutăcios fără motiv, doar de dragul de a stârni orgolii. Spune elegant, clar și răspicat ceea ce crezi și lasă-i să vorbească la pereți. Stilul tău va atrage respectul celor din jur și vei fi apreciat pentru modul în care gestionezi situațiile cu potențial de conflict.

Horoscop 22 septembrie 2020 Rac

Nu tresări dacă cineva îți dă niște vești dezamăgitoare azi. În sinea ta, probabil știai că o să vină. Și dacă nu erai pregătit suficient pentru a face față acestei vești cu ușurință, nu te îngrijora de cum vor evolua lucrurile. În schimb, concentrează-te pe lucrurile mici în legătură cu care poți face ceva. Sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a ușura vestea. Nu dramatiza. Adună-te și mergi mai departe.

Horoscop 22 septembrie 2020 Leu

Spre surprinderea ta, finanțele încep să își revină la locul lor. Asta e o veste bună, dar nu înseamnă că te poți întoarce la obiceiurile de cumpărături și să nu ții evidența costurilor. Acum că ai totul sub control, nu renunța! Te-ai obișnuit să duci o viață cu cureaua strânsă și încă mai ai multe de învățat despre cum să gestionezi această tactică. Continuă și vei fi foarte mândru de economiile pe care le vei face în câteva luni.

Horoscop 22 septembrie 2020 Fecioară

Un efort de grup este cel mai bun efort azi. Dacă vrei rezultate, vei avea nevoie de ajutorul oamenilor care pot face asta. Colaborează cu oamenii care știu ce fac, chiar dacă nu sunt persoanele tale favorite din lume. Nu trebuie să îți faci prieteni, este vorba despre a face progrese într-unul din țelurile tale din viață. Ceilalți îți vor da toate detaliile care fac o impresie bună la final. Ai încredere în judecata lor.

Horoscop 22 septembrie 2020 Balanță

Ai spus de curând ceva ce astăzi îți poate lăsa un gust amar, dar ceilalți nu au urme de îndoială în ceea ce te privește. Nu au existat ranchiuni, așa că trebuie să vă faceți o favoare și să uitați de neplăcerea care a avut loc. Concentrați-vă pe viitor. Au uitat deja totul despre asta, deci ce zici să faci același lucru? Vinovăția nu te va duce acolo unde trebuie să mergi.

Horoscop 22 septembrie 2020 Scorpion

Astăzi ar trebui să fie o zi bună, mai ales dacă intenționați să urmăriți progresul cuiva. E mult mai departe decât v-ați așteptat și vă va încălzi inima să vedeți cum avansează. Cu toate acestea, detaliile referitoare la un proiect ar putea să vă scape chiar acum dacă nu acordați atenție mărită. Ar trebui să cereți altcuiva să vă verifice din nou munca. Îi va oferi oportunitatea de a se simți util și vă va ajuta să știți ce să aveți grijă pentru data viitoare.

Horoscop 22 septembrie 2020 Săgetător

Ceea ce ați așteptat este pe cale să vă vină în cale, dar nu trebuie să lăsați pe alții să vadă cât de fericiți sunteți în legătură cu asta! Joacă-te complicat și rece. Asigurați-vă că nu vă grăbiți în fața tuturor celorlalți pentru a smulge această oportunitate din mâinile lor! A fi prea dornic te va dezavantaja. Urmați exemplul altor oameni și vă veți găsi într-o poziție foarte avantajoasă. Răbdarea ta va da roade mari.

Horoscop 22 septembrie 2020 Capricorn

Marți, nativii zodiei Capricorn tind să aibă mari așteptări de la persoanele apropiate. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te entuziasmezi foarte tare, pentru că este posibil ca o promisiune care ți-a fost făcută să nu poată fi dusă la îndeplinire. Încearcă să treci rapid peste acest episod, lucrurile nu sunt atât de rele cum par. Vei devedea că, în scurt timp, vei primi vești bune, spune horoscopul. În plan profesional, un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te va surprinde cu o propunere inedită.

Horoscop 22 septembrie 2020 Vărsător

Astăzi, unii Vărsători riscă să își asume ceva ce nu ar trebui. O cerere primită de la cineva cunoscut riscă să îți strice ziua. Sfatul astrelor pentru tine este să eviți să te implici în situații incerte, să faci promisiuni pe care nu știi dacă le poți onora. În plan amoros, este foarte posibil să întâlnești o persoană specială cu care să vrei să începi o nouă poveste de iubire. Nu te sfii să faci primul pas. Fericirea poate fi la gest distanță.

Horoscop 22 septembrie 2020 Pești

Pentru nativii zodiei Pești, este o zi fără evenimente speciale. După serviciu, poți lenevi acasă sau poți ieși cu prietenii în oraș. Ar trebui să reînveți cum să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Prea multă agitație strică, iar problemele nu se vor rezolva dacă ești tot timpul stresat. În plan sentimental, se anunță clipe interesante, pregătește-te sufletește!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste