Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 august 2018. Atracție irezistibilă, bani și emoții copleșitoare

Horoscop 25 august 2018. Zi plină de evenimente pentru mai multe zodii. În dragoste sunt clipe de confuzie, în care unii nativi se gândesc la despărțire, deși simt o atracție irezistibilă pentru partener. Alții au parte de oportunități uriașe, care le vor aduce mulți bani.

Horoscop 25 august
Horoscop 25 august 2018. Atracție irezistibilă, bani și emoții copleșitoare - Observator

Horoscop 25 august 2018. Zi plină de evenimente pentru mai multe zodii. În dragoste sunt clipe de confuzie, în care unii nativi se gândesc la despărțire, deși simt o atracție irezistibilă pentru partener. Alții au parte de oportunități uriașe, care le vor aduce mulți bani.

Cei care se confruntă cu probleme au tendința de a analiza fiecare detaliu, pentru a afla sensuri ascunse. E un efort care nu duce nicăieri, situația se va clarifica în timp, e nevoie de răbdare. 

Horoscop 25 august 2018 Berbec

O întâlnire extrem de importantă va marca întreaga ta zi. Este un moment pe care îl așteptai de multă vreme, pentru că ți-ar putea schimba cariera și aduce mulți bani. Vei reuși, cu mari eforturi, să faci o impresie foarte bună unui important om de afaceri, care va aprecia profesionalismul tău și atenția la detalii. Spre seară vei petrece momente liniștite alături de persoana iubită, în care veți analiza noile oportunități ce se deschid. Nu trebuie să uiți că, în spatele succesului tău, e partenerul de viață - un om care a crezut mereu în tine și te-a sprijinit în clipele grele.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 25 august 2018 Taur

E o zi încărcată emoțional, dar nu trebuie să te pierzi în analize filozofice despre viață și destin. Nu vei găsi răspunsurile dorite pentru simplul motiv că ele nu există. Fiecare zi trebuie trăită din plin, cele mai mari aventuri încep cu un zâmbet. Sensul vieții tale va fi dat nu de meditație, ci de o persoană alături de care vei împărtăși fiecare moment - bun sau rău. Trebuie doar să trăiești clipa și să ai răbdare.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 25 august 2018 Gemeni

Gemenii au o zi în care arată cu adevărat senzațional. Nu e de mirare că prietenii și colegii te complimentează la fiecare pas. Ai făcut mari eforturi pentru a ajunge la acest look, dar nu trebuie să uiți de persoana care te-a îndrumat atunci când nu aveai încredere în propriul trup. Folosește energia ce te înconjoară pentru a-i inspira, la rândul tău, și pe alții. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 25 august 2018 Rac

Nativii acestei zodii îl vor analiza mai îndeaproape pe noul lor lor partener. Sunt foarte atraşi de această persoană, însă anumite trăsături ale ei le vor atrage atenţia Racilor şi îi vor face să fie mai precauţi. În plus, totul va fi amplificat de bârfe care spun că trecutul acestei persoane ar fi destul de întunecat. Dacă va fi nevoie, Racii vor găsi o cale mai delicată de a ieşi din această relaţie. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 25 august 2018 Leu

Ziua de sâmbătă le va aduce Leilor un confort emoțional complet. Vor petrece savurând natura şi peisajele ei magnifice. La inițiativa jumătății, Leul va ajunge în locuri unice, într-o călătorie care va produce multe amintiri. Și, cel mai important, lângă aceşti nativi se va afla partenerul lor preferat. Vor admira marea, plaja și tot ce-i înconjoară.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 25 august 2018 Fecioară

Astăzi, Fecioarele vor fi mai leneşe. Mai ales la treburile casnice. Nativii acestei zodii se aşteaptă ca partenerul să-i ajute, însă soțul / soția decide să-şi dedice ziua liberă numai pentru ei și pentru hobby-ul lor preferat. Este fundamental greşit ca Fecioarele să se ocupe în aceste weekend doar de problemele casei. Sfatul astrelor este să facă lucruri mai plăcute şi mai importante pentru ei. Ar putea aranja o întâlnire cu prietenii într-o cafenea, să meargă la cumpărături sau să facă ceva inedit.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 25 august 2018 Balanţă

Balanţele vor avea astăzi o zi dedicată doar lor. Nativii din Balanţă se vor închide în ei înşişi şi se vor opri din a mai răspunde întrebărilor. Prin această atitudine, veţi încerca să dovediţi familiei că nu sunteţi de acord cu o serie de decizii luate fără acordul vostru. Tratamentul prin indiferenţă va produce efectul dorit, iar familia va face tot posibilul să vă readucă pe calea... dialogului. Aşadar, veţi avea posibilitatea de a vă expune punctul de vedere, iar rudele vor fi de acord cu condiţiile impuse. Drept urmare, în familia voastră urmează o perioadă de dictatură.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 25 august 2018 Scorpion

Scorpionii se află, astăzi, în căutare de răzbunare. Vă veţi afla într-o continuă căutare a unui nou partener, chiar dacă sunteţi deja într-o relaţie pe care nu aţi încheiat-o. Pentru că aveţi resentimente faţă de iubit/iubită, v-aţi decis să vă răzbunaţi şi veţi avea o aventură. Desigur, acest drum este unul al distrugerii, însă nu realizaţi încă acest lucru. Din fericire, astrele vă vor ghida pe acest drum şi nu veţi reuşi să găsiţi un partener potrivit pentru aventură.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 25 august 2018 Săgetător

Săgetătorii sunt, astăzi, în căutarea unei schimbări majore. Toată lumea se va învârti în jurul vostru, iar decizia de a vă schimba look-ul va fi una extrem de benefică. Oamenii vă vor privi cu alţi ochi şi veţi primi mult mai multă atenţie decât până acum. Iubitul/iubita vă va sufoca cu complimente şi declaraţii de dragoste (chiar mai multe decât cele de la începutul relaţiei). Acesta va fi un motiv suficient de puternic pentru a continua pe acest drum.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 25 august 2018 Capricorn

Astăzi, Capricornii vor simți puternice emoții. Un prieten foarte apropiat a avut parte de un mare necaz, care a lovit neașteptat. Veți primi această veste prin telefon sau printr-un mesaj și veți fi, la rândul vostru, afectați. Sfatul horoscopului e să nu vă lăsați doar pradă emoției: dați-i o mână de ajutor pentru a trece prin acest moment extrem de dificil. Veți avea parte de profundă recunoștință.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 25 august 2018 Vărsător

Pe 25 august, Vărsătorii vor avea parte de o cheltuială serioasă. Fie aveți o factură ajunsă la scadență, fie o rată la bancă sau trebuie neapărat să cumpărați un lucru scump, de care aveți urgentă nevoie. Nu are rost să întârziați, vă recomandă horoscopul! Plătiți acum, s-ar putea ca, dacă amânați, să fiți nevoiți să scoateți mai mulți bani din buzunare, zilele următoare.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 25 august 2018 Pești

Sâmbătă, Peștii vor fi visători la o destinație splendidă de vacanță. Dacă nu ați fost în concediu, e momentul potrivit ca să vă faceți planuri. Dacă deja ați fost în această vară, nu ezitați să mai organizați încă o călătorie, măcar de weekend. Faceți propunerea persoanei iubite sau prietenilor, și faceți repede rezervările . Destinașia pe care ați ales-o vă va aduce multă relaxare și vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 august 2018. Atracție irezistibilă, bani și emoții copleșitoare