Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 august 2018. Surpriză uriașă, bani și o nouă poveste de dragoste

Horoscop 24 august 2018. Zi plină de evenimente. În dragoste lucrurile trec de la o extremă la alta, iar pe plan profesional se anunță promovări sau măriri de salariu.

Horoscopul zilei de 24 august 2018
Horoscop 24 august 2018 - Observator

Horoscop 24 august 2018. Zi plină de evenimente. În dragoste lucrurile trec de la o extremă la alta, iar pe plan profesional se anunță promovări sau măriri de salarii.

Cei care-și vor păstra calmul în fața provocărilor vor câștiga lecții prețioase de viață, chiar dacă importanța acestora nu este pe deplin înțeleasă pe moment. Vor fi și incursiuni în trecut, sentimente de nostalgie sau reîntâlniri cu foști colegi de liceu. 

Horoscop 24 august 2018 Berbec

Berbecii au impresia că trăiesc această zi ca în filmele de acțiune. Totul se desfășoară cu o viteza incredibilă, iar evenimentele te poartă prin tot felul de locații neobișnuite. Nu e cazul să te îngrijorezi, vei face față cu brio. Abia spre seară vor veni câteva momente de liniște, în care le vei povesti celor dragi prin ce ai trecut. E o zi cu adevărat memorabilă, îți vei aduce aminte cu drag de ea peste ani.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 24 august 2018 Taur

Taurii petrec toată ziua așteptând ca partenerul de viață să își dea seama ce greșeală a făcut. O discuție aprinsă dintre voi a lăsat urme adânci, chiar dacă știi cu siguranță că ai avut dreptate. Lucrurile se vor așeza abia atunci când jumătatea ta va realiza că e mai bine să recunoască evidența, decât să persiste într-o atitudine defensivă, doar de dragul orgoliului. Va veni și acest moment însă, până atunci, încearcă să nu pui gaz pe foc.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 24 august 2018 Gemeni

Problemele cu care te confrunți te-ar putea arunca într-o stare de iritare și nervozitate, așa că ar fi bine să faci tot posibilul pentru a-ți păstra echilibrul mental. În plus, sunt lucruri importante de făcut, în familie, și nimeni nu vrea alături o persoană care se plânge constant și vede numai partea goală a paharului. Folosește-ți energia într-un mod constructiv, vei avea mult mai multe de câștigat. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 24 august 2018 Rac

Astăzi, Racii îşi vor aduce aminte de lucruri nu foarte plăcute din trecutul lor. De multe dintre ele, se vor simţi chiar jenaţi. Îşi vor aminti chiar şi poreclele tuturor prietenilor din şcoală, cei cu care glumeaţi mereu. Apoi, vă va veni o idee. Veţi vrea să organizaţi o reuniune cu toţi "nebunii" clasei şi, cu ajutorul internetului, veţi reuşi să atingeţi cu succes acest obiectiv. Seara, va avea loc întâlnirea cu vechii tovarăşi din şcoală.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 24 august 2018 Leu

Leii ar trebui să-şi petreacă ziua departe de pereţii prăfuiţi ai biroului. Odată ziua de lucru terminată, mergi în inima naturii. Nativii acestei zodii ar trebui să-şi invite prietenii să i se alăture. Cei care se poartă frumos cu Leii sunt cei mai bineveniţi. Este cel mai bun moment să începi o relaţie de iubire. Cei care se află în gândul lor vor accepta imediat să meargă la acestă ieşire în natură. Veţi începe o nouă relaţie şi veţi fi fericiţi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 24 august 2018 Fecioară

Nativii acestei zodii sunt sfătuiţi să nu bage în seamă astăzi zvonurile. Trebuie să asculte doar informaţiile confirmate. Dacă veţi fi afectaţi de aceste zvonuri, familiile lor vor distruse. Partenerii de viaţă nu îi vor ierta niciodată. Aşa că, cel mai bun lucru pentru astăzi este să evitaţi bârfele.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 24 august 2018 Balanță

Balanţele vor pune mare accent, astăzi, pe corectitudine în timpul unui dialog cu membri familiei. Rudele vă vor susţine în decizia pe care sunteţi pe cale să o luaţi şi anume aceea de a vă muta singuri. Rămâne totuşi de stabilit când şi cum se va produce această schimbare majoră din viaţa voastră, dar şi modul prin care veţi putea finanţa această mutare. O astfel de decizie importantă trebuie discutată întotdeauna cu familia. Nu luaţi decizii singuri.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 24 august 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi, astăzi, un pic melancolici şi se vor întrista din cauza faptului că vara este pe cale să se încheie. Încercaţi să vă reveniţi, să fiţi practici şi să nu plângeţi după zilele călduroase de vară. Pentru a vă recâştiga echilibrul, încercaţi să faceţi o plimbare, în afara oraşului, în mijlocul naturii. O astfel de deconectare de la viaţa cotidiană vă va ajuta să eliminaţi stresul, oboseala şi vă va ajuta să vă recâştigaţi echilibrul psihic. Şi pentru că totul merge spre bine, încercaţi să nu fiţi singuri. Invitaţi prieteni şi rude pentru a vă bucura de natură împreună.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 24 august 2018 Săgetător

Pentru Săgetători, acest sfârşit de săptămână nu reprezintă un motiv special de îngrijorare. Astăzi vă veţi concentra pentru o muncă productivă, iar rezultatele efortului depus vă va satisface pe deplin. De îndată ce veţi termina proiectul la care aţi muncit din greu, laudele şefilor nu vor întârzia să apară. Astrele arată că Săgetătorii au mari şanse ca astăzi să primească o mărire de salariu sau o promovare la locul de muncă. Toate aceste lucruri bune vă va încuraja să munciţi mai mult şi să vă concentraţi pe proiectele viitoare.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 24 august Capricorn

Astăzi, Capricornii vor avea o zi grea la muncă. Chiar de dimineaţă primiţi vestea că trebuie să duceţi la capăt un proiect dificil şi important şi că trebuie terminat cât mai repede. Veţi face munca cea mai grea, pentru că colegul cu care ar trebui să lucraţi în echipă fie este plecat, fie nu are chef să participe. Aşa că riscaţi să lucraţi până seara, târziu. Nu fiţi însă dezamăgiţi, spune horoscopul! La final, veţi primi toate aprecierile pe care le meritaţi, iar şefii voştri vor realiza că sunteţi persoana de bază în această echipă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 24 august Vărsător

24 august este, pentru Vărsători, o zi cu adevărat romantică! Persoana iubită vă va face o surpriză şi veţi avea parte de o seară excelentă. Ar fi bine să pregătiţi şi voi, la rândul vostru, o surpriză pentru jumătatea voastră, recomandă horoscopul. Nu contează cât veţi cheltui, gestul vostru merită toţi banii. Veţi vedea că această surpriză pe care o veţi pregăti va provoca un efect de nepreţuit!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 24 august Peşti

Mare atenţie la job astăzi, pentru Scorpioni. Chiar dacă vă gândiţi deja la weekend, ar fi bine să vă concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi de finalizat şi să le duceţi neapărat la capăt. Dacă veţi fi capricioşi sau leneşi, riscaţi să aveţi un conflict cu şefii. Evitaţi conversaţiile lungi la telefon cu rudele ori prietenii, jocurile online, nu pierdeţi vremea pe reţelele de socializare şi nu faceţi pauze lungi astăzi, avertizează horoscopul! Ar fi păcat să atrageţi asupra voastră mânia unui şef, care ar putea avea efecte de lungă durată.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 august 2018. Surpriză uriașă, bani și o nouă poveste de dragoste