Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 februarie 2019. Adevăr dureros în dragoste și un mesaj subtil

Horoscop 24 februarie 2019. Zodiile care caută dragostea cu orice preț vor plăti scump pentru ea. E timpul pentru a investi mai mult în propria persoană, nu în scenarii dintre cele mai fanteziste.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 13:42

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 februarie 2019 - Observator

Horoscop 24 februarie 2019. Zodiile care caută dragostea cu orice preț vor plăti scump pentru ea. E timpul pentru a investi mai mult în propria persoană, nu în scenarii dintre cele mai fanteziste.

Pentru a ajunge la ținta dorită trebuie pași mici, făcuți cu răbdare, dar zilnic. Doar așa se pot îndeplini dorințele, nu așteptând miracole.

Horoscop 24 februarie 2019 Berbec

Berbecii descoperă o nouă pasiune, care le acaparează total atenția. Se văd făcând acest lucru pe viitor și atrăgând atenția persoanelor din jur, în special a celor cu un fizic irezistibil. Deși nu estea cea mai bună metodă de agățat, îi ajută să se relaxeze și să-și recâștige încrederea în propriile forțe. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la un membru al familiei care a trecut prin dificultăți enorme.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 24 februarie 2019 Taur

Pentru Tauri, ziua se scurge liniștit până la primirea unui mesaj cu subînțeles. Nu, persoana respectivă nu se plictisește, ci încearcă să atragă atenția fără a-și expune sentimentele. E rândul tău acum să faci următoarea mișcare. Fii hotărât și încearcă-ți norocul, astrele sunt în favoarea ta. Și, în plus, tocmai ai primit undă verde, de Ziua Îndrăgostiților! 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 24 februarie 2019 Gemeni

Gemenii nici nu vor să audă de treabă sau probleme. Vor doar mâncare bună, filme dintre cele mai interesante și, dacă se poate, o petrecere pe seară. Curățenia și ordinea mai pot aștepta, nu au intrat zilele în sac. E o modalitate perfectă de a petrece weekendul alături de cei dragi. Odată reîncărcate bateriile, va veni și momentul pentru a trece la acțiune. Atenție, însă, la excese. 

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 24 februarie 2019 Rac

Racii caută suflete pereche, în loc să-și vadă de treaba lor. Ca de obicei, în dragoste găsești persoana potrivită exact atunci când nu o cauți. E momentul pentru a investi mai mult timp în propriile interese, nu în alți oameni. Jumătatea va veni exact atunci când nativii din zodia Rac vor fi pregătiți pentru ea. Între timp mai sunt multe altele de făcut.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 24 februarie 2019 Leu

Leii trebuie să evite astăzi schimbările majore, fie că sunt doar nişte renovări prin casă. Există riscul ca modificările să îi dea peste cap în cazul unor situaţii limită care cer rezolvări rapide şi la îndemână. Este mult mai bine să-şi folosească timpul liber pentru a elabora planuri bine puse la punct. Recomandarea ar fi să vă focusaţi asupra celor din jur, să pregătiţi o masă în familie sau o ieşire cu prietenii. Puteți chiar să încercați o schimbare de look, cu care aţi putea face şi ceva noi cuceriri.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 24 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele simt nevoia să fie sincere. Există o mare probabilitate să apară un conflict cu cineva drag. Este important să vă opriți în timp, înainte ca această dispută să se lase cu regrete. Ziua de duminică are şi partea ei bună. Norocul le surâde acestor nativi la capitolul bani. O sumă mică investită la un moment potrivit s-ar putea transforma într-un câştig fabulos. Puteți primi, de asemenea, un cadou valoros.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 24 februarie 2019 Balanță

Balanţele ar putea fi ţinta geloziilor astăzi. Trebuie să evite întâlnirile stabilite în ultim moment pentru a nu da nas în nas cu cei invidioşi. Este recomandat să-şi petreacă mai mult timp în mijlocul familiei, ca să se încarce cu optimism pentru toată săptămâna viitoare. Seara, există o șansa să faceţi o mică achiziție la care aţi visat de multă vreme.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 24 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii trebuie să renunţe la griji şi să aibă grijă pe ce îşi consumă timpul liber, lăsând problemele de la muncă pentru ziua de luni. Se pot bucura de o zi liniştită de duminică, să îşi reia un hobby mai vechi sau chiar să plece într-o scurtă escapadă. Seara îi surprinde cu o atmosferă romantică, în care declaraţiile de dragoste vor fi mai sincere decât oricând.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 24 februarie 2019 Săgetător

Sagetătorul nu ar trebui să-şi petreacă duminica cu dispute familiale. Orice ceartă este ușor de evitat dacă zâmbești şi menţii o atitudine pozitivă. Chiar dacă sunteţi provocat, ignoraţi personajul. Alternativ, puteți petrece această zi în afara agitaţiei de zi cu zi. De exemplu, organizați o excursie la munte și invitați prietenii să vă alăture. O zi pe pârtie sau un pahar de vin fiert şi aerul muntelui poate fi exact ce îţi doreşti. Seara, vă recomandăm să vă îndreptaţi atenţia spre o relaxare totală, în compania oamenilor care vă iubesc.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 24 februarie 2019 Capricorn

Capricornii își vor aminti mult timp evenimentele din această duminică. Probabilitatea unor întâmplări surprinzătoare în destinul tău personal este foarte mare. De exemplu, este foarte posibilă reîntâlnirea cu un fost partener de căsătorie sau o persoană pe care ai considerat-o mult timp un troferu de neobţinut. A doua jumătate a zilei, cel mai probabil, va trece mult mai normal. Puteți să vă faceţi planuri de viață, să discutați cu membrii familiei, să vă reînnoiți garderoba sau să vă pregătiți pentru o nouă săptămână de lucru.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 24 februarie 2019 Vărsător

Vărsătorul astazi ar trebui să fie foarte atent la sănătate. Există riscul unei afecțiuni cronice, aşa că o vizită la medic în cursul zilei de luni poate fi o idee foarte bună. Un virus sau o infecție este posibil să fie cauza bolii dumneavoastră. Nu sunt prevăzute alte probleme pentru ziua de azi. Însă, dacă starea dvs. de sănătate se dovedește a fi satisfăcătoare, puteți face o excursie mică, pentru a respira aer curat.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 24 februarie 2019 Pești

Peştii sunt astăzi cap de afiş pentru atenția celorlalți. Se iveşte o sansa de a castiga o luptă îndelungată în dragoste sau concretizarea unor eforturi în privinţa cuceririi persoanei iubite. În același timp, sunt posibile certuri minore cu prietenii sau rudele, exact din acelaşi motiv. Poate că nu sunt de acord cu persoana respectivă, poate vă invidiază din acest motiv. Acţionaţi în tăcere, reflectând foarte bine la planurile de viitor.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 februarie 2019. Adevăr dureros în dragoste și un mesaj subtil