Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 decembrie 2020. Surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite

Horoscop 23 decembrie 2020. Astrologii aduc surprize frumoase în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului, astăzi.

de Redactia Observator

la 22.12.2020, 14:17

Horoscop 23 decembrie 2020
Horoscop - Shutterstock
  • Nativii Berbec îşi petrec ziua în compania unei persoane speciale
  • Racii trebuie să fie cooperanţi

Horoscop 23 decembrie 2020 Berbec

Nativii Berbec îşi petrec ziua în compania unei persoane extrem de speciale, într-un cadru familial. Bucuraţi-vă de perioada Sărbătorilor, împodobiţi bradul (dacă nu aţi făcut-o deja) şi umpleţi coşul cu merinde pentru colindătorii care îşi vor face apariţia. Atmosfera caldă vă va aduce multă bucurie şi vă va reîncărca bateriile pentru viitor.

Horoscop 23 decembrie 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului îşi fac deja planuri de vacanţă. Pregătiţi-vă temeinic, dar nu uitaţi să aveţi mare grijă şi de sănătatea voastră. Îmbrăcaţi-vă adecvat şi beţi multe lichide, mai ales că luna decembrie e binecunoscută pentru răceli. Discutaţi cu cei dragi, cu persoana iubită în cazul în care nu sunteţi încă siguri unde să vă petreceţi vacanţa, sfătuiţi-vă şi cu siguranţă veţi face alegerea potrivită.

Horoscop 23 decembrie 2020 Gemeni

Nimic nu le poate strica bunadispoziţie Gemenilor. FIţi înţelegători, blânzi şi răbdători cu cei dragi, indiferent de situaţie. Spre seară aţi putea pregăti o masă festivă pentru câţiva prieteni sau pentru familie, mai ales dacă aveţi un anunţ important de făcut chiar înainte de Crăciun. Cei prezenţi se vor bucura nespus de veştile primite. 

Horoscop 23 decembrie 2020 Rac

Racii trebuie să fie cooperanţi, altfel ar putea avea de pierdut. Dacă un anumit lucru vă macină cel mai bine ar fi să vorbiţi cu cei apropiaţi. Un sfat poate fi de folos în această perioadă. Astrologii vă recomandă să fiţi sinceri, deschişi şi să evitaţi situaţiile tensionate, mai ales în plan amoros. Spre seară aveţi parte de linişte şi relaxare.

Horoscop 23 decembrie 2020 Leu

Leul, pe 23 decembrie, din anumite motive, face tot posibilul să îndepărteze persoanele din jurul său. Tristeţea te cuprinde inevitabil, din cauza unui eşec personal, însă ai doar nevoie de timp să-ţi lingi rănile şi apoi te vei întoarce în forţă. Oricum, cei care te cunosc îşi vor da seama că e ceva în neregulă cu tine de te porţi aşa cu ei, însă încearcă să te controlezi, pentru că sunt multe persoane sensibile în jurul tău, pe care ai putea să le răneşti cu comportamentul tău.

Horoscop 23 decembrie 2020 Fecioară

Fecioara înregistrează azi un succes răsunător. După încă o zi de tachinări cu priviri persistente, care durează de prea mult timp, o anumită persoană va fi în sfârșit gata să se spună farmecului tău. Dacă nu sunteți atașat de altcineva și sunteţi interesați, fiți pregătiți de o aventură spumoasă. Nu vă mirați dacă odată ce se întâmplă, niciunul dintre voi nu se poate opri. Mergi cu valul cât se poate.

Horoscop 23 decembrie 2020 Balanță

Balanța trebuie să ştie că azi este înzestrată cu farmec, abilitatea de a convinge și o atracție absolut ilegală. Nu este surprinzător că alții consideră că aceste calități sunt irezistibil de atractive. Însă trebuie să fii atent în ce direcție ai farmecul. La urma urmei, știi cât de puternic este. Poate că este bine să îndepărtați mai mulți admiratori care v-au confundat prietenia cu flirtul.

Horoscop 23 decembrie 2020 Scorpion

Scorpionul află azi că sentimentele sunt la fel de adânci ca oceanul. Ele vin şi pleacă, exact ca valurile, dar unele rămân, exact ca o apă calmă. Trebuie să identifici persoanele pentru care trebuie să îţi ajustezi sentimentele, pentru că altfel o să te trezeşti că investeşti sentimente în persoanele din jurul tău şi nu primeşti decât dezamagire.

Horoscop 23 decembrie 2020 Săgetător

Miercuri, nativii zodiei Săgetător trebuie să fie calmi și înțelegători. Încearcă să-ți petreci ziua departe de colegi, probleme legate de serviciu și să stai mai mult cu prietenii şi cei dragi din familie. Este o zi cu multe surprize în dragoste pentru unii nativi şi multă bucurie în familie. Este o perioadă perfectă pentru a sărbători alături de familie şi pentru a depăna amintiri frumoase.

Horoscop 23 decembrie 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt foarte creativi, au tot felul de idei năstrușnice care se pot materializa în lucruri incredibile. În fiecare moment găsești o rezolvare şi nimic nu îți va putea strica buna dispoziţie. Ai o energie pozitivă, molipsitoare, iar la serviciu s-ar putea să fii avansat sau să primești o primă substanțială. În plan sentimental, şansele de a-ți întâlni marea dragoste sunt mari. Depinde doar de tine şi de curajul de care vei da dovadă.

Horoscop 23 decembrie 2020 Vărsător

Pentru unii nativi ai zodiei Vărsător ziua de miercuri va fi una destul de dificilă, în care vor trebui să pună umărul pentru a-și scoate prietenul dintr-un necaz. Amintește-ți că și tu ai avut nevoie de ajutor, așa că nu îi lăsa baltă pe cei dragi atunci când dau de greu. Folosește-ți energia și resursele pentru a rezolva o astfel de situaţie. Dacă nu va fi nevoie de un ajutor financiar, măcar fii aproape cu sfaturi şi vorbe bune. Seara va fi una liniștită.

Horoscop 23 decembrie 2020 Pești

Peştii vor fi în centrul atenţiei, totul le iese exacr cum își doresc, astfel că au ocazia să le ceară şefilor o mărire de salariu. Astăzi, înscrii succes după succes. Întâlnești o persoană influentă care îți va deschide noi uși pentru a avansa în carieră. În plan sentimental, vei avea parte de declarații frumoase de dragoste de la un admirator secret. Dacă ești singur, sfatul astrelor pentru tine este să ai curaj și să dai îi dai o șansă. S-ar putea să ai parte de o surpriză incredibilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 decembrie 2020. Surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite