Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 septembrie 2020. Înţelegere, respect şi dovadă de prietenie

Horoscop 23 septembrie 2020. Astrologii vin cu veşti bune şi surprize frumoase din punct de vedere sentimental pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 22.09.2020, 12:34

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Nativii zodiei Capricorn sunt foarte activi.
  • Pești riscă să se consume preluând și împovărându-se cu problemele prietenilor.

Horoscop 23 septembrie 2020 Berbec

Sunteţi emoţionaţi ori nerăbdători astări să începeţi munca pentru un proiect nou, inedit, care poate aduce multe beneficii companiei în care lucraţi. Daţi dovadă de profesionalism şi devotament, iar şefii vor observa, aprecia şi recompensa atitudinea voastră cu un bonus salarial ori cu o mărire/avansare.

Horoscop 23 septembrie 2020 Taur

Trebuie să înţelegeţi că uneori egoismul înseamnă să vă gândiţi mai mult la voi, decât la cei din jur, iar uneori nu este deloc greşit. Trebuie să învăţaţi să spuneţi şi "nu", mai ales atunci când nu vă doriţi să faceţi cu adevărat un lucru. Aveţi curaj pentru a vă susţine opinia, altfel veţi fi într-o constantă dezamăgire. Faceți ceea ce trebuie să faceți cât mai repede posibil, pentru a vă putea petrece o parte din zi explorând lucruri care vă interesează.

Horoscop 23 septembrie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni se pregătesc pentru o perioadă dificilă dar frumoasă din punct de vedere emoţional. Veţi avea parte de schimbări drastice în dragoste, veţi avea ocazia să spuneţi verde-n-faţă ce simţiţi, ce vă doriţi, ce aşteptări aveţi şi cum vedeţi viitorul în 2. Dacă discuţia este productivă, iar dorinţele sunt aceleaşi de fiecare parte, vă puteţi linişti, căci semnele sunt bune. 

Horoscop 23 septembrie 2020 Rac

Să faci parte dintr-un grup nu înseamnă nimic dacă nu te implici cu adevărat. Ești genul de persoană care contribuie cu tot ce poate, ori preferi să rămâni în umbră, în speranța că nimeni nu va apela la tine pentru ajutor? Dacă nu vrei cu adevărat să fii implicat, atunci fă-ți un bine și caută-ți un colectiv care te poate activa și poate scoate la suprafață toate calitățile minunate pe care le ai. Nu mai aștepta ca ceilalți să facă prima mutare. Ia atitudine și implică-te.

Horoscop 23 septembrie 2020 Leu

O prietenie veche ar putea trece într-o nouă fază. Cineva din trecutul tău s-ar putea întoarce în viața ta, iar asta de bucură nespus. Viziunea acestei persoane asupra lumii este unică și ți-a lipsit în tot acest timp, așa că e normal să te bucuri de reluarea legăturii. Nu îi reproșa că a dispărut. Oamenii vin și pleacă. Sărbătorește-l pe cel care se întoarce la tine!

Horoscop 23 septembrie 2020 Fecioară

O prietenie veche ar putea trece într-o nouă fază. Cineva din trecutul tău s-ar putea întoarce în viața ta, iar asta de bucură nespus. Viziunea acestei persoane asupra lumii este unică și ți-a lipsit în tot acest timp, așa că e normal să te bucuri de reluarea legăturii. Nu îi reproșa că a dispărut. Oamenii vin și pleacă. Sărbătorește-l pe cel care se întoarce la tine!

Horoscop 23 septembrie 2020 Balanță

Aceasta va fi o super zi. Dacă ești într-o dispoziție de flirt, nu vei avea nicio problemă să atragi privirea cuiva fermecător. Dar dacă sunteți într-o dispoziție mai liniștită, veți avea tot timpul de care aveți nevoie pentru a vă îndepărta de agitație, pentru a găsi consolarea pe care o căutați. Dorințele tale vor fi respectate, speranțele tale vor fi îndeplinite și așteptările tale vor fi depășite.

Horoscop 23 septembrie 2020 Scorpion

Este adevărat că ziua de astăzi nu va fi exact cum te aștepți, plină de exaltare și aventură, dar nici nu te vei plictisi! Glumele unui prieten sau coleg de serviciu se dovedesc a fi foarte distractive, deși nu veți avea un rol direct în ele. S-ar putea să fii un membru pasiv al audienței, dar râsele și aplauzele tale vor fi importante pentru a menține toată distracția. De asemenea, vă aflați în starea de spirit potrivită pentru a vă uita în jurul vostru într-un mod cu totul nou.

Horoscop 23 septembrie 2020 Săgetător

Este important pentru tine să fii iubit de prietenii tăi, dar asigură-te că nu compromiți cine ești cu adevărat pentru a-i face fericiți. Fă un bilanț al unei prietenii care te frustrează în ultima vreme. Vă cere prea mult? S-ar putea să fie timpul să aveți o discuție sinceră, din inimă. Ei trebuie să înțeleagă că, dacă nu te simți liber să fii cine ești, nu poți fi cel mai bun prieten care poți fi. Acest tip de onestitate este răcoritor. De asemenea, este necesar să păstrezi lucrurile sănătoase în viața ta.

Horoscop 23 septembrie 2020 Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt foarte activi. Ești plin de energie şi gata să îți asumi riscuri. Sfatul astrelor pentru tine este să nu faci compromisuri dacă ți se face o propunere care nu îți este pe plac. Mergi pe instinct și fă ceea ce simți. În plan sentimental, dacă ești singur astăzi sigur nu îți vei găsi jumătatea. Ai răbdare, în curând va ieși soarele și pe strada ta. 

Horoscop 23 septembrie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de miercuri poate fi una destul de dificilă. Ești invidiat de foarte multe persoane și vei fi subiectul bârfelor. Vor fi aduse în discuţie subiecte pe care nu le vrei știute, iar asta te enervează și te agită la maxim. În plan financiar, aveți grijă la cheltuieli. Dacă mergi la cumpărături, fă bine calculele înainte, ca să nu riști să rămâi fără bani în portofel. Seara, o veste neașteptată îți redă speranța unui viitor frumos din punct de vedere profesional.

Horoscop 23 septembrie 2020 Pești

Miercuri, nativii zodiei Pești riscă să se consume preluând și împovărându-se cu problemele prietenilor. Horoscopul te avertizează să nu te implici în chestiuni care nu te privesc. În plan persoanl, dacă ai planuri de viitor cu jumătatea ta, e timpul să le pui în aplicare. Perioada imediat următoare este perfectă pentru astfel de decizii. Bucură-te de viață și mergi cu încredere înainte. Vei reuși să faci tot ce îți propui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 septembrie 2020. Înţelegere, respect şi dovadă de prietenie